Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ELLASI teraz profesor zlecil mi mutacje leiden,aptt,przeciwciala przeciw beta2 glikoproteinie i jeszcze jakas jedna mutacje genu,które będą kosztowały bagatela 800zl
ale to nic
Ellasi lubi tę wiadomość
-
kas50 wrote:Ja dziś wychodzę ze szpitala. Plamien brak,szyjka czysta,za tydzień kontrolne usg u gina prowadzącego. Bierzesz duphaston?
za niedlugo to nie bedzie zadnego sladu po krwiakach
tylko pamietaj kochana, lezymy i biezemy leki. Ja biore wlasnie duphaston 3 x 2 tabletki i luteine dopochwowo 2 x 1 tabletka, mam tez kwas foliowy 15mg (tylko na recepte taka dawka).
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Izabela23 wrote:ELLASI teraz profesor zlecil mi mutacje leiden,aptt,przeciwciala przeciw beta2 glikoproteinie i jeszcze jakas jedna mutacje genu,które będą kosztowały bagatela 800zl
ale to nic
Dzięki za imformację!
APTT juz robiłam.
Podejrzewam, że cenę robią te genetyczne... Ale co zrobić, jak mus to mus.
przeciwciala przeciw beta2 glikoproteinie moze od razu zrobię przed wizytą.
Z pozostałymi zaczekam, bo cena wysoka i zrbię je dopiero jak lekarz zaleci.
Powiedz mi proszę jeszcze ile kosztuje wizyta, i czy dr poświęca dużo czasu pacjentce? -
Scorpiolenka również boję się prenatalnego. Ale głowy do góry, brzuchy do przodu i będzie dobrze. Powiem ci, że ja mam 2 dzieci, ale przez ostatnie 3 lata naszych starań mój instynkt macierzyński osiągnął apogeum. Moje dzieci były planowane ale ta ciąża...to szał
))
-
Ja miałam okropne problemy z tarczyca i przez to nie mogłam wczesniej zajść w ciążę.1,5 roku temu przeszłam operację usunięcia tarczycy bo było podejrzenie nowotworu potem uregulowałam hormony i dopiero wtedy dostałam od endokrynologa zielone światło na zachodzenie w ciążę.Też jestem bardzo szczęśliwa bo bałam się że już nam się nie uda.
Moko lubi tę wiadomość
-
Przepraszam Was, że dzisiaj tak smęcę ale to silniejsze ode mnie
Nie dość, że ból głowy, nudności i wymioty to jeszcze opryszczka mi wyskoczyła. Więc bez zastanowienia od wczoraj smarowałam ją detromecyna. Dopiero teraz przyszłości do głowy poczytać na necie czy mogę ją stosować. A nie możnaMoże od niej tak mnie męczy?
Nie nadaję się do bycia ciąży
-
Dada wrote:Picollina a cesarki dlaczego miałaś jeslimozna wiedzieć?
Ja 1 miałam i sie zastanawiam jak to jest z druga?
W Pierwszej ciąży położenie miednicowe, wiec nie bardzo było pole do dyskusji, przy pierwszej ciazy nie pozwalają generalnie rodzić naturalnie, gdy dziecko jest pupą na dół, przy drugim bardzo chciałam naturalnie, wszystko było na dobrej drodze, tj. ułożenie główkowe, ale nie następowała akcja, ja byłam po terminie i zgodziłam się na cesarkę, chyba na moje szczęście bo "maluch" miał 4170 g i 60 cm więc chyba byłoby cięzko
-
nick nieaktualnySówka_83 wrote:Przepraszam Was, że dzisiaj tak smęcę ale to silniejsze ode mnie
Nie dość, że ból głowy, nudności i wymioty to jeszcze opryszczka mi wyskoczyła. Więc bez zastanowienia od wczoraj smarowałam ją detromecyna. Dopiero teraz przyszłości do głowy poczytać na necie czy mogę ją stosować. A nie możnaMoże od niej tak mnie męczy?
Nie nadaję się do bycia ciąży -
Dziewczyny a jaki macie sluz? Ja odkad test zrobilam mialam taki kremowy ala budyn a dzisiaj zalewa mnie orzezroczystym wodnistym sluzem. Ciekawa jestem czy to normalne spytam dzisiaj lekarki ale jestem ciekawa jak jest u Was?
-
Karolka14 wrote:Dzień dobry
a ja mam mały dylemat ..moja 6 letnia córka ,która bardzo się cieszy na rodzeństwo przestała mnie kompletnie słuchać ..zauważyłam, że teraz bardziej garnie się do taty mi niby pomaga, troszczy się o mnie ale jakby diabeł w nią wstąpił. Już nawet mąż to zauważył, muszę jej powtarzać po 10 razy. Z mężem teraz poświęcamy jej jeszcze więcej czasu, wogole tego nie rozumiem. A to co dzisiaj odstawiła rano idąc do szkoły to masakra cała w nerwach byłam ehh
Ja tez mam 6-latkę w domu i podobnie się zachowuje, zanim coś do niej dotrze to trzeba powtórzyc 100 razy, uparta jest jak osiołek i naprawdę ciężko sie z nią ostatnio dogadać, chociaż nie wie jeszcze że będzie miała kolejnego brata lub siostrę, wolę unikać narazie pytan : A co będzie? i Kiedy? Dla dziecka czas to naprawdę trudna sprawa!
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Dziewczyny a jaki macie sluz? Ja odkad test zrobilam mialam taki kremowy ala budyn a dzisiaj zalewa mnie orzezroczystym wodnistym sluzem. Ciekawa jestem czy to normalne spytam dzisiaj lekarki ale jestem ciekawa jak jest u Was?
-
MłodaDama wrote:Dziewczyny a jaki macie sluz? Ja odkad test zrobilam mialam taki kremowy ala budyn a dzisiaj zalewa mnie orzezroczystym wodnistym sluzem. Ciekawa jestem czy to normalne spytam dzisiaj lekarki ale jestem ciekawa jak jest u Was?
a w obecnej chwili jest konsystencji kremowej ale jest gi minimalnie :-)w ciąży hormony szaleją jak zwiększa się poziom estrogenu to śluz jest rzadki jak progesteron to gesty a ,że u nas wszytko szaleje to śluz nie chce być gorszy ;-)daj znać co powiedział lekarz