Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja ginekolog kazała zrobić mężowi grupę krwi, ale ja mam B rh -.
Słuchajcie czy to jest możliwe ze słyszę na tym AngelSounds serduszko po zupełnie przeciwnych stronach brzucha? Słyszę je po lewej na wysokości jajnika i po prawej na wysokości jajnika :o pomiędzy nic.. zaraz zwariuje 😱 -
coma jak mama ma Rh - to wtedy tata też musi zrobić grupę krwi, żeby sprawdzić, czy nie ma konfliktu.
Aishha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamila0530 wrote:Moja ginekolog kazała zrobić mężowi grupę krwi, ale ja mam B rh -.
Słuchajcie czy to jest możliwe ze słyszę na tym AngelSounds serduszko po zupełnie przeciwnych stronach brzucha? Słyszę je po lewej na wysokości jajnika i po prawej na wysokości jajnika :o pomiędzy nic.. zaraz zwariuje 😱 -
nick nieaktualnyJa w 1 ciąży po 11 tyg juz doborze słyszałam bicie,aczkolwiek czasem troche mi zajęło, żeby go znalezc. Zbyt wcześnie jak sie próbuje szukac,to najczęściej czlowiek trafia na swoje tętno. Wiem,ze ciezko sie powstrzymac,ale trzeba cierpliwie poczekać
kamila0530 lubi tę wiadomość
-
coma wrote:Nie, rozmawiałam tylko o wymiotach
Na pewno jak są silne biegunki to trzeba jechać do szpitala na kroplówki, ale u mnie to raczej nie jest aż tak problematyczne.
Ja mam dopiero 4 maja badanie teraz, nie wiem jak ja wytrzymam ;(
-
Ja właśnie zrobiłam sobie spacer do lekarza rodzinnego jakieś 1.5 km... Nie wiem co mnie podkusiło może to,że miałam same lekkie objawy.
Teraz prawa strona brzuch i pachwina boli tak,że kuleje.
Codziennie z psem robię po 3km i jest ok a teraz tragedia.[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Iza34 wrote:Właśnie jest lepiej jak się zje ale mi na sama myśl o kolejnym posiłku jest nie dobrze.
No o to mi chodziło ze większość z nas ma wieczorne mdłości a gdzie nie czytam o objawach to pisza o porannych mdlosciach.
Bo my to chyba z tych wieczornych jesteśmy 😉 -
zastanawiam się czy rzeczywiście na wysokości jajników to może być moje tętno? Nigdzie indziej takiego dźwięku nie słyszę, jest to na pewno tętno, a nie jelita itp. Tylko nie wiem czy moje czy dziecka. Ale jest szybkie, słychać trochę jak pociąg?