X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w tej sytuacji to dużo, zważywszy na to jak się zachował poprzednim razem, to teraz przynajmniej moze zacznie postępować jak dorosły facet

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati bierz kase nie miej wyrzutów ja od wczoraj jakąś metamorfoze przeszłam chyba. Zmieniłam podejscie do mojego jak on mnie olewa ja tez zaczęłam on mi nic nie pomoże ja jemu też nie. Już czekam aż przyjdzie zebym mu dała kase na benzyne bo mu sie do bankomatu nie chce isc ale sie wypne wtedy a wcześniej bym dała.

xpatiiix3, AgataP, Paju lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • maaartinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati właśnie przeczytałam! Super!
    A nie myślałaś o tym, że może zaczyna czuć że cię stracił? I czekał żebyś to ty za nim biegała i błagała? A jak zobaczył że dupa z tego to zaczął myśleć..

201411191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh no no do mnie ze on wróci mieszkanie wynajmie póki j nie dostane socjala itd.. No to mowie ty najpierw zarob a nie juz planujesz, i że wszystko w swoim czasie ;) ja jemu tak szybko nie wybacze o nie, jak się postara i pokaże ze jest wart tego żebym do Niego wrocila to pomyśle ,póki co stosunki koleżeńskie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:09

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej :)

kurcze czytam co wy macie z tym zusem to szok! chyba bym się w tym nie polapała.. ja jestem od maja na zwolnieniu, ale pensje mam stała za cale 12miesięcy, bez zwolnień żadnych więc nie było problemu wyliczyć ;)

Pati no oby tego R. coś ruszyło i tak mu już zostało ;)

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uważam ze faceci nas traktują tak jak sobie na to damy.. Bardzo ważne jest wyznaczanie granic..
    W innym wypadku nawet najlepszy mężczyzna zrobi z nas nieporadną kurę domową bez swojego zdania.. Widzę to po mojej siostrze..

AgataP, lkc, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość

201411191762.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martinka moja teściowa to taka rozgarnięta, w święta mąz jej mówi, że jestem w ciązy ta w szoku dziwnym najpierw cisza potem zaczęła płakać, no i wyciągnęła wino i mi leje lampkę a ja na to, że nie piję, a ona a czemu sa święta, a ja no mówię, przecież w ciązy jestem, a ona dopiero zajarzyła :D

Pati może coś ruszyło R. Ważne, by się Wami interesował i pomagał a czy będziecie razem to sama ocenisz czy warto.

maaartinka, lkc, Dotty84, Maga31, desou lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie obiecanki cacanki. Też tego nienawidzę bo zazwyczaj wychodzi u mojego dupa, mimo szczerych chęci, po prostu zawsze jest : starałem się...
    a wyszło jak zawsze

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jak w "Opowieści wigilijnej" nawiedziły R. 3 duchy i zobaczył ile i kogo może stracić :)

xpatiiix3, santoocha lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka Skąd ja to znam... ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    No dokładnie obiecanki cacanki. Też tego nienawidzę bo zazwyczaj wychodzi u mojego dupa, mimo szczerych chęci, po prostu zawsze jest : starałem się...
    a wyszło jak zawsze
    polowa tak ma .... staraja sie jak nigdy a wychodzi jak zawsze :)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana była poprostu w szoku :) ale zawsze to miłe przyjęcie :) moja mama za to zaczęła szybciej gazetę przeglądać :) 1 strona na 1 sekundę :) po czym po chwili popatrzyła i powiedziała czy mówimy serio :) a mój tatko żeby zdjęcie już pokazać:)

Viviana, lkc lubią tę wiadomość

201411191762.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojego ulubiony tekst "no przeciez sie staralem ale nie wyszlo"

xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze przejrzałam ten blog co linka tu wrzuciłyście o tym wcześniaczku.. Boże serce się kraja.. ile to cierpienia.. 400gram miało maleństwo..

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    a wyszło jak zawsze
    Skąd ja to znam.. Ciągle to słyszę "No przecież się staram/starałem ale jak zawsze nic nie wyszło"
    Szkoda tylko że ja tych starań nigdy nie widzę :/

201411191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm chyba mówicie o Radku.. ;o hehehe to samo...

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od niedzieli kryzys w związku. Dziasiaj też dzwoni do mnie i mu mówie że nie wiem co z tym zus i że czytam w necie, a on zaraz na mnie to po co czytasz, się nakręcasz zadzwoń i się dowiesz ale kurde takim tonem że standardowo łzy w oczach i koniec rozmowy. Mamy dzisiaj 2 zajęcia w szkole rodzenia ale nie wiem czy chce z nim isc od niedzieli jest jakoś dupowato. :(

f2w343r88uf9xtcb.png

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka ja tez jakos nei widze u swojego starań ostatnio jak mi powiedział ten tekst to mu odpowiedziałam ze chyba mikroskop musze odpalic bo nei widze tych starań takie male sa.

maaartinka lubi tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • madziulka112 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talia22 wrote:
    Ja mam od niedzieli kryzys w związku. Dziasiaj też dzwoni do mnie i mu mówie że nie wiem co z tym zus i że czytam w necie, a on zaraz na mnie to po co czytasz, się nakręcasz zadzwoń i się dowiesz ale kurde takim tonem że standardowo łzy w oczach i koniec rozmowy. Mamy dzisiaj 2 zajęcia w szkole rodzenia ale nie wiem czy chce z nim isc od niedzieli jest jakoś dupowato. :(
    Powiedz że nie chcesz z nim iść. Wygarnij wszystko co Cię gryzie. Ja tak wczoraj wygarnęłam, że odkąd jestem na urlopie to on w domu nic nie robi, a mam wolne po to żeby odpocząć a nie sprzątać i gotować. Przyznał mi rację ale co z tego jak podejrzewam że nie wiele zmieni w podejściu. Zobaczymy dzisiaj co będzie

talia22 lubi tę wiadomość

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    maaartinka ja tez jakos nei widze u swojego starań ostatnio jak mi powiedział ten tekst to mu odpowiedziałam ze chyba mikroskop musze odpalic bo nei widze tych starań takie male sa.
    Haha Nastka zajebista odpowiedz :) muszę sobie ją od ciebie pożyczyć :)
    O matko ale mi się śmiać zachciało :)
    Dzisiaj M ma obiad przygotować i nawet na zakupy w poszukiwaniu tego sklepu z koszulami nocnymi mieliśmy jechać więc zobaczymy co z tego będzie :) I to sam zaproponował! W ramach polepszenia relacji :)
    Ale ten tekst musze zapamiętać!!! Jest genialny :)

201411191762.png
‹‹ 964 965 966 967 968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ