X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana pobierzesz leki i zaraz ci sie polepszy nie martw sie szyjke masz ok nie stresuj sie i relaksuj ile wlezie.

Viviana lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana Trzymam kciuki za Was dziewczynki <3 bedzie dobrze

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie, po prostu jestem w szoku, że nic nie czułam, nerka nie bolała, widocznie to świeża sprawa. Dobrze, że gin mnie szczegółowo przebadał. A szyjka to szok, że taka :) to dobrze, choć też tej no-spy się boję tyle brać ale skoro szyjka trzyma i gin kazał. Uff ale poranek intensywny.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Strupka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana odpoczywaj, kuruj się i nie dopuszczaj do siebie negatywnych myśli! Będzie dobrze!:)

relg9vvjdzp246mx.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ałć... nie dam rady iść normalnie, moje krocze... no dźga normalnie w środku... ech ale mała dzisiaj faktycznie nisko pewnie szyjke uciska... :o

Jeszcze klucza nie wzięłam a babci nie ma to sobie pod domem posiedze... ech.. jakiś niefart dzisiaj..

Jak wejdę do domu to nadrobie bo na tel to ciężko :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:41

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maaartinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Tak bardzo lekkie i fajnie się nimi steruje, w ogóle nieodczuwalne są gabaryty, żakardowe z tego co się orientuje to "Carmela" i ta biel jest z eko skóry, więc myślę, ze problemu nie będzie z utrzymaniem czystości, wilgotna szmatka i po problemie, ja ogólnie nie przepadam za żakardem, lub inaczej gdyby była córcia może bym się skusiła, nie chcę synka od małego do żakardu przyzwyczajać hehe, dlatego jak już wybieram Carerę na białym stelażu, konieeecznie :)

Haha to ja własnie żakard dla chłopczyka :) ale fakt może to zbyt kobiece..
    Ale takie śliczne :) A jakie ceny u was są tych wózków?

201411191762.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ałć... nie dam rady iść normalnie, moje krocze... no dźga normalnie w środku... ech ale mała dzisiaj faktycznie nisko pewnie szyjke uciska... :o

Moja mnie wczoraj nie oszczędzała :) dzis ma wiecej litości dla mamus :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana przynajmniej wiesz że masz świetnego lekarza i nie olewa niczego :) więc nie masz się czego obawiać :) napewno będzie dobrze :)

201411191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj żadne z dzieci nie oszczędza :)

mada_lena, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Dzięki za wsparcie, po prostu jestem w szoku, że nic nie czułam, nerka nie bolała, widocznie to świeża sprawa. Dobrze, że gin mnie szczegółowo przebadał. A szyjka to szok, że taka :) to dobrze, choć też tej no-spy się boję tyle brać ale skoro szyjka trzyma i gin kazał. Uff ale poranek intensywny.

Kochana jestes pod dobra opieka z tego co,piszesz. Szyjka mega dlugasna :)
    Mam juz ksywkę dla ciebie żyrafka :)
    Nie ma co leżymy, odpoczywamy, łykamy magnezy, no spy, spazmoliny co kto ma i czekamy na dzidziulki :)

Viviana, Lavendula, Milaszka lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mnie dzisiaj żadne z dzieci nie oszczędza :)

Nie wiem czy dobrze zrobilam, ze polubiłam ;)
    Kochane skarby:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ja swojego ostatnio też nie poznaje.. Więc nie jesteś sama..

201411191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Haha to ja własnie żakard dla chłopczyka :) ale fakt może to zbyt kobiece..
    Ale takie śliczne :) A jakie ceny u was są tych wózków?

Śliczne to fakt, ale jednak odpychają mnie te motywy dla chłopca, dla dziewczynki owszem uroczo to wygląda hihi, ale każdy ma swoje inne obserwacje i zdanie :), ja jestem z okolic warszawy i jest w jednym sklepie, można go kupić za ok 2700 (4 w 1) szukam od razu całego kompletu, ale wiadomo jak go widziałam na żywo i zrobię jeszcze te zdjęcia aby porównać mój wzrost z gabarytami, to zamówimy przez Internet o ile cena będzie dużo niższa :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka już się piecze, nie wytrzymam aż ostygnie, ale zapachy mniaaam

mada_lena, Strupka, AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Viviana Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Kochana jestes pod dobra opieka z tego co,piszesz. Szyjka mega dlugasna :)
    Mam juz ksywkę dla ciebie żyrafka :)
    Nie ma co leżymy, odpoczywamy, łykamy magnezy, no spy, spazmoliny co kto ma i czekamy na dzidziulki :)

No mój gin to jak zadzwoniłam i pytałam, czy mogę czekać do poniedziałku to mnie skrzyczał i powiedział, że widzi mnie zaraz hehe, także jest odpowiedzialny.
    Żyrafka fajne, może być hehe dzięki normalnie aż mi się humor poprawia :) W takich chwilach wiem, że Amelka jest najważniejsza i nawet ból nerek mnie nie przeraża oby jej było komfortowo.

A Amisia moja dziś włożyła obie rączki do buzi, ssała kciuki, no i tak się rozkroczyła bezwstydna, że szok. Aż się popłakałam normalnie ze śmiechu z ginem.

mada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Nata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana będzie ok, najważniejsze że wykryte we wczesnej fazie, bólu nerek nie życzę nikomu, leki na pewno zadziałają i będzie ok, pij dużo wody to też pomaga. Umyłam podłogę i zgrzałam się niesamowicie, dziewczyny a macie link do tego wózka żakardowego?? jakoś nie mogę znaleźć :p my nadal nie wiemy jaki kupić ale ten camarelo mają nasi znajomi i sobie bardzo chwalą :p
    wózek 4 w 1 tzn że co on tam ma?? :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:52

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    Viviana będzie ok, najważniejsze że wykryte we wczesnej fazie, bólu nerek nie życzę nikomu, leki na pewno zadziałają i będzie ok, pij dużo wody to też pomaga. Umyłam podłogę i zgrzałam się niesamowicie, dziewczyny a macie link do tego wózka żakardowego?? jakoś nie mogę znaleźć :p my nadal nie wiemy jaki kupić ale ten camarelo mają nasi znajomi i sobie bardzo chwalą :p
    wózek 4 w 1 tzn że co on tam ma?? :-)

4 w 1: to gondola + spacerówka + nosidełko + baza do auta :)

A link to chyba strona producenta, tak kojarzę, ze wszystkie są żakardowe z Camareli, jak chcesz napisz do producenta mi na moje inne pytania odpowiedział na maila, bez problemu :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Niedawno się zwlekłam z łóżka, chociaż obudziłam się ok. 8. Jakoś tak fajnie się leżało i Maleńka tańcowała w brzuchu. W nocy na siku byłam tylko 1 raz! No ja nie wiem co to się dzieje ;) Z kolei dopadly mnie chyba pierwsze Hicksy :/ wczoraj wieczorem miałam dwa razy jak się bawiłam z Małą.
    Wczoraj siedziałam cały dzień i oglądałam w necie te pościele i kocyki z minky hehe. No i znalazłam chyba coś co mi najbardziej odpowiada, bo mają i kocyki i ochraniacze i pościele, rogale i kostki sensoryczne. A już wolę jednego sprzedawcy wszystko kupić. No i mają naprawdę bardzo duży wybór kolorów, chyba pójdę w szare zygzaki i miętę <3 tutaj są na fejsie http://pl-pl.facebook.com/pages/Makaszka/535423466545677 ale mają też swój sklep na allegro.

Dobra, chyba się zajmę w końcu bardziej poważnymi rzeczami z wyprawki ;) jak kosmetyki (Ewelina, dzięki za Twoją listę!).
    W ogóle polecam Wam stronę bangla.pl jest tam mnóstwo opinii na temat wszystkiego, też produktów dla dzieci (w tym wózków), choć różne te opinie bywają i i tak trzeba się kierować zdrowym rozsądkiem przede wszystkim ;)

Trochę Was nadrobiłam, ale przyznam, że pobieżnie ehhh

Viviana, eh na pewno będzie dobrze, głowa do góry! Szyjka suuuper :) Moja niestety zaczęła już się skracać :/

Pati, brak mi słów jak Ci lekarze traktują pacjentki. Nie znoszę polskiej służby zdrowia, choć wiem, że w niektórych krajach jest jeszcze gorzej :/

Ok, lecę czytać dalej!

Miłego dnia brzuchatki, jesteśmy wszystkie piękne i sexy, tego trzeba się trzymać :P

mada_lena, Agusia ;), Viviana, Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wezmiesz leki i bedzie ok :) ja wyruszam na wycieczke do szpitala po moj wypis. jak bedzie w miare ok to pojade odwiedzic mame, a jak kicha to wroce tu szybciej niz moze sie wydawac ;/ przy okazji pojde poogladac wozki jakie sa na miejscu - tak wstepnie :)
    Pinsleepe dziekuje za przepis.. jak sie wysile i zrobie to dam znac:)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia14 wrote:
    .....No i mają naprawdę bardzo duży wybór kolorów, chyba pójdę w szare zygzaki i miętę <3 tutaj są na fejsie http://pl-pl.facebook.com/pages/Makaszka/535423466545677 ale mają też swój sklep na allegro

Suuuper, jakie słodkie i ładne rzeczy :), zakochałam się dzięki za link :)

Isia14 lubi tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
‹‹ 906 907 908 909 910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ