Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvi wrote:hej odebralam bete. po 72 godzinach wzrost tylko o niecałe 100;/ z 459 na 532
ja w ogole nie robilam bety drugi raz bo szkoda nerwow...jutro wizyta,wiec moze gin potwierdzi ciaze,jak nie to zrobie jeszcze razTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
niecierpliwa i ja również 20 rocznikowo 21 i to moje drugie dziecko mam 13miesięcznego synka norma hehe ale ja w sumie nie przeżywałam normalnie na takim luzie do tego podeszłam, że nie uwierzycie, a porodu to ja się doczekać nie mogłam, z resztą tak jak teraz, jak mi koleżanki mówiły ,że się boją to każdej mówiłam, że to nic strasznego, że każda to przeżyje i tylko dziecko na pierś dadzą i wsio jak ręką odjął
Czarna szok hehe czy ja śnie też mam 3 braci no i plus od innej matki jeden, bo ojciec na boku się dorobił, ale wszyscy młodsi hehe ten najstarczy niedługo 19 kończy (w maju) chlejtus taki że szo,k hahaha i brudas taki syf ma w pokoju, że meliną śmierdzi.. młodszy 10,5 leci na samych 6, ale też ma charakterek i adhd najbardzej Go kocham ale i najbardziej mnie wkurza no i najmłdoszy 6,5 bierze przykład z najstarszego... a te legginsy drugie właśnie to jak mi się sprawdzą to i inny kolor może znajdę to kupię, bo bardzo mi się spodobały hehe ogólnie paracetamol do 1500mg na dzień ponoć wolno wiadomo jak silny ból ale lepiej unikać
sylvi i po co ta beta teraz tylko będziesz sie denerwowała... najlepiej może skonsultuj to z ginem i leć najszybciej na wizytę...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:14
Livia
Nela
Marcel
-
Ja 11 grudnia dopiero będę miała 20
O widzisz Pati ile wspólnego mamy?
sylvi jak wiedziałaś że masz jutro wizytę to nie powinnaś robić tej bety, bo teraz będziesz się martwić. Ja nie robiłam wcale, jak usłyszę coś złego na wizycie to przynajmniej od razu będę wiedziała na czym stoję zamiast panikować na zapasEve lubi tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:A ja tam się nie czaję śmigam do Warszawy, do Gdańska chociaż prawko mam dopiero od roku Ale fakt że na początku tej ciąży też jakieś rozkojarzenie mnie brało za kierownicą, ale już mi przeszło.
Kupiłam sobie kawę inkę i w końcu będę mogła pić tyle kawy ile chcę, bo strasznie mam ochotę na kawę ostatnio, ze 4 dziennie bym mogła pić.Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej
Ja w piątek kończę 28.
A Wy takie młode...
Ja w wieku 19-21 lat absolutnie nie myślałam jeszcze o dzieciach.
A teraz zastanawiam się, czy się wyrobię z urodzeniem trójki
Ja teraz to się zastanawiam, czy z jednym się wyrobię. O dziecku zaczęłam myśleć jak miałam gdzieś tak 23 lata, ale mój mąż nie chciał. Chciał się najpierw dorobić, odłożyć kasę itd. -
xpatiiix3 wrote:Mysz mam nadzieję, że jak ujrzysz serducho przestaniesz panikować tak, zaczniesz myśleć pozytywnie i cieszyć się z ciąży i tego bardzo Ci życzę
Evik pewnie, że tak proszę ja kupiłam takie bezszwowe ale rozmiar większe niż teraz bo utyje się wiadomo
http://allegro.pl/leginsy-spodnie-ciazowe-wyszczuplajace-38-m-i4032325244.html
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-leginsy-bina-wyszczuplaja-38-m-i4054184958.html
http://allegro.pl/anatomiczne-ciazowe-getry-legginsy-leginsy-r-m-i4039796205.html
Bardzo mi się spodobały te drugie, ale już jak mi przyjdzie paczuszka to zdam relacje jak jakościowo, chciałabym jeszcze jakieś fajne spodenki z wysokim stanem na lato, bo też chcę trochę nogi opalić jak będę na spacerki chodzić Ale to już bliżej lata poszukam Tuniczki i długie bluzeczki mam z poprzedniej ciąży ale przydałoby się też dokupić parę sztuk Więc jak któraś z mamuś znajdzie coś ciekawego to też chwalcie się łupami
Pati
A ja czytałam, że fety, moccarelli i riccoty nie można bo są z mleka niepasteryzowanego...
Aga Ale to chyba prawie każda mama ma świra na punkcie synków, ja też ale nie aż tak, żeby robił co chciał bo dawno bym spała na ziemi a Marcel by przejął moje łóżko
Viviana ja to sobie kupiłam bo mi bardzo wygodnie było w takich spodniach w tamtej ciąży a w zwykych legginsach miałam pipkę na wierzchu prawie bo miałam baaardzo nisko brzuch zaczynał się dosłownie z samą pipką... i temu muszę mieć wysokie feta czosnek pewnie że można hehe wątrówka pleśniowe sery itp zabronione
izia to zazdroszczę mi już brzuch boli w jeansach więc powoli odpuszczam... w legginsach czuje się najlepiej -
Czarna Ty mnie ciągle zaskakujesz hehe ja 29 grudnia
A ja zawsze chciałam mieć dzieci w młodym wieku i jako matka się czuję bardzo spełniona i chciałam by między Marcelem a drugim dzieckiem była mała różnica i będzie rok i 8 miesięcy
Fidelissa no to najwyżej może podpytać ginka trzeba ja fete jadłam i mozarelle w ciąży ale to wiadomo raz na miesiąc albo lepiej hehe pleśniowych się wystrzegałam chociaż miałam taką ochotę, o matko a na tatara hahaha wiecie ,że jak byłam na weselu w czwartym miesiącu to nawpierdzielałam się łososia wędzonego i tatara cały wielki talerz... Ale nie potrafiłam się powstrzymać bo postawili przede mną, aż wstyd się przyznać, że taka głupia byłam, ale mam zdrowe dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:09
Czarnaa94, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Niech mi któraś odda termin 4 listopada bo wtedy mam 25 urodzinki ale mój prezent urodzinowy przewidziany jest wg ovu na 9 listopada a wg OM 15 listopada ale coś czuje że się wypośrodkuje między 9 a 15 listopada
Ja pochłonełam 3/4 tabliczki milki masakra żeby nie umieć się powstrzymać;/
Przecież mam się zdrowo odżywiać!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja rocznikowo 27.
O dzidzi trochę już myśleliśmy ale wiecie ciągle coś, a jak w końcu nas wzięło, okazało się, że to nie takie proste Teraz jeden cel - niech Fasolka rośnie zdrowo
Okti - pewnie i tak rozpakujemy się przed terminem także masz jeszcze szanse w urodzinyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:11
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ja od 2 dni mam małpę na slodycze ale w tamtym tygodniu nie mogłam na nie patrzeć wrr obiecalam sobie blendować owoce z jogurtem naturalnym ale nie chce mi sie nawet blendera w ręke wziasc łatwiej wyciągnąć czekoladę...
A ja bym sobie kurczaka w cieście zjadla chyba w czwartek po wiyzcie u lekarza sobie zafunduje
Boże żeby tylko było dobrze z moją kruszynką trochę się podłamie jak nie zobacze serduszka będę w 5 tyg i 5 dniu i 32 dni po owulacji.. nie wiem czego się spodziewać...