Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:U mnie 130zł z usg.
A ile usg genetyczne to powiem Wam wieczorem. Ale coś mi się kojarzy że dolicza 80zł...
ale samo usg genetyczne czy w tej cenie jest Pappa? -
Jula222 wrote:ale samo usg genetyczne czy w tej cenie jest Pappa?
Ciekawe czy coś się dziś określi co do płci.
Moja koleżanka jest w 11tc, była już u niego na usg prenatalnym (szybko, nie?), i powiedział, że widzi coś podejrzanego między nóżkami, ale ma się tym absolutnie nie sugerować, bo to znacznie za wczesnie na wyrokowanie na temat płci. -
hej ja po wizycie, wszystko z bąblem jest ok, przezierność karkowa 1,8mm, wszystkie parametry prawidłowe, pan doktor powiedział że nie muszę robić nic więcej w ośrodku bo wg niego nie ma potrzeby i nie zauważył żadnych nieprawidłowości
nasz maluch ma 70mm, ogólnie strasznie fikał, i ginek powiedział że wiercipięta mały bo nie może tętna złapać, więc mu mówię a tłumaczyłam przed wyjściem z domu że ma być grzeczne to szybciej pójdzie badanie, na co ginek dodał no tak nie dość że nie spokojne to jeszcze się nie słucha mamy
cudownie było sobie na maluszka popatrzeć
za niecały miesiąc kolejna wizyta i wtedy postara się określić już płeć, dzisiaj nawet nie spytałam:-)
Viviana, Jula222, Fidelissa, Rybka Nemo, Agata92, KocieOczy, xpatiiix3, Reverie, e_v_e, anusiaa90, santoocha, RewolucjaSięDzieje, Goplana, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaa no i pytałam o krem do depilacji powiedział że te składy które kojarzy to są bezpieczne więc można, sery pleśniowe z umiarem też można, no i piwo bezalkoholowe też można hehehe ale z umiarem wszystko, i powiedział żeby w paranoje nie popadać
-
Nata wrote:aaaaaaaaaaa no i pytałam o krem do depilacji powiedział że te składy które kojarzy to są bezpieczne więc można, sery pleśniowe z umiarem też można, no i piwo bezalkoholowe też można hehehe ale z umiarem wszystko, i powiedział żeby w paranoje nie popadać
-
ogólnie pytałam, nie podawałam nazwy, pewnie veet i eveline można bo to chyba takie najbardziej popularne
ja zaraz wstawiam paprykę do piekarnika, zostało mi w chust sosu bolognese z wczoraj więc nafaszeruje tym miesem paprykę i zapiekę dodam też trochę ryżu, a jutro zrobię cukinię z tym mięsem, bo jak wczoraj pisałam nagotowałam na 3 dni chyba
Jeja jestem jakaś taka szczęśliwa dzisiaj
)
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
A mi dziś pierwszy raz od nie pamietam kiedy udało się zrobić samodzielnie fajny obiad!Kurczak po meksykańsku wg Okrasy! Normalnie szok! Mężuś wróci z pracy to będzie miał gotowe, boostatnio to on musiał kombinować albo mama coś podrzucała:D Ide teraz poleżeć bo oczywiście kręgosłup daje znać;/
Nata gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:56
Fidelissa, Nata lubią tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:Kurcze nie!!! Nie mogę znaleźć ,powtórzysz ? Proszę .. Nie chce być juz wasza miss wymiotów , chce oddać koronę
Koleżanka kupuje co dwa dni świeży i mówi ze super:))KUNIAK lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:A ja tam nioe lubie kremów bo jak dla mnie to one coś nie działają hehe albo moje owłosienie jest zbyt bujne na nie hahahha
bo kiedyś trzymałam prawie pół godziny i nic mi nie odpadło hahaha albo nieumiejętnie to robie
Na mnie też nie działają
wolę mechaniczny dźwięk, przynajmniej widzę szkiełkiem i okiem, że wylazły dziady z cebulami
xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.