Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa... widzisz.. myślałam, że gdzies tu na forum mam wrzucić..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/914a9e3341d5.jpg
To jest bluza a'la ramoneska którą uszyłam mojemu J.
Uszyłam wiele rzeczy, bo mój młody często gania w jakiś moich spodniach czy bluzce ale cięzko mi teraz zdjęcia na kompie znaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 14:08
cinnamon cookie, zbikowa lubią tę wiadomość
-
i po wizycie cudownie! było widać serduszko -poryczałam się nawet teraz sie wzruszam. Mój mały człowiek ma już 8,9 mm ciąza 6,5 tygodnia czyli zgadza się z wyliczeniami Belly.
Narazie dr. zaleciła z aktywnosci fizycznych spacer:). witamine C na moje wysokie ph moczu. I bedziemy sie znowu podgladac za 3 tygodnie. Narazie nie chciała puścić fali, żebym uslyszała serduszko bo mowi, ze za wcześnie i chuchamy na zimne.)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 14:18
chivas, Jacqueline, Nats, jestemhela, cinnamon cookie, zbikowa, Fiolk@, Brunetka, gosia86 lubią tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
infinity888 wrote:i po wizycie cudownie! było widać serduszko -poryczałam się nawet teraz sie wzruszam. Mój mały człowiek ma już 8,9 mm ciąza 6,5 tygodnia czyli zgadza się z wyliczeniami Belly.
Narazie dr. zaleciła z aktywnosci fizycznych spacer:). witamine C na moje wysokie ph moczu. I bedziemy sie znowu podgladac za 3 tygodnie. Narazie nie chciała puścić fali, żebym uslyszała serduszko bo mowi, ze za wcześnie i chuchamy na zimne.)
Retyyy!! Super! Mam nadzieję że gdzieś za tydzień ja tak napiszę
A mój synio ładny po mamusiHelmi, infinity888 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie baldachim to kurzolap. Najlepiej kupić mało kolorowa pościel, i tak jak dziewczyny piszą, przez pierwsze mies nie będzie Ci potrzebna kołdra i poduszka, jakiś fajny kocyk kup.
Olaf spał w rozkach, później pod kocykiem, ma 16 mies i nadal śpi pod kocykiem.
Dobrym zakupem jest karuzela do łóżeczka, sama teraz zainwestuje, choć Olaf nie miał,a Tymek miał taką zwykła z pozytywka.Za to Olaf ma misia śpioszka,który śpiewa kołysanki -
teraz tyle roznosci dla dzieciaczków
słyszałam nawet o misiach szumisiach
jedne wydaja dzwięki jakie dzidzia słyszy w mamy brzuszku, inne szumią jak ocean a jeszcze inne jak suszarka.
nikt znajomy nie ma ale słyszałam opinie, że dzidziulki spią przy tych misiach jak wściekłe -
mary1305 wrote:A ile córeczka ma? Ja też karmię, tylko moja to już duży człowiek jest. A potrafiła wisieć na cycu dzień i noc. Teraz już trochę lepiej bo starsza i więcej rozumie, powiedziałam jej że cycu ma bubu i o dziwo przeszło jej. Już nie chciała. Dlatego moja tylko w nocy teraz dostaje cyca. A moja znajoma jak była w ciąży to dziecko samo się odstawiło, bo smak mleka się zmienił i już było niedobre. Może warto poczekać, może samo się odstawi.
-
dziewczyny ja tez się wybieram dzisiaj do ginekologa po 17 wiec się odezwę. Miałam iść w czwartek ale plamie taka ciemnobrązową krwią ( słabo, pare kropek) i strasznie mnie piecze pochwa- nie wiem czy z mężem czasem nie za bardzo zaszaleliśmy wczoraj... trzymajcie kciuki!!!
-
infinity888 wrote:i po wizycie cudownie! było widać serduszko -poryczałam się nawet teraz sie wzruszam. Mój mały człowiek ma już 8,9 mm ciąza 6,5 tygodnia czyli zgadza się z wyliczeniami Belly.
Narazie dr. zaleciła z aktywnosci fizycznych spacer:). witamine C na moje wysokie ph moczu. I bedziemy sie znowu podgladac za 3 tygodnie. Narazie nie chciała puścić fali, żebym uslyszała serduszko bo mowi, ze za wcześnie i chuchamy na zimne.)
Gratulacje uwielabiam takie wiadomości. Mój maluch wczoraj mierzył 6 mmm (7 tyg i 1 dni), ale lekarz mówi, że wszystko dobrze. Chociaż nie wiem czy to nie za mało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 15:16
-
Helmi wrote:teraz tyle roznosci dla dzieciaczków
jedne wydaja dzwięki jakie dzidzia słyszy w mamy brzuszku, inne szumią jak ocean a jeszcze inne jak suszarka.
nikt znajomy nie ma ale słyszałam opinie, że dzidziulki spią przy tych misiach jak wściekłe
My mamy szumisia a kupiliśmy jak juz mała chyba 9 miesięcy miała. Ale i tak się przydaje bardzo bo mam głośną rodzinkę a szumiś zagłusza po prostu dźwięki -
Madlen1991 wrote:Cześć dziewczyny, dołączam do lutówek termin wyznaczony na ok 18 luty
staraliśmy się 1,5 roku i w końcu po tych wszystkich przejściach i łzach zobaczyliśmy te wspaniałe dwie kreseczki !
Pozdrawiam wszystkie mamusie
hihi wpisałam Cię na pierwszą stronę z terminem 18.02 i zobaczyłam ,że jest tam koleżanka Nuteczka91 - ten sam termin i chyba ten sam rocznik?Madlen1991 lubi tę wiadomość
-
Helmi wrote:teraz tyle roznosci dla dzieciaczków
nikt znajomy nie ma ale słyszałam opinie, że dzidziulki spią przy tych misiach jak wściekłe
miałam okazję posłuchać szumisia - super są - na mnie działa Zamierzam kupić takiegoHelmi lubi tę wiadomość