Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, kilkanaście przypadków to nie epidemia Zresztą co roku jet ta sama gadka Szkarlatyny jest kilkanaście tysięcy przypadków rocznie! I jest groźniejsza od odry, musi być leczona antybiotykiem ;]
Moja śpi w body z długim rękawem, a za kołdrę robi rożek, w który jeszcze rok temu można ją było swobodnie zawijać9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Moja t-shirt i ostatnio zakładam luźne spodnie, bez skarpet. Moja się też odkopuje. Nie wiem czy to odruch czy za ciepło. Spimy tak samo A ta robi rowerek i odkopana.
Dzisiaj przyszły nam titotki. Są piękne i takie milutkie że sama bym takie chciała. Na początku zdejmowala a za chwilę już o nich zapomniala.wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Moja spi w body z dlugim rekawem i spodenkach bawelnianych bez skarpetek.Nie przykrywamy, bo i tak sie rozkopuje.
Zamowilam dzis doidy cup, bo jest juz zainteresowana piciem z otwartego kubka.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Filip ma podobne kapcie z tego co widzę, akurat nie titotki ale też jestem zadowolony chyba kupione w Reserved.
Nie ślizgają się - gdyby tylko chciał je nosić!
Co do spania to Fifi na piżamę jednoczęściową i śpi pod dawnym rożkiem, jak u Wichrowe
Miałam jeszcze napisać o tych pisakach - są super! Łatwo się zmywają z ciała i spierają z ubrań. Nawet Filip robi nimi kreski - także polecam!
I dziś przebił się 8 ząb! Może będzie spokój na trochę, teraz czekamy na resztę ( to znaczy ja chyba wcale nie czekam heh).Alma84 lubi tę wiadomość
-
A powiem wam, ze kupilam stolik i 2 krzeselka z IKEA Sundvik, wiadomo Olenka jest jeszcze za mala, ale 3 latka i prawie 5 latek siedzieli na nich na urodzinkach.
Wczoraj zrobilam placki z cukini (starta cukinia, jajko, maka, sol, czosnek) usmazone na oleju kokoskowym (odcisniete), nawet troche zjadla (moze w sumie 2 placuszek), jajpierw plula, potem sie przekonala i zaczela brac caly placek w reke i do buzi.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Kupiłabym takie kapciuszki ale Bartek pewnie od razu je ściągnie i będzie się nimi bawił... mój niestety cały czas na boso bo skarpetki tez odrazu ściąga ale stopki ma ciepłe.
Bartek w nocy śpi w bawełnianym pajacu i przykrywam go kocem ( lubi mieć mięciutki koniec kocyka przy twarzy) tez się rozkopuje ale jest mimo wszystko ciepły a śpi w swoim pokoju. Mamy 22 stopnie teraz na gorze także raczej nie zmarznie. W dzień biega w body na długi rękaw i spodenki bawełniane
-
Kiedyś zrobię te placki cukiniowe, tylko ja ogolnie bardziej na gotowane się nastawiam niż smażone.
Wczoraj zrobilam zupę z groszkiem zielonym (ziemniak, pietruszka, marchew, groszek, jajo i oregano) i nawet zjadła ogólnie moja woli zupy z jajkiem rozbełtanym niż mięsne.
Wczoraj też zrobiła 5-6 kroków bez trzymania przynosząc tacie pilota.
I na głupie pomysły długo nie musiałam czekać.... ściągnęła duża poduszkę z fotela żeby po niej wejść na fotel.Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
nick nieaktualny
-
Katalonia, ja tez podaje wszystko gotowane jak do tej pory, te placuszki to pierwszy raz cos smazonego i powiem wam, ze sie bardzo zdziwilam jak weszlam na strone z przepisami alantkoweblw, ze tam wiekszosc przepisow jest smazona, albo pieczona i to az do mocnego (np. udka z kurczaka az mialy na zdjeciu czarna skorke).
U nas na roczek byla wizytowa sukienka i opaska z napisem 'one'.Katalonia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Dziewczyny, byłam dziś u ginekologa. Jak to ujęła pani doktor "moja macica wygląda jakby była cały czas na antykoncepcji" na nic się nie zapowiada... mam zlecone badania hormonalne. Ale jak mi podliczyli koszt to wyszło ponad 300 pln, i nawet nie miałam tyle przy sobie. (najdroższe to AMH) jutro pójdę zrobić. Choć z tego co czytałam to nie w każdym laboratorium wykonują to AMH.
Wczoraj byłam w pracy, zeszły mi 2h. Ulka była zachwycona biurami. Drukarka, komputer, telefon na kabelku była w siódmym niebie wypisałam zaległy urlop do działu personalnego, i wychodzi mi do 23 stycznia. Rozmawiałam z moją szefową, i chyba poważnie pomyśle o wychowawczym...