Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam łóżeczko z szufladą,ale jeszcze nie rozłożone, może można dokupić samą szufladę, najlepiej na allegro zobaczyć a nuż coś Ci wpadnie w oko.
Znalazłam coś takiego, sprawdź sobie po nr aukcji 6657372993.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 23:12
-
Na wczorajszą wizytę do gin nie dotarłam, trojmiasto.zasypalo.w.jeden.dzien, maz zamiast.30 min wracal z pracy 2 h nie mialam z kim dzieci zostawić, a foteliki mial w swoim aucie.. wizyta przepadła..na inną brak szans, cudem umowilam się .na środę do innego lekarza.
Choroba brala, mnie na całego..ale konska dawka wit c i wapna plus czosnek miod imbir, i mleko wszystko w duzych ilosciach plus kilka inhalacji z soli i wychodzę na prostą.. tym razem babcinez sposobyi chyba dały radę
córeczka 2010 córeczka 2012 -
Krystyna wrote:Ja mam łóżeczko z szufladą,ale jeszcze nie rozłożone, może można dokupić samą szufladę, najlepiej na allegro zobaczyć a nuż coś Ci wpadnie w oko.
Znalazłam coś takiego, sprawdź sobie po nr aukcji 6657372993.
Nie moge po tym nr niestety nic znalesc.
Na stronie aletofajne znalezlismy jakies pojemniki co by mogly dac rade. W tym kontekscie nie chce nam sie jechac do ikei. Zanim sie przejdzie cala I znajdzie cokolwiek to 2h mina.
Po glowie chodzi mi jeszcze kupno rozka. Sama sie sobie dziwie bo z synkiem nam sie nie sprawdzil, poodpruwalam rzepy I byl kolderka. Niby bawelniany ale byl sztywny I mnie wkurzal, synek go nie lubil od pierwszych dni. Teraz mysle o welurkowym mieciutkim, a wy co macie I czy cos macie? -
Cześć dziewczyny. Ja sobie dalej leze w szpitalu i faszeruja mnie tabletkami na cisnienie ale przynajmniej jest pezwz to z nim ok. Za to pachwina tak mi napieprza ze nie da sie w nocy dlugo na jednym boku wytrzymać i przez to dretwieje mi noga ta na ktorej leżę. No ale lekarz mi dzis na to ze to normalne a ja sie tu obawiam o spojenie lonowe na serio az taki bol jest normalny?
-
vitoria wrote:Nie moge po tym nr niestety nic znalesc.
Na stronie aletofajne znalezlismy jakies pojemniki co by mogly dac rade. W tym kontekscie nie chce nam sie jechac do ikei. Zanim sie przejdzie cala I znajdzie cokolwiek to 2h mina.
Po glowie chodzi mi jeszcze kupno rozka. Sama sie sobie dziwie bo z synkiem nam sie nie sprawdzil, poodpruwalam rzepy I byl kolderka. Niby bawelniany ale byl sztywny I mnie wkurzal, synek go nie lubil od pierwszych dni. Teraz mysle o welurkowym mieciutkim, a wy co macie I czy cos macie?
Wpisałam nr aukcji i znalazło:
http://allegro.pl/show_item.php?item=6657372993
Ja od początku kupiłam łóżeczka z szufladami bo dla mnie to super zagospodarowane miejsce pod łóżeczkiem a pościele gdzieś trzeba trzymać
-
AguŚka89 wrote:Cześć dziewczyny. Ja sobie dalej leze w szpitalu i faszeruja mnie tabletkami na cisnienie ale przynajmniej jest pezwz to z nim ok. Za to pachwina tak mi napieprza ze nie da sie w nocy dlugo na jednym boku wytrzymać i przez to dretwieje mi noga ta na ktorej leżę. No ale lekarz mi dzis na to ze to normalne a ja sie tu obawiam o spojenie lonowe na serio az taki bol jest normalny?
Normalne, też tak mam. Nie poleżę za długo na jednym boku i rzucam się raz na jeden bok raz na drugi. Noga boli przy tym ta na której leżę - dziecko uciska.
-
Ja też dziś prawie nie spałam, córka na zmianę z kotem dokazywały...
AguŚka89 takie bóle są normalne, zwłaszcza na tym etapie ciąży. Mnie ogólnie całe nogi w nocy bolą i musze się często przekręcać a to już nie lada wyczyn bo spojenie boli jak cholera. I też mi tak nogi drętwieją. -
Ja od wczoraj jestem u teściów... ciężka sprawa, bo szanowna teściowa wie wszystko najlepiej i co chwilę podnosi mi ciśnienie swoimi mądrościami na temat ciąży (w ostatniej była 28 lat temu), karmienia, noszenia dzieci, ubierania dzieci itp. (nie żebym miała już prawie 2-letnie dziecko...), budowy domu, urządzania... no ale cóż
Co do skurczów, ja miałam narastający ból, szczyt i później wyciszenie, nie miałam takich fal, ale też miałam takie po 1,5 minuty i co 1,5-3 min.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Ło losie, kupilismy przewijak I rozek, co prawda bawelniany ale jest fajniejszy niz ten co mielismy wczesniej. Mialam ochote na polarkowy lub welurowy ale jak zobaczylam polarowy na zywo to przestal mi sie podobac, balam sie ze jak zamowie welurowy przez neta to tez mi sie nie spodoba a w sklepie takich nie miewaja. Sposrod stosu bawelnianych rozkow wydaje mi sie ze wybralam fajny. Brakuje jeszcze tych pudelek pod lozeczko I mamy wszystko. Zaraz sprobuje spakowac torbe. Od wczoraj bardzo boli mnie brzuch jak chodze.
Trzymajcie sie dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 14:54