WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzynaa wrote:
    A widziałyście nową gazetkę pepco? Od dziś body na długi rękaw za 5 zł, od rozmiaru 62, pajace za 15 zł od r. 56 ;) nawet ładne z tego co widziałam w ulotce :)
    https://pepco.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-pepco/14-07-2017/11631/1/

Tak. Moja mama pojechała do Pepco i zostawiła u nich 180 zł :P

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek 12 wrote:
    Cześć. Przyznam, że mam sentyment do tego wątku i czasem was podczytuje...

Czekam z niecierpliwością na zdrowe i szybkie rozwiązania :)

Wczoraj i dziś test pozytywny! :) Mocne, dwie krechy. Bety nie robie, bo nie chce świrować... Pierwsza wizyta 31.07.2017.

Trzymajcie kciuki za szczęśliwe rozwiązanie... Jakby sie udało- będę Marcową mamą :)

GRATULACJE kochana :)

Zgredek 12 lubi tę wiadomość

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka wiesz ze trzymam kciuki. Jak będziesz dłużej w Warszawie i uda mi się ogarnąć transport ( bo niestety mam zakaz za kierownicą) to jak będziesz czegoś potrzebować to pomogę i dowioze i towarzystwa mogę dotrzymać

czarnulka24 lubi tę wiadomość

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj pępulek też ma się po staremu, on jest taką dziurką bez węzełka widocznego, ciekawe czy to się zmieni, bo dziś smarując wieczorem brzuch stwierdzilam, że skórę mam mocno napiętą. Brzuch mocno rośnie.

• ania1985 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka bedzie dobrze. Trzymam kciuki.

34 cykl starań, 7 z CLO
    czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
    Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
    Syn 12.11.17 Krystian

• Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredku trzymam mocno kciuki :) wszystkiego najlepszego

Zgredek 12 lubi tę wiadomość

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczuszka86 wrote:
    Dziewczyny mam takie dziwne pytanie... Jak Wasze pępki?
    Ja mam z natury głęboki więc nic na razie :D

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Trzymam za Was wszystkie kciuki żebyście nie miały żadnych problemów i szczęśliwie urodzily msluszki w terminie
    W Gdańsku super robią, tylko jedno jest ważne - kontrola i nieprzegapienie momentu!

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 04:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczuszka86 wrote:
    Czarnulka wiesz ze trzymam kciuki. Jak będziesz dłużej w Warszawie i uda mi się ogarnąć transport ( bo niestety mam zakaz za kierownicą) to jak będziesz czegoś potrzebować to pomogę i dowioze i towarzystwa mogę dotrzymać
    Super :) jakbym miała dłużej leżeć to zapraszam :)

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 04:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola___ wrote:
    Czarnulka ja również trzymam kciuki ! Kiedy jedziecie do Warszawyna kontrolę ?

Co do pępka to mój wygląda w miarę normalnie :) wciąż jest wklęsły, tylko jak zawsze był taki okrągły to teraz jest jakby bardziej płaski.

A ja na tołpę mam uczulenie, dziwne co nie ? Stosuje do twarzy kosmetyki Avene i w hebe kupuje takie naturalne maseczki z glinki i mydło czarne. Kiedyś też miałam problemy z trądzikiem, póki co odpukać, nie wróciły.
    Mam być jak naj szybciej czyli w poniedziałek o 9.00

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invis - no to czas mojej Klusce jakąś dietę wprowadzić :p bo się rozpasła! ;)

Pępek - zawsze miałam wklęsły i ładniusi. A teraz dalej jest wklęsły, ale okrągły się zrobił - mogłabym sobie guziczka tam wsadzić :p pewnie jeszcze trochę i zniknie :/

Czarnulka - będziesz pod dobrą opieką i z pewnością wszystko będzie dobrze :* lekarze tak Cię poprowadzą, że urodzisz piękne i zdrowe dzieciątka :)

Mnie wczoraj wieczorem znów jakoś tak podbrzusze męczyło. Niby nie ból, ale dyskomfort.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj pepek okropnie wystaje ale on poprostu nie wrocil na swoje miejsce po oststniej ciazy.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Moj pepek okropnie wystaje ale on poprostu nie wrocil na swoje miejsce po oststniej ciazy.
    Mam to samo :( a miałam taki śliczny pępuszek malutki teraz jest jak korek od butelki i pod dwoma warstwami ciuchów wystaje :(

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Zuza91 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola___ wrote:
    Czarnulka ja również trzymam kciuki ! Kiedy jedziecie do Warszawyna kontrolę ?

Co do pępka to mój wygląda w miarę normalnie :) wciąż jest wklęsły, tylko jak zawsze był taki okrągły to teraz jest jakby bardziej płaski.

A ja na tołpę mam uczulenie, dziwne co nie ? Stosuje do twarzy kosmetyki Avene i w hebe kupuje takie naturalne maseczki z glinki i mydło czarne. Kiedyś też miałam problemy z trądzikiem, póki co odpukać, nie wróciły.

U mnie żaden krem do twarzy z Tołpy się niestety nie sprawdził. Składom też radzę się przyjrzeć, bo Tołpa jakieś 2 lata temu zmieniała receptury na tańsze. Konserwanty mają nieco bardziej drażniące niż kiedyś w niektórych kremach, stąd mogą podrażniać lub uczulać. Mnie natomiast straszliwie zapychają.

Do skłonnych do zapychania cer, ale wymagających nawilżenia mogę za to śmiało polecić krem wodny Bishojo - super lekka konsystencja, skład spoko i porządnie nawilża. Używam go od pół roku i jest super. Kiedyś używałam też Fitomedu do cery mieszanej.

Do mycia twarzy i ciała fajne jest mydło Aleppo z olejem laurowym (najlepiej 70%). Dobrze zmywa nawet makijaż, dzięki zawartości oleju nie zostawia uczucia ściągnięcia skóry i działa antyseptycznie. Nawet nogi na nim golę i krosty mi nie wyskakują już po goleniu :)

Generalnie wszystko myję tym mydłem, prócz włosów :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 07:20

klz9hdgefsr87l0p.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj męczą mnie kłucia w pochwie/okolicach szyjki. Zaraz mnie chyba coś trafi.. :/

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Mam to samo :( a miałam taki śliczny pępuszek malutki teraz jest jak korek od butelki i pod dwoma warstwami ciuchów wystaje :(

Domyslilam sie ze u ciebie jest to samo. Pecha mamy:(

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Aasienkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka trzymam kciuki. Bądź dobrej myśli.
    Pępek jeszcze wklesly,ale lada moment zrowna się z brzuszkiem;) ja od poczatku ciazy wlasnie przytylam 10 kg.
    w domu jeszcze chwile i koniec remontu :) zostala sypialnia w ktorej trzeba zrobic polki z gipsu :)

córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są ;)
    82dox1hppr9ztp9m.png
    ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud :)
  • Charlutek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, jestem od srody na urlopie i nie jestem na bieżąco z wpisami, ale staram sie wylapac to i owo :) aktualnie jestem w warszawie, dzisiaj idziemy na wesele. Jestem ciekawa ile wytrzymam, bo nie powoem jestem dosc zmeczona, bo duzo chodzilismy przez ostatnie dni. Mam nawet zakwasy na udach ;) haha super forma :)

Czarnulka, trzymam kciuki kochana!!!!
    Invis, co z tymi miedniczkami? Jest szansa, ze wroca do normy? Kiedy kolejna kontrola?
    Aasha, jak u ciebie? Lezysz grzecznie? Jak samopoczucie?

Mam nadzieje, ze u reszty wszystko dobrze!!! Sciskam mocno!

7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
    30.10.2017 - Levi <3
    atdc9vvjd3din0tt.png
    https://www.helloforest.pl
  • pieluszkowazabawa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierze z Was któraś taryfofyl??? Zostało mi 6 5 pelnych listków może chce któraś ???

nzjdvfxmh01bn5c2.png
    Pod moim sercem,inne bije serce...
    Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane.
    Pod moim sercem małe rączki dziecka,
    cichutko pukają do mojego serca.

• Aasha Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Charlutek wrote:
    Hej kochane, jestem od srody na urlopie i nie jestem na bieżąco z wpisami, ale staram sie wylapac to i owo :) aktualnie jestem w warszawie, dzisiaj idziemy na wesele. Jestem ciekawa ile wytrzymam, bo nie powoem jestem dosc zmeczona, bo duzo chodzilismy przez ostatnie dni. Mam nawet zakwasy na udach ;) haha super forma :)

Czarnulka, trzymam kciuki kochana!!!!
    Invis, co z tymi miedniczkami? Jest szansa, ze wroca do normy? Kiedy kolejna kontrola?
    Aasha, jak u ciebie? Lezysz grzecznie? Jak samopoczucie?

Mam nadzieje, ze u reszty wszystko dobrze!!! Sciskam mocno!

Hej Charlutku, miło, że pytasz :) Ja grzecznie leżę u rodziców, stają na wysokości zadania - mam każdy posiłek do łóżka i towarzystwo, czyli to, czego mi teraz trzeba. Pomimo tego, że sytuacja nie jest zbyt ciekawa, to staram się myśleć pozytywnie. Wstaję tylko do toalety, i na kontrolę do lekarza. Nic więcej nie mogę zrobić, ale mam nadzieję. że uda się dociągnąć chociaż do 30tc :) Z Helenką jest wszystko dobrze, moje wyniki badań również idealne, tylko ta nieszczęsna szyjka :( ale nie łamiemy się, damy radę!

akeu43r8y52gvtw7.png

ex2bio4p7ak0n2wo.png
‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ