Listopad 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a macie uczucie jakby wasze piersi "płonęły" ? Mnie dziś strasznie palą, pieką i są gorące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 23:00
[/url]
09.04.2019 - Crl 9.3 mm ,jest ❤
15.05.2019 - Crl 6.1 cm 😀
28.06.2019 - 270 g 😊
01.08.2019 - 700 g
03.10.2019 - 1957 g 😁 -
Zlaania1 wrote:Dziewczyny a macie uczucie jakby wasze piersi "płonęły" ? Mnie dziś strasznie palą, pieką i są gorące.
-
coma wrote:Moje piersi też bardzo ostatnio urosły (z miseczki C przeniosłam się na E - i mnie ciśnie), są obrzydliwe wizualnie - całe w żyłach, sutki są wielkości wentyli od stara, otoczone jakimiś grudkami. No i nie mogę ich dotykać bo bolą. Skóra jest prawie przezroczysta bo tego nie ogarnia... Nie chce żeby jeszcze urosłySynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Moje bez zmian ale pewnie przez to że po pierwszej ciąży nie miały szansy wrócić do normalnego stanu bo się dalej karmimy i są troszkę większe niż były na starcie
Co do karmienia piersią to gorąco polecam stronę http://www.e-lactancia.org/ tam można sprawdzić czy składniki danego leku są bezpieczne podczas karmienia. -
nick nieaktualny
-
Chyba zaczynają mi się zachcianki. Najgorsze to że nie zdrowe. Odkąd w pierwszych tygodniach ciąży męczyłam się całą noc po chipsach to się ich oduczyłam i nie jadałam w ogóle już chyba 2 miesiące jak nie dłużej. A nagle od 3 dni codziennie mam wieczorem strasznego smaka na chipsy. Najlepiej jak najbardziej słone. Po prostu muszę zjeść
Wy też macie takie zachcianki?
Wolałabym mieć zachciankę na coś zdrowego -
A ja dzisiaj rano zostalam zasypana kopniakami Można było wyczuć na ręce, ale gdy tylko mąż przykładał to albo były delikatne pukniecia, albo nic. Pewnie jeszcze kilka tygodni i mąż też już będzie czul razem ze mna. Od razu humor dzis lepszy. Nawet nie uzylam detektora, jak zwykle w srodowe poranki
Kijanka, Iza34, Moni**, Magdalen, momo, Aishha, sisi lubią tę wiadomość
-
Moni** wrote:Chyba zaczynają mi się zachcianki. Najgorsze to że nie zdrowe. Odkąd w pierwszych tygodniach ciąży męczyłam się całą noc po chipsach to się ich oduczyłam i nie jadałam w ogóle już chyba 2 miesiące jak nie dłużej. A nagle od 3 dni codziennie mam wieczorem strasznego smaka na chipsy. Najlepiej jak najbardziej słone. Po prostu muszę zjeść
Wy też macie takie zachcianki?
Wolałabym mieć zachciankę na coś zdrowego
Sama nie wiem. Uwielbiam jeść i przed ciążą też miewałam zachcianki. Teraz też od czasu do czasu nachodzi mnie na jakieś jedzenie. Wczoraj na śniadanie jedliśmy smażonego camemberta w panierce. Trudno o bardziej tłuste jedzenie, ale raz nie zawsze
Wczoraj robiliśmy też grilla ze znajomymi. Będąc w sklepie, kupiliśmy też przekąski w postaci chipsów i nawet miałam ochotę je zjeść, ale przeszło mi, jak na miejscu otworzyliśmy te chipsy.
No a teraz korzystam z owoców sezonowych: truskawek i czereśni i to stanowi podstawę mojego żywienia! -
Ja od 3 dni mam puls ponad 120😱poszłam do gin zrobił usg i z małym Ok.ja zrobiłam ekg i jutro do kardiologa.czy bierze któraś leku na spowolnienie serca😬bo pewnie na tym się skończy.jestem na wolnym do piątku bo ciezko funkcjonować z takim pulsem.moje cycki tez bola i rosną a tez nue mam małych .dalej zdarza mi się wymiotować.a musli jyz być tak pięknie.
-
Ja przez 2 tygodnie mialam straszna ochote na zupki chińske, ale przeszlo. Narazie nie zauważam zebym miała jakies szczególne zachcianki. Nawet od miesa juz mnie nie odrzuca. Ryby nie jadlam od poczatku ciazy, na sam widok bylo mi niedobrze. Ale teraz w sumie chyba moglabym zjesc, byleby byla w panierce bez rybnej przyprawy to moze przejdzie przez gardlo
-
Ja mam głównie na niezdrowe rzeczy, ostatnio właśnie chipsy. Ale to też nie jest tak, że jem tego nie wiadomo ile, zwykle jedną paczkę chipsów mam na tydzień albo dwa. Jak mnie nachodzi ochota to jem kilka i odkładam.