Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczuszka86 wrote:Czarnulka witaj miło cie czytać na listopadowkach.
U mnie też praktycznie nie ma objawów. Wypaliło mi tylko brzucho i cycki czasem szczypia. W poprzedniej to bolały mnie non stop.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka ale fajnie, że też jesteś listopadówka objawami się nie przejmuj, ja praktycznie nie mam żadnych
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Xaxa wrote:Czarnulka ale fajnie, że też jesteś listopadówka objawami się nie przejmuj, ja praktycznie nie mam żadnych
Xaxa kiedy następne usg ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czuję się zupełnie zwyczajnie Nawet jeść mi się nie chce za bardzo... Też panikowałam strasznie z tego powodu ale niepotrzebnie wizyta 3 kwiatnia
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Kaczorka wrote:M_ia - obyś się za miesiąc dobrze czuła!
Gdyby mi ktoś dziś kazał iść do ołtarza to bym się chyba załamała.. -
Xaxa wrote:Czuję się zupełnie zwyczajnie Nawet jeść mi się nie chce za bardzo... Też panikowałam strasznie z tego powodu ale niepotrzebnie wizyta 3 kwiatnia27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czesc dziewczynki;) jak tam po weekendzie? Ja dzisiaj zostalam sama na caaaly tydzien bo maz pojechal w delegacje czarnulka ja tez nie mam zadnych objawow, nie czuje sie wcale inaczej niz jak jeszcze w ciazy nie bylam, a myslalam ze bedzie jakas wyrazna roznica w moim samopoczuciu
-
Czarnulka byłam na 1 wizycie ale żeby potwierdzić że wszystko jest na miejscu. Był pecherzyk ciążowy i pecherzyk żółtkowy a i po raz 1 żadnych odchylenia typu krwiak,torbiel, odklejanie jak to bywało wcześniej. Wizytę serduszkowa mam 1.04 zwariuje chyba do tego czasu.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Dziewczyny odnosnie objawow ciazowych , mi nudnosci zaczely sie dzis koncowka 6 tyg.Pytalysmy lekarza na wizycie odnosnie bolow piersi itd , powiedzial ze najwazniejsze zeby byly miekkie I ze u kazdej kobiety ciaza moze byc nie co inna , bardziej martwi calkowite ustanie objawow , moja wspolokatorke piersi niebola od 2 dni konczy 10 tydz a z dzieckiem wszystko ok miala dzis usg robione Najwazniejsze nie wkrecac sobie , bole w dole brzucha mialysmy obie.Anetta31
-
Aasha wrote:Hej, mam pytanie - wiecie moze czy w ciazy mozna jeść śledzie? Takie z cebulka? Lub wędzonego łososia? Za tydzien mam wizyte i dopytam, ale moze macie jakieś info
Łososia bym pewnie wędzonego na ciepło wybrałaAasha lubi tę wiadomość
-
IZA92 wrote:A mnie dopadła chyba pierwsza zachcianka ciążowa Mam taką ochotę na sałatkę ziemniaczaną, że szok. Jeżeli teściowa nie będzie miała zrobionej to biorę się za pichcenie
Haha, ja w piątek robiłam :p
Za to ostatnio o ile słodyczy nie mogłam tak bita śmietana po głowie chodziła i mąż do cukierni jechał :p a dziś się rzuciłam na Merci z nadzieniem nugatowym a teraz mi niedobrze..
Co do śledzi i łososia to nie wiem, bo to nie moje klimaty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 18:30
-
Ogólnie nie powinno się jeść niczego co nie zostało poddane obróbce termicznej czyli również rzeczy które są wędzone na zimno. Teoretycznie w związku z tym śledzi, ginekolog u której ostatnio byłam, powiedziała mi żeby nie jeść ,
ale ufam bardziej mamie ginekolog wiec jeżeli ona dała zielone światło to w święta sobie raczej nie odmowie hehe -
annggela wrote:Ja sie nie obrazę jak urodzą znowu w październiku ☺