X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po szczepieniu nie było nawet śladu na nóżkach :) nie mam pojęcia gdzie były igiełki, ciekawe jak wyjdą kolejne.

Jeju Lena.. :( ech skąd miałaś wiedzieć że tak to będzie i takie rzeczy wyjdą :( najważniejsze żeby wiedzieli co robić i wysłano Was tam gdzie trzeba :* musisz wierzyć że będzie ok bo na pewno tak będzie :) trzymam kciuki :*

Czemu stres z księdzem? :)
    Ja za 60 zł miałam obiad, ciasto, zimna płytę i ciepła mała kolację (barszcz z krokietem) i tyle dostałam do domu że jeszcze 4 dni nie musiałam robić mięsa na obiad :D więc masz super aphrodita :) menu prawie weselne :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 18:42

Lena19938 lubi tę wiadomość

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Lenka nie przejmuj się teściowa bo to co ja wczoraj usłyszałam od swojej, tego żadna z Was nigdy nie doświadczy mam nadzieję! Ogólnie już 2 dzień nie jem tylko pije kawę, przynajmniej znowu kilo zeszło :)

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia co Ty usłyszałaś????

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scorpiolenka wrote:
    Jest całkiem dobrze,nie było żadnej gorączki,miejsce po ukłuciu nie zmienione.Aby częściej do cycusia chciał,chyba bardziej się poprzytulać niż pojeść.W nocy też były 2 pobudki a nie jedna jak zwykle.
    Dziś już wszystko ok,zaliczyliśmy spacer i wyprzedaże w galerii.Wszystko przespał. :)
    To mieliscie też 6w1?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak szczepiliśmy tyko 6w1 Hexacima .Chcielśmy 5w1,ale u nas nie ma i zdecydowaliśmy się finalnie na tą.Koszt jednej dawki 220 zł.

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginiaa gdzie robiłaś chrzciny? w jakiej restauracji? ja właśnie szukam a że jestem z twojej okolicy to może podrzuć nazwę :) Ja jestem 2 dzień na diecie ale waga ani drgnie ogólnie zrezygnowałam z pieczywa i staram się ograniczyć cukry/węglowodany do minimum, mam nadzieję że w końcu ruszy waga w dół.

Wirginia lubi tę wiadomość

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, to się chyba nie nadaje na forum... W każdym razie straciła syna (mojego Męża) i oczywiście wnuczki już nigdy nie zobaczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia to musiało być ostro :/ współczuję...

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chleba też już długo nie jadłam a teraz z nerwów w ogóle, jedyne co umiem przełknąć to czekolada bo się rozpuszcza. Jakbym paliła to pewnie już kilka paczek za mną by było, Mąż wrócił do papierosów po tej akcji.. tragedia a już nie palił :( ja mam tak że wystarczy że zjem coś słodkiego i głód znika, i chudnę jedząc samą czekoladę to mnie dziwi, zawsze tak było. I widzę że zostało :)

Ruby u nas w Jastrzębiu, nazywa się Dworek pod lipami, bardzo fajna właścicielka :) jedzenie pyszne, i bardzo dużo. A ciasto zjadło się całe :D

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia... Strasznie Ci współczuję. No i Twojemu mężowi. To jakaś chora kobieta... Nie mam pojęcia i nie mam prawa oceniać, ale co trzeba zrobić żeby stracić syna?

Trzymaj się kochana :-*

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, jakoś próbuję, dziękuję Ci :* dobrze że mam nasze maleństwo bo inaczej bym zwariowała. Musieliśmy aż wezwać policję, i poradzili nam udać się do adwokata. Ciekawe ile to będzie kosztowało.. ale musimy. Od poniedziałku szukamy. Głównie chodzi o brata Męża. No, chociaż Mąż mówi że już nie ma brata.

• maggda Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo matko Wirginia wspolczuje sytuacji. Zeby wzywac policje i adwokata to juz naprawde sytauacja nie mila :(

My dzisiaj bylysmy u lekarza Zuzia dostala leki a Agatka masc na dupcie i ma juz 4.5kg ;) grubasek ;)

Wirginia, małamama lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • maggda Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co stosujecie na katar u maluszkow

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na katar u maluszkow maść majerankowa, sól morska i nebulizacje solą fizjologiczna.
    My na szczęście odpukac bez kataru.

Wirginia współczuję sytuacji rodzinnej. To musiało być bardzo ostro skoro tu policja ingerowala. Jeśli taka akcja to lepiej się odciąć jednak i żyć spokojniej. Oby się jakoś dobrze ułożyło.

Lena19938, maggda, Wirginia, małamama lubią tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia wspolczuje bardzo sytuacji... Nie za ciekawie , czasami trzeba sie odciac od toksycznych ludzi :) masz kochana Nadie i kochanego meza i to jest najwazniejsze :)

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tez stosujemy masc majerankowa i sol morska kupilismy tez nawilzacz powietrza i zauwazylam , ze jest duzo lepiej

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6bc2f7deccab2710med.jpg

Musimy sie Wam pochwalic naszymi nowymi osiagnieciami jeszcze na starym roku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 11:53

Wirginia, Scorpiolenka, maggda, _polin, małamama, Lena19938 lubią tę wiadomość

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny za te słowa :* wyobraźcie sobie że przy policji w twarz jej powiedziałam że chcemy uciąć całkowicie kontakt a oni dalej nas nękają i wydzwaniaja do Męża... Musi zmienić nr tel, ja już to zrobiłam. Ale będzie wejście w nowy rok...

Klaudia no super! Długo tak utrzyma główkę? :) Nadia się szybko irytuje na brzuszku :(

• klauuudia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To maz tez musi zmienic i bedziecie miec swiety spokoj ...
    Nowy Rok - Nowy numer telefonu ;)

Nikolasek uwielbia na brzuchu i tez tak spi , a z ta glowka to szok normalnie trzyma ja bez problemu przekreca obserwuje te zabawki wydaje mi sie ze szybko to zalapal :) ale to chyba przez to ze czesto jest na tym brzuszku to wypracowal sobie te miesnie szyjki i pleckow troche szybciej.

Tez wlasnie mialam spiecie z tesciowa o to spanie na brzuszku ... Ale powiedzialam jej swoje i juz sie nie odzywa na ten temat.

wiem ze moze to niebezpieczne tyle sie na ten temat czyta ale jakos jestem spokojna o malego i widze ze radzi sobie z tym swietnie a poza tym on juz inaczej nie usnie ta poza mu odpowiada najbardziej no i zniknal nam Problem z bolem brzuszka maly sobie pruta wszystkie gazy uciekaja :)

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Posti77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szczepilismy 6w1 + rota + pneumokoki. Po szczepieniach nic się nie działo.

Moja Gabi ma już ponad 1.5 miesiąca i w ogóle główki nie podnosi :( co robić?

A jeszcze chciałam zapytać jak zajmujecie czas maluszkom?
    My śpimy w nocy łącznie 10 godzin plus 2 na karmienie. wiec 12 godzin w łóżku :)
    Potem spacer i dziecko śpi 1.5 godziny a w domu nie śpi juz do nocy czyli ok 7 godzin. Cały ten czas trzeba ja nosić na rekach bo się drze. Foteliki zabawki maty strączaja na 5 minut. Rozmowa z dzieckiem jej uśmiechy to tez kropla w morzu. Nie jestem w stanie zrobić w domu zupełnie nic m. I faktycznie robie nic tylko się dzieckiem zajmuje. Jak sobie pomóc?

27 lat W-wa
    3i49upjya7y4fzkb.png
    20150620040113.png
‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ