Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pati bierz kase nie miej wyrzutów ja od wczoraj jakąś metamorfoze przeszłam chyba. Zmieniłam podejscie do mojego jak on mnie olewa ja tez zaczęłam on mi nic nie pomoże ja jemu też nie. Już czekam aż przyjdzie zebym mu dała kase na benzyne bo mu sie do bankomatu nie chce isc ale sie wypne wtedy a wcześniej bym dała.
xpatiiix3, AgataP, Paju lubią tę wiadomość
-
Heheh no no do mnie ze on wróci mieszkanie wynajmie póki j nie dostane socjala itd.. No to mowie ty najpierw zarob a nie juz planujesz, i że wszystko w swoim czasie
ja jemu tak szybko nie wybacze o nie, jak się postara i pokaże ze jest wart tego żebym do Niego wrocila to pomyśle ,póki co stosunki koleżeńskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:09
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
hej, hej
kurcze czytam co wy macie z tym zusem to szok! chyba bym się w tym nie polapała.. ja jestem od maja na zwolnieniu, ale pensje mam stała za cale 12miesięcy, bez zwolnień żadnych więc nie było problemu wyliczyć
Pati no oby tego R. coś ruszyło i tak mu już zostałoxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja uważam ze faceci nas traktują tak jak sobie na to damy.. Bardzo ważne jest wyznaczanie granic..
W innym wypadku nawet najlepszy mężczyzna zrobi z nas nieporadną kurę domową bez swojego zdania.. Widzę to po mojej siostrze..AgataP, lkc, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Martinka moja teściowa to taka rozgarnięta, w święta mąz jej mówi, że jestem w ciązy ta w szoku dziwnym najpierw cisza potem zaczęła płakać, no i wyciągnęła wino i mi leje lampkę a ja na to, że nie piję, a ona a czemu sa święta, a ja no mówię, przecież w ciązy jestem, a ona dopiero zajarzyła
Pati może coś ruszyło R. Ważne, by się Wami interesował i pomagał a czy będziecie razem to sama ocenisz czy warto.maaartinka, lkc, Dotty84, Maga31, desou lubią tę wiadomość
-
madziulka112 wrote:No dokładnie obiecanki cacanki. Też tego nienawidzę bo zazwyczaj wychodzi u mojego dupa, mimo szczerych chęci, po prostu zawsze jest : starałem się...
a wyszło jak zawszeAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Viviana była poprostu w szoku
ale zawsze to miłe przyjęcie
moja mama za to zaczęła szybciej gazetę przeglądać
1 strona na 1 sekundę
po czym po chwili popatrzyła i powiedziała czy mówimy serio
a mój tatko żeby zdjęcie już pokazać
Viviana, lkc lubią tę wiadomość
-
madziulka112 wrote:No dokładnie obiecanki cacanki. Też tego nienawidzę bo zazwyczaj wychodzi u mojego dupa, mimo szczerych chęci, po prostu zawsze jest : starałem się...
a wyszło jak zawsze
Szkoda tylko że ja tych starań nigdy nie widzęxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ja mam od niedzieli kryzys w związku. Dziasiaj też dzwoni do mnie i mu mówie że nie wiem co z tym zus i że czytam w necie, a on zaraz na mnie to po co czytasz, się nakręcasz zadzwoń i się dowiesz ale kurde takim tonem że standardowo łzy w oczach i koniec rozmowy. Mamy dzisiaj 2 zajęcia w szkole rodzenia ale nie wiem czy chce z nim isc od niedzieli jest jakoś dupowato.
-
talia22 wrote:Ja mam od niedzieli kryzys w związku. Dziasiaj też dzwoni do mnie i mu mówie że nie wiem co z tym zus i że czytam w necie, a on zaraz na mnie to po co czytasz, się nakręcasz zadzwoń i się dowiesz ale kurde takim tonem że standardowo łzy w oczach i koniec rozmowy. Mamy dzisiaj 2 zajęcia w szkole rodzenia ale nie wiem czy chce z nim isc od niedzieli jest jakoś dupowato.
talia22 lubi tę wiadomość
-
nastka151 wrote:maaartinka ja tez jakos nei widze u swojego starań ostatnio jak mi powiedział ten tekst to mu odpowiedziałam ze chyba mikroskop musze odpalic bo nei widze tych starań takie male sa.
muszę sobie ją od ciebie pożyczyć
O matko ale mi się śmiać zachciało
Dzisiaj M ma obiad przygotować i nawet na zakupy w poszukiwaniu tego sklepu z koszulami nocnymi mieliśmy jechać więc zobaczymy co z tego będzieI to sam zaproponował! W ramach polepszenia relacji
Ale ten tekst musze zapamiętać!!! Jest genialny