Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ooo dostałam dzisaj wiadomosc ze termin do endokrynologa sie zwolnil i moga mne przyjac nei w grudniu 2016 roku jak mialam termin tylko jutro. Pogroź skarga do NFZ a odrazu termin sie znajdzie:P:P:P
santoocha, xpatiiix3, zupaztytki, lkc, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie oglądałam program, że pewnej parze jedna z bliźniaczek zmarła po porodzie bo lekarka nie chciała wykonać cesarki..A ta babka prosiła bo po urodzeniu pierwszej nie miała już siły rodzić. Ale głupia lekarka uparła się na poród naturalny i o...efekty...zajebiście...
Dlatego ja chce chyba tą cesarkę... -
nastka151 wrote:ooo dostałam dzisaj wiadomosc ze termin do endokrynologa sie zwolnil i moga mne przyjac nei w grudniu 2016 roku jak mialam termin tylko jutro. Pogroź skarga do NFZ a odrazu termin sie znajdzie:P:P:P
To jest żenada z tymi terminami...na prawdę...brak słów... -
nick nieaktualny
-
Madlen, co Ty oglądasz? Jak to jest u Ciebie z cesarką, kiedy możesz na nią liczyć? Z tego, co pamiętam, na życzenie Ci nie zrobią? Swoją drogą u mnie na tapecie Call the midwife zauważyłam, że w tym serialu już kilka razy dramat rozpoczął się, kiedy u kobiety w 9 miesiącu młoda położna zauważyła... opuchnięte kostki! No koniec świata, normalnie każda z zatruciem ciążowym i połowa umiera. Teraz jak już widzę, że pokazują kostki, to zaczynam się śmiać.
Dziewczyny, nie macie tak, że oglądacie film, który dobrze znacie i aktorka wydawała się gruba, albo spotykacie koleżankę, która niby była przy kości... i wszyscy tacy chudzi nagle się zrobili?
Nastka, mnie jakoś znajoma wcisnęła do endokrynologa. Byłam raz, drugi, trzeci. Miałam się zgłosić za 6 tygodni z wynikiem tsh. Wynik w porządku. Idę się zapisać a tu baba w rejestracji na mnie z ryjem, że nie mam karteczki, że pani doktor pragnie mnie widzieć, więc mnie nie zapisze. Kłóciłam się z idiotką, bo skoro kilka razy bez żadnej karteczki się zapisałam, jestem w ciąży i lekarka zleciła badania na NFZ, to chyba kurwa planowała mnie zobaczyć. Dowiedziałam się po długiej kłótni, że mam przyjść następnego dnia (kiedy szłam do pracy) i czekać, to może pani doktor mi da taką karteczkę... To był koniec mojej kariery u endokrynologa. U nas w robocie też najgorsza baba w rejestracji, taka ciemna masa że tego się nie da opisać.lkc, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wozny w szkole... na uczelni to zdecydowanie pani w dziekanacie jest naj naj
a na wszystkich firmach... pan cieć z ochrony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:35
blue00, Agata92 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
KUNIAK wrote:u nas na uczelni był portier (nazywany przez nas woznym) na głowę bił panie z dziekanatu:D
na UG zdecydowanie baby w dziekanacie
KUNIAK lubi tę wiadomość
wzięłam się wreszcie za zakupy
a to przez Was
kupiliśmy komodę, zamówiłam wózek, kupiłam rożek…
i szukam koszuli do karmienia i chyba taka najbardziej mi odpowiada
http://allegro.pl/koszula-joy-bawelna-dobranocka-s-i4429425469.html
A powiedzcie mi czy te wkładki laktacyjne do biustonosza i podkłady poporodowe to warto zwracać uwagę na firmę ? czy wszystko jedno ? -
Koszula ladna..
wkladki sa rozne, takie na dzien i na noc - bardziej chlonne, z mozliwoscia przyczepienia ich do biustonosza/ koszuli nocnej/ koszulki lub bez tej opcji pewnie sa lepsze i gorsze ... a w sprawie firm sie nie wypowiem bo nie mam zielonego pojecia ktore sa dobre.
podklady wiekszosc chyba bierze bella mama czy cos w tym styluWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:44
nick nieaktualny
-
U mnie się sprawdzały na noc takie ogromne płachty laktacyjne Tommee Tippee, w dzień miałam małe Johnson&Johnson, bo były fajnie wyprofilowane,
potem poszłam po rozum do głowy i zaczęłam używać wielorazowych, miałam parę kompletów i po prostu prałam, a teraz zainwestuję w muszle laktacyjne
Sprawdziłam wszystkie możliwe wkładki laktacyjne (jednorazowe) i wydaje mi się, że najgorsze były z Babydream (rossmannowskie), o dziwo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:50
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
RewolucjaSięDzieje wrote:https://www.youtube.com/watch?v=6v_n6aUlMco
:D:D
u mnie na poczcie dalej tak jest
https://www.youtube.com/watch?v=naq-Z_1CkQA
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:50
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Joanna Małgorzata 12.03.2019