Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak to jest obraz Twojej choroby wiadomo im mniej tym lepiej. Robi się je raz nie ma potrzeby powtarzać. Moja endo twierdzi ze kluczowe w ciąży jest ft4 bo to jest właściwe nasycenie hormonem organizmu. Specyfika hashimoto jest taka ze tsh skacze. U mnie to jest nagminnie. W styczniu miałam 3,14 potem spadło mi do 0,6. W ciąży skacze jeszcze bardziej dlatego ja byłam na miejscu Aleks tsk się tym nie martwiła.
Grunt to brać leki i delikatnie reagować na zmiany wysokości tsh.
Ano i w ciąży podwyższają dawkę żeby i dla Dzidzi było. Bo dzięki temu jemu może wytworzyć się prawidłowa tarczyca. I niweluje my możliwość wrodzonej choroby tarczycy ze wszystkimi jej nieprawidłowościami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:11
Aleks9 lubi tę wiadomość
-
Ellasi wrote:Klauuudia, witaj!
Fajnie że do nas dołaczyłaś
Skąd jesteś? To Twoja pierwsza ciąża? Ile masz lat?To moja pierwsza ciaza, ach jestem taka podekscytowana
rocznik 89
Martwie sie tylko troche swoja macica, niestety jest "wadliwa" . 4 lata temu dowiedzialam sie ze mam macice siodelkowata ... Moze byc wszystko dobrze ale i nie musi... Mialyscie moze jakies znajome ktore tez to mialy badz same borykacie sie z takim problemem ??
-
a ja zaczynam wariować, wizytę mam dopiero 19.04, oszaleję do tego czasu, chociaż doktorka stwierdziła, że jak bardzo nie będę mogła wytrzymać to mam dzwonić.Martwię się bo ostatnią @ miałam 17.02 a we wtorek był widoczny jedynie pęcherzyk i nic poza tym.W dodatku jestem przeziębiona i nic nie mogę brać.
-
ania15 wrote:a ja zaczynam wariować, wizytę mam dopiero 19.04, oszaleję do tego czasu, chociaż doktorka stwierdziła, że jak bardzo nie będę mogła wytrzymać to mam dzwonić.Martwię się bo ostatnią @ miałam 17.02 a we wtorek był widoczny jedynie pęcherzyk i nic poza tym.W dodatku jestem przeziębiona i nic nie mogę brać.
To rzeczywiscie troche dlugo musisz czekac.... Ja tez bym oszalala. Ja mialam om 8.02. 18.03. bylam u lekarza i tez byl na razie tylko pecherzyk, na szczescie nast wizyta w pon . I tak to bedzie bardzo dlugi Weekend . Ale wszystko bedzie dobrzeNie wariuj !!! :*
-
Dada wrote:Magda a czemu zabronili? Są na YT ćwiczenia dla kobiet w ciąży.
Jeśli ciaza jest prawidłowa i wcześniej uprawiało się sport można to dalej robić oczywiście bez katowania.
wiesz co nie wiem wydaje mi sie, ze zabronił ze względu na wczesniejsze poronienie, bo teraz wszystko w porządku. żadnych plamień, nic. Myslę, że też z tego wzgledu duphaston dostalam na dzień dobry i kwas foliowy w dawce 15 mg.
Czuje jednak, ze brak sportu mi nie sluży.Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)