LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaRydz wrote:A to w którym tygodniu z om jesteś ?
-
RudaMaruda25 wrote:To mi też morfologię, grupę krwi, tsh, mocz + te wszystkie różyczki, toksoplazmozy, hiv, kiła i glukoza.
Kazał od razu się też zapisać od razu na sierpieńna usg przesiewowe, cokolwiek to jest.SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaRydz wrote:Bo ja 6 czerwca stąd moje pytanie , i myślę czy ginekolog cokolwiek zobaczy w piątek
Ja byłam w poniedziałek i jeszcze nie było nic widać, dlatego mam nadzieję, że 1 lipca coś zobaczę.
Z wizyty poniedziałkowej mam takie zdjęcia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fc9b143e0ef.jpgLaBellePerle lubi tę wiadomość
-
RudaMaruda25 wrote:Ja byłam w poniedziałek i jeszcze nie było nic widać, dlatego mam nadzieję, że 1 lipca coś zobaczę.
Z wizyty poniedziałkowej mam takie zdjęcia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fc9b143e0ef.jpgLaBellePerle lubi tę wiadomość
SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )
-
nick nieaktualny
-
Qastera wrote:Ja się jeszcze nigdy nie spotkałam, żeby ktoś ze znajomych powiedział mi, że jest np. w 11t4d ciąży
Ja operuję tygodniami.. gorzej.. jak mnie pyta teściowa albo koleżanki co nee były w ciąży.. który to miesiąc.. to mam takie yyyy ;p wtedy ratuję się aplikacją ciążową ;p. Raga . lubi tę wiadomość
-
ppieguskaa wrote:w sensie mówię, że jestem w 11 ;p
Ja operuję tygodniami.. gorzej.. jak mnie pyta teściowa albo koleżanki co nee były w ciąży.. który to miesiąc.. to mam takie yyyy ;p wtedy ratuję się aplikacją ciążową ;p
Bo skoro jej to 11t4d tzn ze to już nie jest 11 tydzień tylko jestem w trakcie 12 tygodnia...
ale to jest kwestia tydzień w prawo lub lewo - ze tak powiem nie jest to sprawa meeega wazna
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:A ja wlasie zaokrąglam
Bo skoro jej to 11t4d tzn ze to już nie jest 11 tydzień tylko jestem w trakcie 12 tygodnia...
ale to jest kwestia tydzień w prawo lub lewo - ze tak powiem nie jest to sprawa meeega wazna. Raga . lubi tę wiadomość
-
A ja to już sama nie wiem i trochę mi to wsio ryba ważne żeby maluszek rósł silny i zdrowy Wg ostatniej miesiączki to mi wychodzi tak jak na suwaczku, ale wg owulacji to muszę odjąć 2 tygodnie, bo miałam w 13 dc. Czyli faktycznie ciąża ma u mnie 24 dni33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
nick nieaktualny
-
ppieguskaa wrote:ja byłam na NFZ w 5tc4 ii mi zlecił badania aa kartę ciąży założy mi na kolejnej wizycie czyli 9tc.
Aa u mojego gina prywatnie.. byłam w 8tc ii też mi założy kartę ciąży przy kolejnej wizycie.
Ii w sumie żadnemu nee mówię, że chodzę do jeszcze innego.. bo to w sumie nee ich sprawa.. -
RudaMaruda25 wrote:A dziewczyny powiedzcie mi co to jest to usg przesiewowe i czym to się różni od zwykłego usg? To co się wykonuje między 11, a 13 tc.
Zapisałam się na 8 sierpniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 14:48
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️