LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla33 wrote:Czy któraś z Was choruje na niedoczynność tarczycy? Ile bierzecie hormonów?
ZakręconaOna, Dariah, Camilla33 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nie wiedzieliśmy nic. Wszyscy mi mowili ze będzie Chłopak a tu taka niespodzianka. Ja nie wybrzydzam ale marzyła mi się skrycie Niunia😍
Camilla33, Dariah, Dafka, ZakręconaOna, Bożenka, ppieguskaa, annkaa, gusiaa, zuzi_c, KasiaM, ss25, zulka lubią tę wiadomość
-
Camilla33 wrote:Super 😊 A jakiej firmy kupiłaś te fajne leginsy? Ja mam tylko jedne z Lidla, zostały mi nowe z pierwszej ciąży.
Aukcja na allegro Nr 7723954199
BEZSZWOWE legginsy ciążowe ocieplane legginsy
Studio_anet
Te z panelem (z rozmiarami) mają ciasną gumę, nie są zbyt wygodne.Camilla33 lubi tę wiadomość
-
To mój brzuchol i wszystko do okola co się wylewa
https://zapodaj.net/1b55acfe023a2.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 07:26
. Raga ., Bożenka, Camilla33, Mama_po_przejściach, ZakręconaOna, Fruzia85, zulka, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:To mój brzuchol i wszystko do okola co się wylewa
https://zapodaj.net/1b55acfe023a2.jpg.html
O to ja mam praktycznie taki sam brzuchol i uważam, że też jest uroczyzuzi_c lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
A w ogóle dziewczyny, czy to jest normalne, że kurczę ten mój maluch jest taki aktywny?
Wczoraj generalnie miałam dzień leżakowania, w sumie niewiele się ruszyłam i na litość boską praktycznie caly dzień kopniaki.
To mi tam siedzi jakiś bokser czy inny piłkarz ? No, lub piłkarka?
Cieszę się ogromnie, że czuje ruchu, bowiem, że dziecko żyje i ma się dobrze, ale z drugiej strony mnie to trochę przeraża :pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 09:23
. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:A w ogóle dziewczyny, czy to jest normalne, że kurczę ten mój maluch jest taki aktywny?
Wczoraj generalnie miałam dzień leżakowania, w sumie niewiele się ruszyłam i na litość boską praktycznie caly dzień kopniaki.
To mi tam siedzi jakiś bokser czy inny piłkarz ? No, lub piłkarka?
Normalne normalne
Dopóki mają dużo miejsca to brykają, później się zrobi ciaśniejDarrika lubi tę wiadomość