Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bez stresu proszę! Będzie zajebiście! ( przepraszam za słownictwo ale musiałam) trzymam za was kciuki! A to jeszcze przede mną więc jak będzie moja kolej będę upominać się o wasze kciuki
Nieukowa lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Wiecie co, dziś się przekonałam że nie ma większych Plotkarzy od facetów. Moj mąż pochwalił się w pracy ze będzie tatą. Ja u siebie powiedziałam tylko szefowi, z prośbą żeby nikomu nie mówił do końca miesiąca. Ktoś z firmy mojego męża przyszedł do nas (to firma córka naszej firmy i zarząd się zna) i pytał przypadkowych osób czy wiedzą że jestem w ciąży. Czujecie to?! Gul mi skoczył bo ja tego typka nie znam, on zna tylko moje nazwisko... Oczywiście sprawa się rypła i trzeba było powiedzieć wszystkim a to dopiero 10 tydzień. Wściekła jestem na tego faceta. Dobrze że szefowi powiedziałam szybciej bo by się na mnie wkurzył. Co za plotkarstwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:47
-
ale dziś szalejecie dziewczyny na forum:)
widziałm że byla mowoa o suplementach diety na początku brałam tylko kwas foliowy, od jakis 2 tyg jak niektóre z was łykam omega med forte.
co do wpływu brania witamin na wielkość dziecka u mnie w 2 ciążach się nie sprawdziło. W obydwu brałam witaminy a dzieci wazyły 3,1 kg więc do dużych napewno nie mozna ich zaliczyć, zwałaszcza że rodziłam w 42 i 40 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:54
córeczka 2010 córeczka 2012 -
MamaZtrójmiasta wrote:ale dziś szalejecie dziewczyny na forum:)
widziałm że byla mowoa o suplementach diety na początku brałam tylko kwas foliowy, od jakis 2 tyg jak niektóre z was łykam omega med forte.
co do wpływu brania witamin na wielkość dziecka u mnie w 2 ciążach się nie sprawdziło. W obydwu brałam witaminy a dzieci wazyły 3,1 kg więc do dużych napewno nie mozna ich zaliczyć, zwałaszcza że rodziłam w 42 i 40 tc.
Łykasz te trzy tabletki na raz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:58
-
dziewczyny co do witamin i tabltek oleistych takich jak omega ..łykajcie je osobno mnie tak neurolog przeczulił ze wszytskie tbsy oleiste osobno 1-2h przed innymi albo 1-2 h po .. ponieważ utrudniają wchłanianie innych
ja dziś zrobiłam reszte badań .. wszytsko pieknie super do momentu jakis 5 min po pobraniu nagle mi sie słabo zrobiło ciemno przed oczami.. uderzenia gorca takie ze az byłam mokra położna kazała mi siasc dała mi wody , i siedziała ze mna az do przyjazdu mojego taty bo sama nie dałam rady is ..masakra pierwszy raz tak zle się poczułam -
Mmeryy88 wrote:Brunetka ja łykam całą. Nie mam problemu z łykaniem, więc nie doradzę.
Dziewczyny z Medicover. Wiecie może czy na badania prenatalne trzeba mieć skierowanie od ginekologa z Medicover, czy można się samemu umówić?
z tego co mi wiadomo trzeba mieć skierowanie, system nie pozwala na umóienie wizyty na usg prenatalne przez internet. Ja po wizycie u gina umówiłam termin u położnej. Wogóle często tak jest że w systemie nie ma wizyty do mojego gina porwadzącego ciążę, ale jak umawiam się u położnej to ona zawsze coś znajdzie, a jak idę do głównej rejestracji to nie ma miejsc, chyba położne mają jakąś ilość wizyt dla ciężarnych...Mmeryy88 lubi tę wiadomość
AguŚka89 wrote:hmm 32 zł?? no to jak powiem ile ja zapłaciłam to padniesz bo 98 zł za 90 kapsułek. Skąd ta różnica bo w każdej aptece w której byłam tyle kosztował..;/
ja za 90 kapsulek zapłaciłam 45 zł. w aptece internetowej, zawsze kupuje leki bez recepty przez internet zdecydowanie taniej wychodzi
AguŚka89 wrote:Ładne mają przebicie cenowe 100 %. Te apteki to przesadzają...
córeczka 2010 córeczka 2012