LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
RudaMaruda25 wrote:A ciekawe jak ja jeśli mój brat jest chory na autyzm. Jak myślicie?
Teoretycznie jest to choroba genetyczna.Scintilla lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja a dokładniej mam nadzieję, że "MY"☺️ Beta wtorkowa - 682 Beta dzisiejsza 1262 - będzie mi miło rozgościć się tutaj z Wami w ciągu najbliższych miesięcy ☺️ według Ovu termin na 17tego - wizyta z USG dopiero za 2tyg 🙆♀️
Darrika, ZakręconaOna, RudaMaruda25, . Raga ., Wachciowa, kaniczynka, Fruzia85, AgaRydz, Mimi92 lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Witam się i ja a dokładniej mam nadzieję, że "MY"☺️ Beta wtorkowa - 682 Beta dzisiejsza 1262 - będzie mi miło rozgościć się tutaj z Wami w ciągu najbliższych miesięcy ☺️ według Ovu termin na 17tego - wizyta z USG dopiero za 2tyg 🙆♀️
Witamy!
A wiesz w jakich dniach po owulacji ta beta jedna i druga?Scintilla lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Scintilla wrote:Witam się i ja a dokładniej mam nadzieję, że "MY"☺️ Beta wtorkowa - 682 Beta dzisiejsza 1262 - będzie mi miło rozgościć się tutaj z Wami w ciągu najbliższych miesięcy ☺️ według Ovu termin na 17tego - wizyta z USG dopiero za 2tyg 🙆♀️
Scintilla lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
nick nieaktualny
-
Scintilla wrote:Z moich obliczeń wygląda na to, że w 15 i 17 🙂
No to u mnie niższe wartości zdecydowanie. Lubię takie rzeczy wiedzieć. W sensie bardzo wnikliwie obserwuje swoje ciało, żeby w razie gdyby coś poszło nie tak, to będę wiedziała co mogło być tego przyczyna33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Darrika wrote:No to u mnie niższe wartości zdecydowanie. Lubię takie rzeczy wiedzieć. W sensie bardzo wnikliwie obserwuje swoje ciało, żeby w razie gdyby coś poszło nie tak, to będę wiedziała co mogło być tego przyczyna
Darrika lubi tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Ale sam przyrost widzę, że masz na poziomie 101 % _ też pięknie 😍
No dlatego się właśnie nie martwię, bo sam gin mi mówił. Nie chodzi o wartość sama w sobie, A o jej przyrostScintilla lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
Wachciowa wrote:W pierwszej ciąży miałam refundowane prenatalne- usg+ test pappa z powodu niedoczynności tarczycy.
-
ZakręconaOna wrote:Gdzie Ty mieszkasz ? Ja mam od dzieciaka leczona niedoczynnosc , jestem po ostrym zapaleniu tarczycy a jeszcze nie mialam badania refundowanego z tego powodu zadnego w ciazy w Polsce ;( brrr
Kochana pierwszą ciążę prowadziłam prywatnie w Toruniu, a prenatalne robiłam w centrum medycznym CIVIS VITA. -
Wachciowa wrote:Kochana pierwszą ciążę prowadziłam prywatnie w Toruniu, a prenatalne robiłam w centrum medycznym CIVIS VITA.
-
A co się stało z założycielka wątku? Fajnie by było widzieć na pierwszej stronie listę na której będziemy z terminami porodu itp. Wiecie o co mi chodzi nie? 😂🙈🙈
RudaMaruda25, Scintilla, . Raga ., Fruzia85, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
No to by było fajne, ale jeżeli się nie uda, to każda z nas może, np. W opisie suwaczka dodać datę porodu33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
Od wczoraj mam zagwozke..
Bo mi oddział ginekologiczny zamknęli w szpitalu co ostatnio rodziłam.. Ii tym samym mój lekarz prowadzący zmienił szpital.. Ii teraz pracuje.. W szpitalu o 150km dalej. Ii nee wiem czy szukac innego czy chodzić do niego. Aa poród iść do szpitala bez lekarza prowadzącego.. No nee wiem.. -
ppieguskaa wrote:Od wczoraj mam zagwozke..
Bo mi oddział ginekologiczny zamknęli w szpitalu co ostatnio rodziłam.. Ii tym samym mój lekarz prowadzący zmienił szpital.. Ii teraz pracuje.. W szpitalu o 150km dalej. Ii nee wiem czy szukac innego czy chodzić do niego. Aa poród iść do szpitala bez lekarza prowadzącego.. No nee wiem..
150km to jednak nie 50...więc kawał drogi, Ja bym poszukałą innego
A to nie jest problem rodzić w szpitalu w którym nie pracuje gin do którego się chodzi.
JA chodziłam do swojego w swoim mieście, a rodziłam w innymZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:150km to jednak nie 50...więc kawał drogi, Ja bym poszukałą innego
A to nie jest problem rodzić w szpitalu w którym nie pracuje gin do którego się chodzi.
JA chodziłam do swojego w swoim mieście, a rodziłam w innym
Ja w poprzedniej ciąży często leżałam.. Ii się naoglądałam jak były traktowane pacjentki bez lekarzy prowadzących w szpitalu.. Więc dlatego pewnie się dygam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2019, 10:03