Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nitka_lutowa wrote:Karolina wpisz w google podklad na materac dla dziecka i Ci wyskoczy, lepiej zakladac niz miec mokry materac... z jednej strony jest material a z drugiej folia nieprzemakalna i wkladasz pod przescieradlo. Jesli chodzi o oslonki ja mialam z aventa a wladki z campol babies
DziękiNasze największe Szczęście
-
Aguu, można. Idę jutro na to badanie i pytałam pielęgniarkę, powiedziała że mogę zjeść późną kolację i rano pić wodę
Boję się tego badania jak cholera, nie wiem jak wytrzymam ten czas bez jedzenia + oczywiście mam stres czy wyniki będą dobreAguu lubi tę wiadomość
-
Ja glukozę robię w czwartek bleeee. Ale mnie martwią mnie moje coraz to częstsze bóle brzucha jak na miesiączkę od kręgosłupa promieniujące na dół brzucha i nogi... cholera nie wiem czy panikować i lecieć do gina... ale jak chodze nie boli boli jak leżę na bokach lub plecach, jak na brzuchu ( jeszcze mogę na brzuchu) nie boli lub dłużej jak dłużej siedzę to boli....nie mogę zadzwonić do gina bo chodze na NFZ i nie mam jego kom... ale za to ma kom do położnej.... może jutro zadzwonie.
W I ciąży czegoś takiego nie miałam i wydaje mi się że mała jest niżej niż był 2 tyg temu - bo 2 tyg temu czułam kopniaki pod samą przeponą a teraz ze 2-3 cm nad pępkiem no i latam częściej siku....MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Agatka_46 wrote:Ja glukozę robię w czwartek bleeee. Ale mnie martwią mnie moje coraz to częstsze bóle brzucha jak na miesiączkę od kręgosłupa promieniujące na dół brzucha i nogi... cholera nie wiem czy panikować i lecieć do gina... ale jak chodze nie boli boli jak leżę na bokach lub plecach, jak na brzuchu ( jeszcze mogę na brzuchu) nie boli lub dłużej jak dłużej siedzę to boli....nie mogę zadzwonić do gina bo chodze na NFZ i nie mam jego kom... ale za to ma kom do położnej.... może jutro zadzwonie.
W I ciąży czegoś takiego nie miałam i wydaje mi się że mała jest niżej niż był 2 tyg temu - bo 2 tyg temu czułam kopniaki pod samą przeponą a teraz ze 2-3 cm nad pępkiem no i latam częściej siku....
A bierzesz magnez? -
Agatka_46 wrote:Ja glukozę robię w czwartek bleeee. Ale mnie martwią mnie moje coraz to częstsze bóle brzucha jak na miesiączkę od kręgosłupa promieniujące na dół brzucha i nogi... cholera nie wiem czy panikować i lecieć do gina... ale jak chodze nie boli boli jak leżę na bokach lub plecach, jak na brzuchu ( jeszcze mogę na brzuchu) nie boli lub dłużej jak dłużej siedzę to boli....nie mogę zadzwonić do gina bo chodze na NFZ i nie mam jego kom... ale za to ma kom do położnej.... może jutro zadzwonie.
W I ciąży czegoś takiego nie miałam i wydaje mi się że mała jest niżej niż był 2 tyg temu - bo 2 tyg temu czułam kopniaki pod samą przeponą a teraz ze 2-3 cm nad pępkiem no i latam częściej siku.... -
AguŚka89 bedziesz spokojniejsza, wypuszczą cie do domu i bedziesz mogla normalnie funkcjonować.
mi codziennie nogi puchną, nie jakoś tragicznie, ale czuje pewien dyskomfort i cały czas kłuje mnie lekko w krzyzu z lewej strony, tak że jak chodzę to lekko kuśtykam:( ehhhh
córeczka 2010 córeczka 2012 -
hej dziewczyny zaraz nadrobie zaleglosci w czytaniu waszych odczuc bo bylam w szpitalu 5 dni i mam plecy
a tak to mam juz insuline i opadla mi szczena jak doktor na usg mi powiedziala ze corcia duza i 26+4 dni miala juz 1100g!!! juz wiem czemu tak kopie!!! przez ostatnie 3 tyg doslownie podwoila swoja wage!!! wiec brzuch mam spory
a ile waza wasze cuda? pocieszcie mnie...
Nitka_lutowa lubi tę wiadomość
dzidziol -
Aguśka super, teraz będziesz spokojniejsza
MamaZtrójmiasta mam to samo tylko z prawej strony krzyża i kuśtykam na prawą nogętak mam już od wielu tygodni ale nie codziennie na szczęście, jak się rozruszam to przechodzi
Dzidziol moja córcia w 26+0 ważyła 935gram (wg doktorka idealnie na swój wiek) więc myślę,że podobnie ważąDobrze, ze już w domu jesteś
Ciekawa jestem ile teraz Niunia waży a u gin dopiero wizytę mam 25-tego a to będzie już 30+0Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 15:12
Nasze największe Szczęście