Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dziewczyny jak tam wczorajsze wizyty?
Do dr Olszewskiej chodzi moja dobra koleżanka i prowadzi już u niej drugą ciążę. Chodzi też moja siostra i obie są zadowolone.
Ja z PAPPA nie wiem jak jest, bo w pierwszej ciąży nie robiłam i teraz też nie zamierzam. Nie będę się stresować, bo jak któraś z Was napisała to wcale nie musi nic znaczyć i dzieciątko rodzi się zdrowe. -
Dorotka86 tak to moje pierwsze dziecko. W rodzinie wszyscy są zdrowi. Jedyne co się dowiedziałam to to, że moja kuzynka ( mojego taty- przyrodniej siostry- córka) przeszła terminacje pierwszej ciąży, bo jej dziecko też było chore, ale nie wiem na co.
Hope amniopunkcje będę robić w szpitalu na klinicznej. Bardzo chciałam zrobić ją gdzieś gdzie jest możliwość wykupienia opcji RAPID FISH, ale okazało się, że nigdzie w Trójmieście nie ma takiej opcji.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i zainteresowanie A jak wasze maleństwa ? Ja już tyle nie wymiotuje, ale pomimo tego, że to już 13 tc nie mogę jeszcze normalnie jeść i cały czas chudne :> -
Hope- współczuję...bardzo to smutne i nigdy nikomu nie powinno się przydarzyć...
Bardzo mi żal Ciebie, maluszka, waszej rodziny...
Zapytam nieśmiało: wszystkie markery są poza normami?
Hope przytulam Cie w myślach i życzę dużo siły, pogody w serduchu i dobrych myśli i głęboko wierzę że z Maluszkiem wszystko będzie dobrze :* -
Oczywiście ze będzie dobrze. W ogóle nie bierzemy innej opcji pod uwagę. Szkoda tylko że nim Hope Ci powiedzą ze jest ok musisz się tyle nastresowac....
U mnie wizyta dobrze. Maluszek bardzo bardzo ruchliwy, machal nóżkami mocno i przeciągal się podczas badania
Brzuch miałam lekko twardy ale szyjka wporzadku. Miałam trochę wysokie ciśnienie 144/92 wiec lekarka powiedziała żeby kupić ciśnieniomierz no i kontrolować.. No i za 3 tygodnie standardowo wizyta.. no więc znowu czekamy..
-
Oczywiście ze będzie dobrze. W ogóle nie bierzemy innej opcji pod uwagę. Szkoda tylko że nim Hope Ci powiedzą ze jest ok musisz się tyle nastresowac....
U mnie wizyta dobrze. Maluszek bardzo bardzo ruchliwy, machal nóżkami mocno i przeciągal się podczas badania
Brzuch miałam lekko twardy ale szyjka wporzadku. Miałam trochę wysokie ciśnienie 144/92 wiec lekarka powiedziała żeby kupić ciśnieniomierz no i kontrolować.. No i za 3 tygodnie standardowo wizyta.. no więc znowu czekamy..
-
Liptusia u Ciebie tez na pewno wszystko się dobrze skończy. To przykre ze tyle stresów teraz przez to macie.. to naprawdę nie porządku. Ale udało Ci się już zapisać na wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 19:13
-
Hope trzymaj sie wszystko bedzie dobrze, to na pewno jakas pomylka u was dwoch dziewczyny.
Te usg tez daja tylko 60% pewnosci, napewno po kolejnych badaniach bedzie duzo lepiej, tylko stresu szkoda.
U nas wszytskie objawy jak czeste siusianie i mdlosci przeszly, przyszla za to energia, ktora mnie roznosi caly dzien, a wieczorami przychodzi bol glowy, zgaga i bol w piersiach. na dodatek Toska mam w domu bo ma taki kaszel ze szkoda mi go do przedszkola zaprowadzac.
wersja z OM
-
Witajcie dziewczyny,
trzymam kciuki za dalsze badania. Na pewno będą pomyślne.
Jak wasze brzuszki ? U mnie zaczyna się powoli zaokrąglać brzuch. Waga od kilku tyg. stoi w miejscu, mam nadzieję, że nie przytyję tyle co w pierwszej ciąży.
Ju14 u mnie z samopoczuciem różnie bywa. Dziś boli mnie mocno głowa ;/ brakuje mi leków przeciwbólowych, muszę sobie jakoś bez nich radzić.
pozdrawiam :*