X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2017
Odpowiedz

Lutówki 2017

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi korzystaj z czasu bo potem będzie go znacznie mniej ;)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • chivas Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wrzucanie zdjęc na to forum mnie przerosło...

8unevfxmtkfkuxcs.png
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/
    tu masz stronke, wrzucasz tam swoje konkretne zdjęcie z kompa i dajesz zapodaj i wyświetlaja sie linki do wklejania na fora czy blogi :)
    i link wklejasz tutaj na forum i juz :)

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • chivas Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa... widzisz.. myślałam, że gdzies tu na forum mam wrzucić..

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/914a9e3341d5.jpg

To jest bluza a'la ramoneska którą uszyłam mojemu J.
    Uszyłam wiele rzeczy, bo mój młody często gania w jakiś moich spodniach czy bluzce ale cięzko mi teraz zdjęcia na kompie znaleźć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 14:08

cinnamon cookie, zbikowa lubią tę wiadomość

8unevfxmtkfkuxcs.png
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wooow super pełna profeska widze :)
    i jaki ładny chłopczyk :)

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • infinity888 Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po wizycie :) cudownie! było widać serduszko -poryczałam się nawet teraz sie wzruszam. Mój mały człowiek ma już 8,9 mm ciąza 6,5 tygodnia czyli zgadza się z wyliczeniami Belly.
    Narazie dr. zaleciła z aktywnosci fizycznych spacer:). witamine C na moje wysokie ph moczu. I bedziemy sie znowu podgladac za 3 tygodnie. Narazie nie chciała puścić fali, żebym uslyszała serduszko bo mowi, ze za wcześnie i chuchamy na zimne.:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 14:18

chivas, Jacqueline, Nats, jestemhela, cinnamon cookie, zbikowa, Fiolk@, Brunetka, gosia86 lubią tę wiadomość

34bwvfxmgk5zmjd1.png
    Beta HCG
    25.05-433
    27.05-1285
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super gratulacje! :)
    najważniejsze że z dzidzią ok :)

infinity888 lubi tę wiadomość

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • chivas Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    infinity888 wrote:
    i po wizycie :) cudownie! było widać serduszko -poryczałam się nawet teraz sie wzruszam. Mój mały człowiek ma już 8,9 mm ciąza 6,5 tygodnia czyli zgadza się z wyliczeniami Belly.
    Narazie dr. zaleciła z aktywnosci fizycznych spacer:). witamine C na moje wysokie ph moczu. I bedziemy sie znowu podgladac za 3 tygodnie. Narazie nie chciała puścić fali, żebym uslyszała serduszko bo mowi, ze za wcześnie i chuchamy na zimne.:))

Retyyy!! Super! Mam nadzieję że gdzieś za tydzień ja tak napiszę :D

A mój synio ładny po mamusi ;D

Helmi, infinity888 lubią tę wiadomość

8unevfxmtkfkuxcs.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie baldachim to kurzolap. Najlepiej kupić mało kolorowa pościel, i tak jak dziewczyny piszą, przez pierwsze mies nie będzie Ci potrzebna kołdra i poduszka, jakiś fajny kocyk kup.
    Olaf spał w rozkach, później pod kocykiem, ma 16 mies i nadal śpi pod kocykiem.
    Dobrym zakupem jest karuzela do łóżeczka, sama teraz zainwestuje, choć Olaf nie miał,a Tymek miał taką zwykła z pozytywka.Za to Olaf ma misia śpioszka,który śpiewa kołysanki

Dwa cuda: Tymus i Olafek ♥♥♥

p19uskjok4jap6fv.png
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz tyle roznosci dla dzieciaczków :)
    słyszałam nawet o misiach szumisiach :)
    jedne wydaja dzwięki jakie dzidzia słyszy w mamy brzuszku, inne szumią jak ocean a jeszcze inne jak suszarka.
    nikt znajomy nie ma ale słyszałam opinie, że dzidziulki spią przy tych misiach jak wściekłe :D

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • Fryzia33 Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mary1305 wrote:
    A ile córeczka ma? Ja też karmię, tylko moja to już duży człowiek jest. A potrafiła wisieć na cycu dzień i noc. Teraz już trochę lepiej bo starsza i więcej rozumie, powiedziałam jej że cycu ma bubu i o dziwo przeszło jej. Już nie chciała. Dlatego moja tylko w nocy teraz dostaje cyca. A moja znajoma jak była w ciąży to dziecko samo się odstawiło, bo smak mleka się zmienił i już było niedobre. Może warto poczekać, może samo się odstawi.
    Ma 14 miesięcy i częściej teraz ssie niż na początku, jak nie chce jej dać to ryk że uszy bolą

relgi09kiihpljzd.png
    relgi09kvref0kv4.png
    relgi09kfizn0g38.png
  • #Adria Znajoma

Wysłany: 14 czerwca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja tez się wybieram dzisiaj do ginekologa po 17 wiec się odezwę. Miałam iść w czwartek ale plamie taka ciemnobrązową krwią ( słabo, pare kropek) i strasznie mnie piecze pochwa- nie wiem czy z mężem czasem nie za bardzo zaszaleliśmy wczoraj... trzymajcie kciuki!!!

3jgxs65gdcjnqcos.png
  • Katarzyna.G Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    infinity888 wrote:

Gratulacje <3 uwielabiam takie wiadomości. Mój maluch wczoraj mierzył 6 mmm (7 tyg i 1 dni), ale lekarz mówi, że wszystko dobrze. Chociaż nie wiem czy to nie za mało?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 15:16

8.01.2016 - 23.03.2016 [*] Mój mały Aniołek

8uneyx8d1vxarn72.png

yuuds65gf87b5p5x.png
  • derii84 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna fantastycznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 15:25

p19uskjok4jap6fv.png
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi wrote:
    jedne wydaja dzwięki jakie dzidzia słyszy w mamy brzuszku, inne szumią jak ocean a jeszcze inne jak suszarka.
    nikt znajomy nie ma ale słyszałam opinie, że dzidziulki spią przy tych misiach jak wściekłe :D

My mamy szumisia :) a kupiliśmy jak juz mała chyba 9 miesięcy miała. Ale i tak się przydaje bardzo bo mam głośną rodzinkę a szumiś zagłusza po prostu dźwięki :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to cześć ;) nie miałam internetu od piątku po burzy... idę was nadrabiać :)

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • jestemhela Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen1991 wrote:
    Cześć dziewczyny, dołączam do lutówek :) termin wyznaczony na ok 18 luty
    staraliśmy się 1,5 roku i w końcu po tych wszystkich przejściach i łzach zobaczyliśmy te wspaniałe dwie kreseczki !

Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

hihi wpisałam Cię na pierwszą stronę z terminem 18.02 i zobaczyłam ,że jest tam koleżanka Nuteczka91 - ten sam termin i chyba ten sam rocznik? ;)

Madlen1991 lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Infinity super wieści :) wzruszające :)

Helmi słyszałam o szumisiach, ale dosyć drogie są... no i odradzam odgłos suszarki, uzależnia :) reszta odgłosów pewnie Ok :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • jestemhela Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi wrote:

miałam okazję posłuchać szumisia - super są - na mnie działa :D Zamierzam kupić takiego :)

Helmi lubi tę wiadomość

• derii84 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z was boli mocno w krzyżu, mam bóle krzyżowe, obawiam się, że to zwiastun najgorszego. Tutaj mi nie pomogą uratować dzidzi, dziec musi walczyć o życie sam

p19uskjok4jap6fv.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ