Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Monique wrote:Spokojnie, może chodziło o to, że np nigdy nie chorowałaś na cytomegalię i jest większe ryzyko. Skonsultuj wynik z ginem i daj znać
Mnie mega zdziwił fakt, że chorowałam już na to i na to, bo nigdy żaden lekarz mi tego nie zdiagnozował.
dzis widzial te wyniki i dlatego kazal zrobic ta awidnosc zeby sprawdzic cos wiecej,ale nie wiem,ale moze faktycznie to,ze mam grype moglo dac ten wynik jak ktoras tu pisala...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Muszę, no muszę, się pochwalić! Dziś rano byłam na wizycie i na usg widać było pulsujące serducho! Wreszcie, a tak się martwiłam bo w piątek jeszcze nic nie było widać i plamienia miałam. Ale teraz już jestem dobrej myśli.
alka89, Monique, Viviana, Maga31, blue00, RewolucjaSięDzieje, Lavendula, Czarnaa94, Aga89, mada_lena, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
sylvi wrote:ja robiłam toxo i igG wyszło mi dodatnie a IgM negatywne to samo miałam z cytomegalią jesli jest dodtanie IgG a ujemne IgM to znaczy że przechodziłaś tą chorobę ale w chwili obecnej jej nie ma
nie wiem,ale skoro kazal zrobic awidnosc to widocznie cos jest...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
KasiaKa wrote:Muszę, no muszę, się pochwalić! Dziś rano byłam na wizycie i na usg widać było pulsujące serducho! Wreszcie, a tak się martwiłam bo w piątek jeszcze nic nie było widać i plamienia miałam. Ale teraz już jestem dobrej myśli.
Gratuluje z calego serduszkaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
http://www.cytomegalia.com/objawy_cytomegalii.php tu jest fachowa strona poczytaj.. i akurat o katar możesz być spokojna bo tu raczej chodzi o podwyższoną temp, zmęczenie itd - tam wszystko pisze - najważniejsze jak coś to zadziałać
alka89 lubi tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:Co do pustego jaja mogę sie wypowiedzieć ,bo przez to przechodziłam:/ Bete musisz zbadać co najmniej 3 razy , np dziś po 48 godzinach, a następnie po 72 jeśli wzrasta prawidłowo jest duża szansa ze pęcherzyk nie będzie pusty.
Kurcze,to nic nie da ,ze zrobie teraz tylko raz? bo ost robilam 09.03.
wspolczuje CiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
izia wrote:http://www.cytomegalia.com/objawy_cytomegalii.php tu jest fachowa strona poczytaj.. i akurat o katar możesz być spokojna bo tu raczej chodzi o podwyższoną temp, zmęczenie itd - tam wszystko pisze - najważniejsze jak coś to zadziałać
troche poczytalam,ale nie ma co bo za bardzo sobie wkrecam,eh...bede robic badania i gin na pewno zrobi wszystko zeby pomoc,Wam jutro podam wyniki
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
sylvi wrote:nie moge sie doczekac tej 16:30. czekam jak na wyrok. wezme wszystkie wyniki i zobaczymy co mi powie..
tak przemyslalam i nawet bym wolala puste jajo niz ciążę pozamaciczną..
No co Ty teraz? Przeciez wszystko bedzie dobrze!!!! Czemu masz takie czarne mysli? U mnie tylko pecherzyk narazie widac ,tez do srody musze czekac zeby zobaczyc czy sie rozwija...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 14:02
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
KUNIAK wrote:Ni właśnie nie da, to wzrost świadczy o obecności zarodka a nie sama wartość niestety
To bez sensu,gin mowil,ze mam zrobic zeby porownac z tamtym wynikiem,ale moze szkoda kasy wtedy...za tydz to na usg moze bedzie widac zarodekTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
KasiaKa wrote:Muszę, no muszę, się pochwalić! Dziś rano byłam na wizycie i na usg widać było pulsujące serducho! Wreszcie, a tak się martwiłam bo w piątek jeszcze nic nie było widać i plamienia miałam. Ale teraz już jestem dobrej myśli.
Lavendula lubi tę wiadomość