Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzynaa wrote:A widziałyście nową gazetkę pepco? Od dziś body na długi rękaw za 5 zł, od rozmiaru 62, pajace za 15 zł od r. 56
nawet ładne z tego co widziałam w ulotce
https://pepco.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-pepco/14-07-2017/11631/1/
Tak. Moja mama pojechała do Pepco i zostawiła u nich 180 zł -
Zgredek 12 wrote:Cześć. Przyznam, że mam sentyment do tego wątku i czasem was podczytuje...
Czekam z niecierpliwością na zdrowe i szybkie rozwiązania
Wczoraj i dziś test pozytywny!Mocne, dwie krechy. Bety nie robie, bo nie chce świrować... Pierwsza wizyta 31.07.2017.
Trzymajcie kciuki za szczęśliwe rozwiązanie... Jakby sie udało- będę Marcową mamą
GRATULACJE kochanaZgredek 12 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka wiesz ze trzymam kciuki. Jak będziesz dłużej w Warszawie i uda mi się ogarnąć transport ( bo niestety mam zakaz za kierownicą) to jak będziesz czegoś potrzebować to pomogę i dowioze i towarzystwa mogę dotrzymać
czarnulka24 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Trzymam za Was wszystkie kciuki żebyście nie miały żadnych problemów i szczęśliwie urodzily msluszki w terminie
czarnulka24 lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Kaczuszka86 wrote:Czarnulka wiesz ze trzymam kciuki. Jak będziesz dłużej w Warszawie i uda mi się ogarnąć transport ( bo niestety mam zakaz za kierownicą) to jak będziesz czegoś potrzebować to pomogę i dowioze i towarzystwa mogę dotrzymać
jakbym miała dłużej leżeć to zapraszam
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Karola___ wrote:Czarnulka ja również trzymam kciuki ! Kiedy jedziecie do Warszawyna kontrolę ?
Co do pępka to mój wygląda w miarę normalniewciąż jest wklęsły, tylko jak zawsze był taki okrągły to teraz jest jakby bardziej płaski.
A ja na tołpę mam uczulenie, dziwne co nie ? Stosuje do twarzy kosmetyki Avene i w hebe kupuje takie naturalne maseczki z glinki i mydło czarne. Kiedyś też miałam problemy z trądzikiem, póki co odpukać, nie wróciły.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Invis - no to czas mojej Klusce jakąś dietę wprowadzić :p bo się rozpasła!
Pępek - zawsze miałam wklęsły i ładniusi. A teraz dalej jest wklęsły, ale okrągły się zrobił - mogłabym sobie guziczka tam wsadzić :p pewnie jeszcze trochę i zniknie
Czarnulka - będziesz pod dobrą opieką i z pewnością wszystko będzie dobrze :* lekarze tak Cię poprowadzą, że urodzisz piękne i zdrowe dzieciątka
Mnie wczoraj wieczorem znów jakoś tak podbrzusze męczyło. Niby nie ból, ale dyskomfort.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Karola___ wrote:Czarnulka ja również trzymam kciuki ! Kiedy jedziecie do Warszawyna kontrolę ?
Co do pępka to mój wygląda w miarę normalniewciąż jest wklęsły, tylko jak zawsze był taki okrągły to teraz jest jakby bardziej płaski.
A ja na tołpę mam uczulenie, dziwne co nie ? Stosuje do twarzy kosmetyki Avene i w hebe kupuje takie naturalne maseczki z glinki i mydło czarne. Kiedyś też miałam problemy z trądzikiem, póki co odpukać, nie wróciły.
U mnie żaden krem do twarzy z Tołpy się niestety nie sprawdził. Składom też radzę się przyjrzeć, bo Tołpa jakieś 2 lata temu zmieniała receptury na tańsze. Konserwanty mają nieco bardziej drażniące niż kiedyś w niektórych kremach, stąd mogą podrażniać lub uczulać. Mnie natomiast straszliwie zapychają.
Do skłonnych do zapychania cer, ale wymagających nawilżenia mogę za to śmiało polecić krem wodny Bishojo - super lekka konsystencja, skład spoko i porządnie nawilża. Używam go od pół roku i jest super. Kiedyś używałam też Fitomedu do cery mieszanej.
Do mycia twarzy i ciała fajne jest mydło Aleppo z olejem laurowym (najlepiej 70%). Dobrze zmywa nawet makijaż, dzięki zawartości oleju nie zostawia uczucia ściągnięcia skóry i działa antyseptycznie. Nawet nogi na nim golę i krosty mi nie wyskakują już po goleniu
Generalnie wszystko myję tym mydłem, prócz włosówWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 07:20
-
Czarnulka trzymam kciuki. Bądź dobrej myśli.
Pępek jeszcze wklesly,ale lada moment zrowna się z brzuszkiem;) ja od poczatku ciazy wlasnie przytylam 10 kg.
w domu jeszcze chwile i koniec remontuzostala sypialnia w ktorej trzeba zrobic polki z gipsu
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Hej kochane, jestem od srody na urlopie i nie jestem na bieżąco z wpisami, ale staram sie wylapac to i owo
aktualnie jestem w warszawie, dzisiaj idziemy na wesele. Jestem ciekawa ile wytrzymam, bo nie powoem jestem dosc zmeczona, bo duzo chodzilismy przez ostatnie dni. Mam nawet zakwasy na udach
haha super forma
Czarnulka, trzymam kciuki kochana!!!!
Invis, co z tymi miedniczkami? Jest szansa, ze wroca do normy? Kiedy kolejna kontrola?
Aasha, jak u ciebie? Lezysz grzecznie? Jak samopoczucie?
Mam nadzieje, ze u reszty wszystko dobrze!!! Sciskam mocno!7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Charlutek wrote:Hej kochane, jestem od srody na urlopie i nie jestem na bieżąco z wpisami, ale staram sie wylapac to i owo
aktualnie jestem w warszawie, dzisiaj idziemy na wesele. Jestem ciekawa ile wytrzymam, bo nie powoem jestem dosc zmeczona, bo duzo chodzilismy przez ostatnie dni. Mam nawet zakwasy na udach
haha super forma
Czarnulka, trzymam kciuki kochana!!!!
Invis, co z tymi miedniczkami? Jest szansa, ze wroca do normy? Kiedy kolejna kontrola?
Aasha, jak u ciebie? Lezysz grzecznie? Jak samopoczucie?
Mam nadzieje, ze u reszty wszystko dobrze!!! Sciskam mocno!
Hej Charlutku, miło, że pytaszJa grzecznie leżę u rodziców, stają na wysokości zadania - mam każdy posiłek do łóżka i towarzystwo, czyli to, czego mi teraz trzeba. Pomimo tego, że sytuacja nie jest zbyt ciekawa, to staram się myśleć pozytywnie. Wstaję tylko do toalety, i na kontrolę do lekarza. Nic więcej nie mogę zrobić, ale mam nadzieję. że uda się dociągnąć chociaż do 30tc
Z Helenką jest wszystko dobrze, moje wyniki badań również idealne, tylko ta nieszczęsna szyjka
ale nie łamiemy się, damy radę!