Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja też myślałam nad porzuceniem prenatalnych, ale niestety moja dieta jest nadal uboga, odrzuca mnie od mięsa, połowy warzyw, kasz.
Biorę Ladeevit i chyba to była dobra zmiana, bo na Vita-minerze prenatal+DHA gorzej się czułam.
Nie wymiotuję od niedzieli, mdłości też mam tylko sporadycznie rano.
Rano biorę tylko euthyrox, a resztę- prenatalne i kw.foliowy przy kolacji na pełny żołądek.
Dziś idę na usg prenatalne, trzymajcie kciuki!!!!
Odezwę się wieczorem.KocieOczy, Viviana, Fidelissa, Goplana lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Pati brzusio śliczny:) Ja niestety jeszcze nie mam się czym pochwalić, jak na razie to na wieczór mi się troszkę powiększa.
Któraś pisała o warsztatach Mamo to Ja:) W Krakowie są 19 maja i chyba się zapiszęMarzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
xpatiiix3 wrote:No i dla mnie ladeevit bardzo pasują
są świetne i nieduże, no i nie odbija się po nich czymś dziwnym
Będziemy trzymać kciukaski
Julaa czekam na Twój brzusioNa pewno nie jedna z Nas jeszcze mnie przegoni hehe
To są kochana fotki z zeszłego tyg, ale powiem Ci ze przez tydzień urósł i boję się ze bede ogromnym balonem niedługo
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1222ff141f17d81.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c89011d2d42cb98d.html
nie potrafie tak wstawiac fotek jak ty wiec przez fotosikaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 12:59
Strupka, Agata92, Cześka, Evik, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Ja brzucha za bardzo nie mam, wieczorem coś tam zaczyna wystawać, ale rano jak się budzę i leżę na płasko, to jest tylko ciut zaokrąglony, bo tak to zapadał mi się między kośćmi biodrowymi....
Ale tak sobie dumałam ostatnio i myślę, że ja nie będę miała wielkiego brzucha, bo mam szeroką miednicę i maluszek długo będzie się w niej mieścił. Zobaczymy czy dobrze wydedukowałam -
Ja jak byłam jakoś w październiku w 2013 to wygrałam zestaw kosmetyków za wierszyk
no i ogólnie trochę próbek dali i fajnie było tylko ja byłam na dzeciowych a teraz idę na te ciążowe i tym razem też z R idęsamej nie chce mi się jakoś chozić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 13:41
Livia
Nela
Marcel
-
nastka151 wrote:Wiecie co moja lekarka już mnie pomału wkurza. Byłam na wizycie na kotrej zadała mi kilka pytań wziela na fotel i stwierdziła że wszystko ok. Zapytałam o usg bo chciałabym zobaczyć czy już widać płeć maluszka a ta mi że jeszcze za szybko. Nie dość że za wizyte zapłaciłam 150zł to jeszcze nie zrobiła mi usg:/
150 zl bez wizyte bez USG?!
Ja jak ide prywatnie to place 70 i zawsze mam USG, a najczesciej ide do tego samego lekarza tyle ze na NFZ i wtedy mam badanie tylko na fotelu no i wszystkie skierowania na badania mam za darmo.
-
Paju wrote:150 zl bez wizyte bez USG?!
Ja jak ide prywatnie to place 70 i zawsze mam USG, a najczesciej ide do tego samego lekarza tyle ze na NFZ i wtedy mam badanie tylko na fotelu no i wszystkie skierowania na badania mam za darmo.