Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
caśka wrote:Ja juz znam swoj plan porodowy, mam skierowanie na cc, 24 listopada do szpitala, 25 tną, wyjde jak wszystko bedzie ok ze mną i z malym cos jakby 1.2 grudzień
Takze na Mikołaja bedziemy w domubo cora czeka z pisaniem listu na Lucjana
będą razem pisac. Juz cora mu wymyśli prezent
caska długo cię tam będa trzymać.. - ja mam termin cc na 14.11 i u mnie jest tak że zjawiam się 7-8 rano, w zależności od tego jak jestem ogarnięta czytaj ogolona, lewatywa i o której dotrę itd to idę wcześniej lub robią co trzeba i czekam w kolejce na wolną sale, tak czy siak do południa powinno być po wszystkim, po 3 dobach liczonych jako 3 noce tam do domku - jeśli będzie wszystko ok - więc 14.11 w piątek idę a w poniedziałek 17.11 do domku -
nick nieaktualnyFidelissko!
Nie smutkaj sie
Ty masz przynajmniej jakies zdjecia z ciazy,ja - zadnych.Zadnych sesji,plenerow itp.Bo moj stwierdzil ze wymyslam...Tez nie wiem,czy bede jeszcze w ciazy,chcialabym...
Glowa do gory,zawsze mozesz posciagac foty gwiazd w ciazy,podrukowac i ponaklejac Wasze glowyhihihi
Z humorem do wszystkiego!Bez spiny
FK81, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Moje słoneczko
http://zapodaj.net/bf8be57688b0c.jpg.htmlFK81, maaartinka, Agusia ;), Mag.1990, Marzena27, santoocha, natasza82, Maga31, zupaztytki, e_v_e, xpatiiix3, Isia14, Agata92, Lafar_ra, AgataP, Madlen222, ChciałabymJuż, Milaszka, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymada_lena wrote:Uno momento plis
Przez co wrzucić najlepiej???
tinypic.pl
Jaka urocza
Po kim ma takie usteczka-kokardki???
I tak ladniutko raczki ma...
eeeehhhhh,dziewczynki sa slodkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:00
Agata92 lubi tę wiadomość
-
Fidelissko jakbym mieszkała bliżej to bym Ci sama fotki strzeliła z moja koleżanką. Fakt faktem nie mamy profesjonalnego oświetlenia ale dużo pomysłów do realizacji a co najważniejsze uwielbiamy to robić.
Ja Wam wstawiłam jedno zdjęcie które zrobiła mi moja przyjaciółka na spacerku poprostu od tak. Poproś męża niech Ci zrobi zwykłą fotkę na spacerku ja mogę Ci ją troszkę przerobić a uwierz że będzie to najpiękniejsza fotka na świecie.
Rybka Nemo, Mag.1990, FK81, Fidelissa, Marzena27, maaartinka, Agusia ;), blue00, natasza82, anusiaa90, Maga31, e_v_e, xpatiiix3, Isia14, Agata92, AgataP, Madlen222, Mamadomina, ChciałabymJuż, Milaszka, Ninusia lubią tę wiadomość
-
Bylam u małej. Wyglada lepiej. Rozowiutka i zadowolona. Jednak wiedzą co robią. Parametry w normie.
Madalena to prawda przez to chodzenie do malej jestem najbardziej aktywna i lepiej sobie radzę.
A wiecie macica się dobrze obkurcza. Z brzuszka nie ma sladu. Jedynie zaokrąglenie. No i popuchniete przy szwie. Jestem zaskoczona ze tak szybko dochodzi brzuch.
kciukam za kolejne mamusie. Ja dostaje właśnie kroplowki po wczorajszym trudnym dniu i az lepiej.mada_lena, Agusia ;), Mag.1990, ewelina_d, Marzena27, santoocha, maaartinka, natasza82, ÓptimusPrime, anusiaa90, Maga31, zupaztytki, sisiiii, Fidelissa, xpatiiix3, Isia14, FK81, ChciałabymJuż, Milaszka, Ninusia lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:tinypic.pl
Jaka urocza
Po kim ma takie usteczka-kokardki???
I tak ladniutko raczki ma...
eeeehhhhh,dziewczynki sa slodkie
Usteczka po mamusirączki prawie zawsze ma pod buzka jak spi, ew w gorze typowo
Chłopaczki tez sa super:)
No i po spaniu... Nalojtowala siku i trza sie zmienićÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
mada_lena śliczna córcia:)
dzięki dziewczyny jesteście kochane :*
Ja byłam już na konsultacji u innego lekarza i on mi powiedział, że nie widzi przeciwskazań do sn, ten lekarz przy którym będę rodzić to właśnie tak się boi. Jeśli chodzi o mnie to czuję się dobrze i chciałabym spróbować sn.
No ale powtórka z rozrywki, rok temu jak mieliśmy z mężem podjąc decyzje odnoście ilości zarodków to potrafiliśmy wybrać się na spacer i tak iść przed siebie 7km i rozmyślać co i jak. Dużo nam to pomogło i teraz też wiem, że w końcu podejmę decyzję i jaka ona by nie była to musi tak być i tyle w końcu to jest życie:) Jeszcze raz dzięuję Wam bardzo za miłe słowa i wszystkie rady:)
Madlen jak bym miała kasiorke to już dziś bym pojechała do Holandii urodzić naturalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 10:22
mada_lena, Fidelissa, Madlen222, Milaszka lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Widzisz Viv, wszystko jest na dobrej drodze
Madalenka śliczna Hania. Rzeczywiście w dziewczynkach jest coś takiego słodkiego, takiego innego niż w chłopcach
Zaniosłam podanie o macierzyński, pytam czy w listopadzie nadal mam płacić takie same składki jak w październiku, mimo że niby zaczynam macierzyński od dziś.
A pani milutkim tonem: Oczywiście, bo na wniosek odpowiadamy w ciągu 30 dni, przecież nie wiadomo jeszcze czy pani cokolwiek dostanie.
Tak miło to tylko w ZUSieÓptimusPrime, Maga31, Fidelissa, Isia14, Mamadomina, ChciałabymJuż, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Agata może to i lepiej. Dogadasz się ze swoim lekarzem i będziesz pewniejsza, a nie z takim idiotą. W głowie im się pierdoli, bo muszą mieć dobre statystyki i pewnie dlatego Cie wypuścili, jak coś takiego słysze to aż mnie nosi...
No właśnie dziewczyny zgadzam się z Opti. Ja myślałam, że co chwilkę będziemy tu oglądać Wasze szkraby, a tu nic. Nie ładnie. Dajcie sie chociaż ponapalać jak same nie możemy jeszcze przytulać ;p
Magdalenka normalnie te usteczka to nic tylko całować
Viv dobrze, ż wszystko idzie w dobrym kierunkujuż niedługo pewnie wrócicie do domku
Agusia ;), Maga31, Agata92, mada_lena lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Widzisz Viv, wszystko jest na dobrej drodze
Madalenka śliczna Hania. Rzeczywiście w dziewczynkach jest coś takiego słodkiego, takiego innego niż w chłopcach
Zaniosłam podanie o macierzyński, pytam czy w listopadzie nadal mam płacić takie same składki jak w październiku, mimo że niby zaczynam macierzyński od dziś.
A pani milutkim tonem: Oczywiście, bo na wniosek odpowiadamy w ciągu 30 dni, przecież nie wiadomo jeszcze czy pani cokolwiek dostanie.
Tak miło to tylko w ZUSie
no nie? nie ma to jak ZUS z rana
też miałam przeboje, zaniosłam pierwsze l4 i usłyszałam, że mają 30 dni na sprawdzenie czy w ogóle mi się należy kasa, prześwietlali firmę na wszystkie strony świata, oczywiście pierwszy przelew dostałam nie po 30 dniach a po 2 miesiącach.
Nie wspomnę już o niedouczeniu pracowników Zusu, naprawdę czasami każdy mówi co innego, ostatnio już mi tak podnieśli ciśnienie, że stwierdziłam, że nie wyjdę stamtąd dopóki nie dam upustu swojej złości bo to przechodzi ludzkie pojęcie jaki mają tam burdel w papierach.
Trzymam kciuki żeby było u Ciebie dobrze, w razie kłopotów mogę polecić świetną prawnik, która mi pomagała ogarnąć i zrozumieć to wszystko i to przez maileale oby kłopotów nie było!
ÓptimusPrime, santoocha, Fidelissa, lkc, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZus,zus...najwiekszy legalny zlodziej w pl
Zgadzam sie,ze sa niedouczeni,niekompetentni,a obsluga...czujesz sie jakbys szla do krolowych na audiencje i boisz sie,ze grozi Ci sciecie
maaartinka, Marzena27, santoocha, Maga31, Fidelissa, FK81, Madlen222, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
Ah kochany zus:)
Co do płynów. Ja piore w dzidziusiu i płyn mam cocolino niemiecki - poszłam po płyn na bazarek bo mamy sklep z chemia i pani polecila - ładnie pachnie.
Pytanko mam - mialyscie/macie może wysypke na brzuchu?
Nie dość że już cały w rozstepach się zrobił to i wysypka mi dziś jakaś wyszła.