Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak to jest obraz Twojej choroby wiadomo im mniej tym lepiej. Robi się je raz nie ma potrzeby powtarzać. Moja endo twierdzi ze kluczowe w ciąży jest ft4 bo to jest właściwe nasycenie hormonem organizmu. Specyfika hashimoto jest taka ze tsh skacze. U mnie to jest nagminnie. W styczniu miałam 3,14 potem spadło mi do 0,6. W ciąży skacze jeszcze bardziej dlatego ja byłam na miejscu Aleks tsk się tym nie martwiła.
Grunt to brać leki i delikatnie reagować na zmiany wysokości tsh.
Ano i w ciąży podwyższają dawkę żeby i dla Dzidzi było. Bo dzięki temu jemu może wytworzyć się prawidłowa tarczyca. I niweluje my możliwość wrodzonej choroby tarczycy ze wszystkimi jej nieprawidłowościami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:11
Aleks9 lubi tę wiadomość
-
Ellasi wrote:Klauuudia, witaj!
Fajnie że do nas dołaczyłaś
Skąd jesteś? To Twoja pierwsza ciąża? Ile masz lat?
Martwie sie tylko troche swoja macica, niestety jest "wadliwa" . 4 lata temu dowiedzialam sie ze mam macice siodelkowata ... Moze byc wszystko dobrze ale i nie musi... Mialyscie moze jakies znajome ktore tez to mialy badz same borykacie sie z takim problemem ??
-
a ja zaczynam wariować, wizytę mam dopiero 19.04, oszaleję do tego czasu, chociaż doktorka stwierdziła, że jak bardzo nie będę mogła wytrzymać to mam dzwonić.Martwię się bo ostatnią @ miałam 17.02 a we wtorek był widoczny jedynie pęcherzyk i nic poza tym.W dodatku jestem przeziębiona i nic nie mogę brać.
-
ania15 wrote:a ja zaczynam wariować, wizytę mam dopiero 19.04, oszaleję do tego czasu, chociaż doktorka stwierdziła, że jak bardzo nie będę mogła wytrzymać to mam dzwonić.Martwię się bo ostatnią @ miałam 17.02 a we wtorek był widoczny jedynie pęcherzyk i nic poza tym.W dodatku jestem przeziębiona i nic nie mogę brać.
To rzeczywiscie troche dlugo musisz czekac.... Ja tez bym oszalala. Ja mialam om 8.02. 18.03. bylam u lekarza i tez byl na razie tylko pecherzyk, na szczescie nast wizyta w pon . I tak to bedzie bardzo dlugi Weekend . Ale wszystko bedzie dobrze Nie wariuj !!! :* -
Dada wrote:Magda a czemu zabronili? Są na YT ćwiczenia dla kobiet w ciąży.
Jeśli ciaza jest prawidłowa i wcześniej uprawiało się sport można to dalej robić oczywiście bez katowania.
wiesz co nie wiem wydaje mi sie, ze zabronił ze względu na wczesniejsze poronienie, bo teraz wszystko w porządku. żadnych plamień, nic. Myslę, że też z tego wzgledu duphaston dostalam na dzień dobry i kwas foliowy w dawce 15 mg.
Czuje jednak, ze brak sportu mi nie sluży.Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)