Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szyjka z tego co usłyszałam to 1,5 cm ale nie wiem czy dobrze usłyszałam bo ordynator cicho gadał..
a ja przy przyjeciu zestresowana byłam tak,że jak mnie badal to non stop kazał sie rozluźnić
Ale opieka ok, w nocy co jakis czas zagladaly pielęgniarki, przed piątą pompa zaczela pikac ze juz koniec wiec chwilowo jestem od tego uwolnionapewnie po obchodzie znow podlacza
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Jak lezalam to dostalam 4 lecialy dlugo bo wielkie i powoli kapala bo tak podobno sie podaje i na wizycie ordynator cos tam rozmawial do innych lekarzy ze to sie podaje tylko przez 48 godzin pozniej tabletki tak przynajmniej zrozumialam. Ja mialam asmag 3x2 plus luteina 2x100 g.
-
Nic o pessarze nie słyszałam..
Gin rano przyszedł do mnie i pytał się o ten brzuch i czy chce jeszcze dzisiaj ten magnez to mu mówiłam ze lepiej ale jak mnie w nocy odlaczyli to jeszcze twardnial.. Wiec stwierdził ze ,,jeszcze dziś " podlaczymy
Czuje sie tu lepiej dzięki temu, ze codziennie jest mój gin prowadzący:D a ordynator też nie taki zly
Fakt, magnez idzie powoli, wczoraj podlaczyli mnie po 9 a skończył się jakoś za 15 piata rano.. W tym przerwy na siku
No i do tego dostaje też nospeFiolk@ lubi tę wiadomość
-
Agata.l wrote:Sandrula sciskaj nogi
trzymam kciuki
a ja pozdrawiam z poczekalni glukozowej. Teraz wiem o czym pisalyscie wypicie tego to nic w porownaniu z utrzymaniem tego w sobie bllee. Jeszcze tylko pol godziny
Na polowkowym Pani gin mówiła,że mały to łobuz bo się odwrócić nie chcial i wszystko zakrywal i chyba miała racjeciśnie się ten nasz łobuz za wcześnie.. Mam nadzieję, żeby jeszcze posiedzi:)
Co do glukozy to fakt- jakoś się to zmeczy i wypije ale żeby to utrzymać i nie zwrócić to juz wyższa szkoła jazdyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 12:14
-
U mnie to był dwa razy dramat, z resztą wiecie bo pisałam.
Proszę o kciuki bo dziś ma wizytę a boję się o coś innego bo od wczoraj boli mnie pierś z lewej strony a dziś mam lekką opuchliznę nad lewym obojczykiem i boli mnie szyja z lewej strony i jestem przerażonaNasze największe Szczęście
-
karolina1488 wrote:U mnie to był dwa razy dramat, z resztą wiecie bo pisałam.
Proszę o kciuki bo dziś ma wizytę a boję się o coś innego bo od wczoraj boli mnie pierś z lewej strony a dziś mam lekką opuchliznę nad lewym obojczykiem i boli mnie szyja z lewej strony i jestem przerażona
trzymamy kciuki:) daj znać co lekarz powiedział!
córeczka 2010 córeczka 2012 -
Karolina moze Cie przewialo? A wiesz ze mam siostre Emilie:) super kobietka
Sandrula nie pozwol lobuzowi
a my trzymamy kciuki.. Dalam rade ale naprawde pierwsza godzina to jakis dramat dobrzeze tylko raz trzeba to robic. Milego dzionka kobietki
sandrula lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj rano byłam na wizycie. Z córeczką wszystko ok, szyjkę mam krótką, ale stabilną i mam się niczym nie przejmować.
Powiedziałam lekarzowi, że od kilku dni męczą mnie wodniste upławy (zupełnie przezroczyste i bezzapachowe). Polecił mi brać Macmiror, chociaż twierdzi, że nie widzi infekcji, ale tak zapobiegawczo. Czy któraś z Was używała Macmiror? Szczerze nigdy nie przyjmowałam nic dopochwowo i mam trochę obaw, że nie będę wiedziała jak.
karolina1488, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
ja brałam Macmiror na infekcje, mi akurat nie pomogł, aplikowałąm 14 bądź 15 tych tabletek i dla mnie akurat to byly najgorsze globulki jakie brałam w życiu.
Po pierwsze nie pomogły mi a druga sprawa to taka, że wyciekają cały następny dzień o wściekło żółtym kolorze i tak męczyłam się te 2 tygodnie a po kilku dniach dalej czułam, że infekcja jest.
Ale wiadomo każdy jest inny, moze Tobie podpasująskoro lekarz nie widzi infekcji to moze na upławy Ci pomogą
Aguu lubi tę wiadomość
-
Aguu, ja brałam Macmiror przed ciążą - dla mnie to lek na całe zło tego świata, dwa razy wyciągnął mnie ekspresowo z niemałych infekcji, które już nie powróciły
Przyjmowanie jest proste, tylko pamiętaj, żeby nosić jakąś wkładkę, bo wycieka sporo żółtego płynu
O Helmi, to faktycznie każdemu pomaga coś innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 13:48
Aguu lubi tę wiadomość
-
Jesli chodzi o infekcje to mi ostatnio cos sie pojawilo prawdopodobnie swedzenie od luteiny. Polecam lacibios femina tabletki i do tego zel do higieny lacibios femina pregna. W trzy dni wszystko minelo. Mysle ze w profilaktyce warto w to zainwestowac bo dzialanie super