Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh ciesze się ,że się da czytać chociaż
ja czasem się nie zastanawiam nawet co piszę tylko przelewam przez klawiature co czuje w danym momencie, dla Was, po prostu idzie samo jakoś bywa ,że piszę jakies głupoty / bzdury
jak to każda matka jeszcze wsie pierworódki zobaczycie jak to cudownie jest, chociaż takiego uczucia którym się darzy dzieco/ dzieci nie da się przelać na papier czy opisać słowami to się po prostu czuje, a to największe skarby Nasze są teraz my dbamy o Nich ,a kiedyś oni zadbają o Nas
mada_lena, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Wszystko przez te twardnienia, wczoraj wieczorem znowu mnie ścisnęło i trzymało, więc jedynym wyjściem było iść spać by popuściło. Dziś znowu ale tak mocno, że szczypało mnie w pępku jak włożyłam palec a ogólne bez dotykania w okolicach, i od razu plamienie... Dziecko ok, łożysko ok, krwawi szyjka, nie rozwiera się i nie jest miękka. Znowu skurcz coś tam pociągnął i zakrwawiło...
-
Musimy byc dobrej mysli:) ja wierze w to, ze wszystko bedzie dobrze!!!
Spijcie spokojnie a ja dla relaksu obejrzę sobie na mtv warsaw shore czy jakos tak. Kolezanka mi poleciła zeby sie pośmiać
Desou i co dalej z tymi skurczami?? Dobrze, ze z dzidzia ok i szyjka trzyma. Odpoczywajcie duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 23:07
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Viviana albo Agusia czy moglybyscie zmierzyć mi grubość tych waszych poduszek? Desou tobie nie chce przeszkadzać
Chodzi mi o obwód w kolko? Bo po długości pewnie mają 170 cm.. Mam ostatnie 2 dni wolnego i chciałabym jeszcze pobawic się w szycie..
Bylabym wam bardzo wdzięczna -
maaartinka wrote:A dzisiaj dzien tatusia
co szykujecie swoim mężczyznom?
No jak co?
przecież to on powinien nam dziękować, że jest tatą,
Jaśkowi, że dzięki niemu wie co to znaczy i mnie, że dzięki mnie tego zakosztował:D:D
Także dostanie uściski dłoni prezesów, a w nagrodę będzie nas miział cały wieczór:D:D
KasiaKa, mada_lena, KUNIAK, Goplana, lkc, maaartinka, xpatiiix3, Madlen222, Amnezja, Cześka lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Witam
O dziwo wyspana i w dobrym humorze, od rana się wyściskaliśmy z Marceluniem, zdążyli się już pokopać lekko z rana, bo Marceluch stópkę mi przyłożył do brzuszka i Neli odkopywała jemu a ten się śmiał w niebo głosy
Rewolucja świetny prezent
A ja za godzinkę wychodze na egzamin o 12 zaczynamy także kciukać za mnie :* hehe juz prawie ogarnięta jestem tylko ciut sie podmaluje i wysikam parę razy przed wyjściem jeszcze, oby mi tylko córa dała spokojnie szybko napisać i nie skakała po pęcherzu, co by nie wychodzic co chwilę ,bo uznają ,że to podejrzane, że wychodzę, a z resztą chyba tylko raz można na siku, mamy 2 h na napisanie postaram się w godzinie zmieścić albo i lepiej, bo nie wytrzymam więcej bez sikania...
Desou kochana dobrze, że badają chociaż... kurde no cóż to się dzieje ciągle.. Mam nadzieję, że będzie wsio ok już, przeboje się skończą i będzie tylko nudno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:02
Fidelissa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel