Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć mamusie,mam 30 lat i 1,5 rocznego synka ...a teraz jestem w 14 tc od jutra 15tc..CiAza nie była planowana, była totalna wpadka..do tego piereszy trymestr to był koszmar..wymioty do 8 razy dziennie,mdlosci itd..teraz jest trochę lepiej ale nie ukrywam ze psychicznie czuje sie kiepsko ..3tygidnie temu miałam usg genetyczne i lekarz sugerował chłopca na. 80%..ja cały czas mam nadzieje ma córeczek..podobno na tym etapie często zdarzają sie pomyłki...a jak u Was?plec juz znana?Mam nadzieje ,ze moge sie dołączyć do Was o dzielić sie tym co przeżywamy w tym pięknym stanie jednak często pełnym obaw i stresów ..
jestemhela, bloodflower, Marsjanka2 lubią tę wiadomość
Alisss -
Co by nie bylo najwazniejsze zeby zdrowe
A suwaczek to mozesz poszulac strony z suwakami wpisz sobie w google.jak stworzysz suwak to pojawi sie link do skopiowania. Wchodzisz tu na belly-ustawienia-spolecznosc i tam bedzie "podpis na forum" czy cos takiego i w to miejsce wklejasz link i zapisujesz -
Alicja222 u mnie w 13 tygodniu lekarz powiedział, że na płeć za wcześnie, bo tak często zdarzają się pomyłki, że szkoda sobie głowy zawracać. Także trzymam kciuki za dziewczynkę. Zresztą mam w rodzinie taki przypadek, że do końca miała być dziewczyna, a okazał się Adasiem
Siusiak na USG musiał się zawinąć
-
Alicja222 wystarczy, że klikniesz w suwak którejś z nas i przekieruje Cię na stronę do zrobienia suwaka, a później tak jak pisała Helmi - wystarczy wkleić link do podpisu
Ja wczoraj wieczorem miałam kucie w prawym boku, i oczywiście już spać nie mogłam, bo się nakręcałam co to może byćTo straszne, bo od zawsze jestem oazą spokoju, a tu jedna rzecz i taka panika - co te hormony robią z człowiekiem
Na szczęście dziś jest już dobrze, może wczoraj niepotrzebnie objadłam się pierogami z kapustą i grzybami, mniam mniam
Byle do czwartku wieczorem - wtedy mam usg i będzie można zobaczyć co w brzuchu piszczy -
nick nieaktualnyA do mnie powróciły bóle w dole pleców promieniujace do pośladka
miałam tak do ok 10 tyg, potem chwila spokoju i dzisiaj od nowa
najgorzej je odczuwam przy schylaniu i chodzeniu. Wspominałam o tym dr ale stwierdziła tylko że tak czasem jest. Czy tylko ja tak mam?
-
Tomalwa wrote:A do mnie powróciły bóle w dole pleców promieniujace do pośladka
miałam tak do ok 10 tyg, potem chwila spokoju i dzisiaj od nowa
najgorzej je odczuwam przy schylaniu i chodzeniu. Wspominałam o tym dr ale stwierdziła tylko że tak czasem jest. Czy tylko ja tak mam?
-
Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj zimno. Alicja witam. Nie planowana ale dziecko.na.pewno bedzie kochane na maxa. Co do płci dziecka to poczekaj do polowkowego to bylo za wczesnie nawet na sugestie. Mnie codziennie boli w.dole.kregoslupa dluzej jak godz siedziec nie moge w kurde w pracy siedze przed kompem 8h. W pon do pracy po 2tyg urlopie. Niskie cisnienie bo glowa mnie boli.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Oj wiadomo ze bedzie kochane bardzo..jednak póki co czuje rozczarowanie i w ogóle psychicznie czuje sie fatalnie ..po prostu nie byłam gotowa na kolejna ciaze i pewnie przez to trudniej mi podejść racjonalnie do tej całej sytuacji..:(dotego hormony wymioty ,mdlosci ...ehhh pierwsza ciaze straciłam w 10tc ..a o druga tak sie bałam,ze przez pierwszy trymestr nie żyłam tylko funkcjonowal z dnia ma dzień byle by dotrwać do usg genetycznego ..i to wszystko sie zadziało w ciagu 2lat ..dlatego teraz nie jest mi łatwoAlisss
-
Dziewczyny, boli mnie dzis brzuch, to jakby skurcze, kilka było bardzo bolesnych. Wzięłam nospe i trochę przeszło. Moze powinnam wziąć jakiś magnez? Wy bierzecie juz? W poprzedniej ciazy miałam zalecony dopiero od 16 tc.
-
Hej dziewczyny. Widzę że większość postów z czwartku gdzieś wcięło... Więc ponowię swoje pytanie: Czy któraś z Was bierze Aspargin?
Alicja, ja mam 3 aniołki w niebie, wiele nas tu jest po poronieniach. Dla mnie najgorszy był czas do prenatalnych, starałam się w ogóle nie przyzwyczajać do myśli o ciąży. Teraz już mam inne podejście. U nas też ta ciąża nie była planowana, nie byłam jeszcze gotowa na drugie dziecko. Wstyd przyznać, ale pierwsze 2 dni przepłakałam. Jednak obserwując każdego dnia jak mój mąż jest szczęśliwy z powodu tej ciąży, już nie myślę po prostu o tym że to źle. Jakoś lepiej nawet się układa między nami. Wiem, że będzie bardzo ciężko bo córka ma charakterek ale nie ja pierwsza i nie ostatnia
milola ja na bóle brzucha biorę no-spę 3x1 i właśnie ostatnio lekarz zalecił dołączyć magnez. Właśnie wydaje mi się że mówił żebym brałą Aspargin, ale ja byłam tak roztargniona że już nie jestem pewna. -
W ogóle wam też się takie cyrki z belly działy? Wyobraźcie sobie że ja się logowałam na swoje konto, a tak jakbym była zalogowana na czyjeś inne! I normalnie były wiadomości, powiadomienia, kalendarz ciąży tamtej osoby... Cyrk jakiś.
zbikowa lubi tę wiadomość