X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po szczepieniu nie było nawet śladu na nóżkach :) nie mam pojęcia gdzie były igiełki, ciekawe jak wyjdą kolejne.

Jeju Lena.. :( ech skąd miałaś wiedzieć że tak to będzie i takie rzeczy wyjdą :( najważniejsze żeby wiedzieli co robić i wysłano Was tam gdzie trzeba :* musisz wierzyć że będzie ok bo na pewno tak będzie :) trzymam kciuki :*

Czemu stres z księdzem? :)
    Ja za 60 zł miałam obiad, ciasto, zimna płytę i ciepła mała kolację (barszcz z krokietem) i tyle dostałam do domu że jeszcze 4 dni nie musiałam robić mięsa na obiad :D więc masz super aphrodita :) menu prawie weselne :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 18:42

Lena19938 lubi tę wiadomość

3i49df9hbvw2ma7w.pngltdgegz2mf7j7ogg.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Lenka nie przejmuj się teściowa bo to co ja wczoraj usłyszałam od swojej, tego żadna z Was nigdy nie doświadczy mam nadzieję! Ogólnie już 2 dzień nie jem tylko pije kawę, przynajmniej znowu kilo zeszło :)

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia co Ty usłyszałaś????

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scorpiolenka wrote:
    Jest całkiem dobrze,nie było żadnej gorączki,miejsce po ukłuciu nie zmienione.Aby częściej do cycusia chciał,chyba bardziej się poprzytulać niż pojeść.W nocy też były 2 pobudki a nie jedna jak zwykle.
    Dziś już wszystko ok,zaliczyliśmy spacer i wyprzedaże w galerii.Wszystko przespał. :)
    To mieliscie też 6w1?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak szczepiliśmy tyko 6w1 Hexacima .Chcielśmy 5w1,ale u nas nie ma i zdecydowaliśmy się finalnie na tą.Koszt jednej dawki 220 zł.

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginiaa gdzie robiłaś chrzciny? w jakiej restauracji? ja właśnie szukam a że jestem z twojej okolicy to może podrzuć nazwę :) Ja jestem 2 dzień na diecie ale waga ani drgnie ogólnie zrezygnowałam z pieczywa i staram się ograniczyć cukry/węglowodany do minimum, mam nadzieję że w końcu ruszy waga w dół.

Wirginia lubi tę wiadomość

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, to się chyba nie nadaje na forum... W każdym razie straciła syna (mojego Męża) i oczywiście wnuczki już nigdy nie zobaczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia to musiało być ostro :/ współczuję...

• Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chleba też już długo nie jadłam a teraz z nerwów w ogóle, jedyne co umiem przełknąć to czekolada bo się rozpuszcza. Jakbym paliła to pewnie już kilka paczek za mną by było, Mąż wrócił do papierosów po tej akcji.. tragedia a już nie palił :( ja mam tak że wystarczy że zjem coś słodkiego i głód znika, i chudnę jedząc samą czekoladę to mnie dziwi, zawsze tak było. I widzę że zostało :)

Ruby u nas w Jastrzębiu, nazywa się Dworek pod lipami, bardzo fajna właścicielka :) jedzenie pyszne, i bardzo dużo. A ciasto zjadło się całe :D

• Lena19938 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia... Strasznie Ci współczuję. No i Twojemu mężowi. To jakaś chora kobieta... Nie mam pojęcia i nie mam prawa oceniać, ale co trzeba zrobić żeby stracić syna?

Trzymaj się kochana :-*

pvjscwa1hoshhau2.png
    fx3wvhpg4pi4baou.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, jakoś próbuję, dziękuję Ci :* dobrze że mam nasze maleństwo bo inaczej bym zwariowała. Musieliśmy aż wezwać policję, i poradzili nam udać się do adwokata. Ciekawe ile to będzie kosztowało.. ale musimy. Od poniedziałku szukamy. Głównie chodzi o brata Męża. No, chociaż Mąż mówi że już nie ma brata.

• maggda Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo matko Wirginia wspolczuje sytuacji. Zeby wzywac policje i adwokata to juz naprawde sytauacja nie mila :(

My dzisiaj bylysmy u lekarza Zuzia dostala leki a Agatka masc na dupcie i ma juz 4.5kg ;) grubasek ;)

Wirginia, małamama lubią tę wiadomość

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • maggda Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co stosujecie na katar u maluszkow

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na katar u maluszkow maść majerankowa, sól morska i nebulizacje solą fizjologiczna.
    My na szczęście odpukac bez kataru.

Wirginia współczuję sytuacji rodzinnej. To musiało być bardzo ostro skoro tu policja ingerowala. Jeśli taka akcja to lepiej się odciąć jednak i żyć spokojniej. Oby się jakoś dobrze ułożyło.

Lena19938, maggda, Wirginia, małamama lubią tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirginia wspolczuje bardzo sytuacji... Nie za ciekawie , czasami trzeba sie odciac od toksycznych ludzi :) masz kochana Nadie i kochanego meza i to jest najwazniejsze :)

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my tez stosujemy masc majerankowa i sol morska kupilismy tez nawilzacz powietrza i zauwazylam , ze jest duzo lepiej

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6bc2f7deccab2710med.jpg

Musimy sie Wam pochwalic naszymi nowymi osiagnieciami jeszcze na starym roku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 11:53

Wirginia, Scorpiolenka, maggda, _polin, małamama, Lena19938 lubią tę wiadomość

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Wirginia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny za te słowa :* wyobraźcie sobie że przy policji w twarz jej powiedziałam że chcemy uciąć całkowicie kontakt a oni dalej nas nękają i wydzwaniaja do Męża... Musi zmienić nr tel, ja już to zrobiłam. Ale będzie wejście w nowy rok...

Klaudia no super! Długo tak utrzyma główkę? :) Nadia się szybko irytuje na brzuszku :(

• klauuudia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To maz tez musi zmienic i bedziecie miec swiety spokoj ...
    Nowy Rok - Nowy numer telefonu ;)

Nikolasek uwielbia na brzuchu i tez tak spi , a z ta glowka to szok normalnie trzyma ja bez problemu przekreca obserwuje te zabawki wydaje mi sie ze szybko to zalapal :) ale to chyba przez to ze czesto jest na tym brzuszku to wypracowal sobie te miesnie szyjki i pleckow troche szybciej.

Tez wlasnie mialam spiecie z tesciowa o to spanie na brzuszku ... Ale powiedzialam jej swoje i juz sie nie odzywa na ten temat.

wiem ze moze to niebezpieczne tyle sie na ten temat czyta ale jakos jestem spokojna o malego i widze ze radzi sobie z tym swietnie a poza tym on juz inaczej nie usnie ta poza mu odpowiada najbardziej no i zniknal nam Problem z bolem brzuszka maly sobie pruta wszystkie gazy uciekaja :)

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Posti77 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szczepilismy 6w1 + rota + pneumokoki. Po szczepieniach nic się nie działo.

Moja Gabi ma już ponad 1.5 miesiąca i w ogóle główki nie podnosi :( co robić?

A jeszcze chciałam zapytać jak zajmujecie czas maluszkom?
    My śpimy w nocy łącznie 10 godzin plus 2 na karmienie. wiec 12 godzin w łóżku :)
    Potem spacer i dziecko śpi 1.5 godziny a w domu nie śpi juz do nocy czyli ok 7 godzin. Cały ten czas trzeba ja nosić na rekach bo się drze. Foteliki zabawki maty strączaja na 5 minut. Rozmowa z dzieckiem jej uśmiechy to tez kropla w morzu. Nie jestem w stanie zrobić w domu zupełnie nic m. I faktycznie robie nic tylko się dzieckiem zajmuje. Jak sobie pomóc?

27 lat W-wa
    3i49upjya7y4fzkb.png
    20150620040113.png
‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ