Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana, poszła wiadomość ;) Haha, ten Księgowy to sobie chyba żartuje, albo jakiś całkowicie oderwany od rzeczywistości :D

Viviana lubi tę wiadomość

• nastka151 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dostałam dzisaj wiadomosc ze termin do endokrynologa sie zwolnil i moga mne przyjac nei w grudniu 2016 roku jak mialam termin tylko jutro. Pogroź skarga do NFZ a odrazu termin sie znajdzie:P:P:P

santoocha, xpatiiix3, nick nieaktualny, lkc, nick nieaktualny, Maga31 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2afy8e9.jpg a tak dzis wygladamy :)

Madlen222, desou, Agata92, Viviana, nick nieaktualny, karmelek, xpatiiix3, lkc, nick nieaktualny, KasiaKa, Nata, Dotty84, RewolucjaSięDzieje, Maga31, Agusia ;), maaartinka, Strupka, anusiaa90 lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie oglądałam program, że pewnej parze jedna z bliźniaczek zmarła po porodzie bo lekarka nie chciała wykonać cesarki..A ta babka prosiła bo po urodzeniu pierwszej nie miała już siły rodzić. Ale głupia lekarka uparła się na poród naturalny i o...efekty...zajebiście...
    Dlatego ja chce chyba tą cesarkę...

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    ooo dostałam dzisaj wiadomosc ze termin do endokrynologa sie zwolnil i moga mne przyjac nei w grudniu 2016 roku jak mialam termin tylko jutro. Pogroź skarga do NFZ a odrazu termin sie znajdzie:P:P:P

To jest żenada z tymi terminami...na prawdę...brak słów...

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a na czym ten program byl?

• Viviana Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen ja jednego Maluszka nie czuję się na siłach, Ty naciskaj na cesarkę naprawdę gadaj tam z nimi.

nick nieaktualny, Madlen222 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen, co Ty oglądasz? Jak to jest u Ciebie z cesarką, kiedy możesz na nią liczyć? Z tego, co pamiętam, na życzenie Ci nie zrobią? Swoją drogą u mnie na tapecie Call the midwife zauważyłam, że w tym serialu już kilka razy dramat rozpoczął się, kiedy u kobiety w 9 miesiącu młoda położna zauważyła... opuchnięte kostki! No koniec świata, normalnie każda z zatruciem ciążowym i połowa umiera. Teraz jak już widzę, że pokazują kostki, to zaczynam się śmiać.

Dziewczyny, nie macie tak, że oglądacie film, który dobrze znacie i aktorka wydawała się gruba, albo spotykacie koleżankę, która niby była przy kości... i wszyscy tacy chudzi nagle się zrobili?

Nastka, mnie jakoś znajoma wcisnęła do endokrynologa. Byłam raz, drugi, trzeci. Miałam się zgłosić za 6 tygodni z wynikiem tsh. Wynik w porządku. Idę się zapisać a tu baba w rejestracji na mnie z ryjem, że nie mam karteczki, że pani doktor pragnie mnie widzieć, więc mnie nie zapisze. Kłóciłam się z idiotką, bo skoro kilka razy bez żadnej karteczki się zapisałam, jestem w ciąży i lekarka zleciła badania na NFZ, to chyba kurwa planowała mnie zobaczyć. Dowiedziałam się po długiej kłótni, że mam przyjść następnego dnia (kiedy szłam do pracy) i czekać, to może pani doktor mi da taką karteczkę... To był koniec mojej kariery u endokrynologa. U nas w robocie też najgorsza baba w rejestracji, taka ciemna masa że tego się nie da opisać.

lkc, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te baby w rejestracjach to mysla, ze bogiem przynajmniej sa... i udaja najmadrzejsze na swiecie... :D

nick nieaktualny, Madlen222 lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    te baby w rejestracjach to mysla, ze bogiem przynajmniej sa... i udaja najmadrzejsze na swiecie... :D
    to tzw kompleks woznego
    Nie wiecie ze u lekarza najwazniejsza jest rejestratorka,na np uczelni wozny :D

gg64l6d8uplrbvce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:

ooo tak !

• lkc Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wozny w szkole... na uczelni to zdecydowanie pani w dziekanacie jest naj naj :):) a na wszystkich firmach... pan cieć z ochrony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:35

nick nieaktualny, Agata92 lubią tę wiadomość

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas na uczelni był portier (nazywany przez nas woznym) na głowę bił panie z dziekanatu:D

lkc lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    u nas na uczelni był portier (nazywany przez nas woznym) na głowę bił panie z dziekanatu:D
    dziwna uczelnia, dziwna ;) na UG zdecydowanie baby w dziekanacie ;)

KUNIAK lubi tę wiadomość

• niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzięłam się wreszcie za zakupy :) a to przez Was

kupiliśmy komodę, zamówiłam wózek, kupiłam rożek…

i szukam koszuli do karmienia i chyba taka najbardziej mi odpowiada
    http://allegro.pl/koszula-joy-bawelna-dobranocka-s-i4429425469.html

A powiedzcie mi czy te wkładki laktacyjne do biustonosza i podkłady poporodowe to warto zwracać uwagę na firmę ? czy wszystko jedno ?

nxbhnwz.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszula ladna..
    wkladki sa rozne, takie na dzien i na noc - bardziej chlonne, z mozliwoscia przyczepienia ich do biustonosza/ koszuli nocnej/ koszulki lub bez tej opcji pewnie sa lepsze i gorsze ... a w sprawie firm sie nie wypowiem bo nie mam zielonego pojecia ktore sa dobre.
    podklady wiekszosc chyba bierze bella mama czy cos w tym stylu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koszule mam podobna,rozni sie lamowka na dekolcie :)

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=6v_n6aUlMco

:D:D:D

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się sprawdzały na noc takie ogromne płachty laktacyjne Tommee Tippee, w dzień miałam małe Johnson&Johnson, bo były fajnie wyprofilowane,
    potem poszłam po rozum do głowy i zaczęłam używać wielorazowych, miałam parę kompletów i po prostu prałam, a teraz zainwestuję w muszle laktacyjne :)

Sprawdziłam wszystkie możliwe wkładki laktacyjne (jednorazowe) i wydaje mi się, że najgorsze były z Babydream (rossmannowskie), o dziwo! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:50

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • lkc Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=6v_n6aUlMco

:D:D:D
    Ty sie nie smiej :) u mnie na poczcie dalej tak jest :):)

https://www.youtube.com/watch?v=naq-Z_1CkQA
    ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:50

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

‹‹ 969 970 971 972 973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ