Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wsystkiego najwspanialszego dla Leosia.
Hmm Patk narobilas mi ochoty na te przetwory, moze tez cos zrobie...
Jak na razie szarlotka stygnie i czekam na bita smietane!kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Najlepszego dla Leo
Skrzat
Coś miałam napisać ale gruszka mnie zresetowała, zapatrzyłam się
Edit: wiem! W sobotę kupiliśmy jabłka bo szarlotkę miałam robić. Także ten... Bo stary wymyślił na kruchym a mnie się nie chce bawićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 17:31
Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
Sela, najlepszego dla dzisiejszego jubilata
Kamcio jaką ma śmiechawkęuwielbiam to grzechotanie
Edit. Oczywiście szarlotkę też bym zjadła. Z kruszonką. Dużo kruszonkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 18:32
Katy, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Hej eciotki, pozdrawiamy ze spacerku
Patk fantastyczna gospocha z Ciebie!
Wowka, nowy etap przed Wami, nie łam się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 18:25
Katy, Nynka, Wowka, Patk, kattalinna, D_basiula, Feeva, Sela, pawojoszka, Cola87, Kwiatkowa24, Fatalita, J.S, Mała Matylda lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Katy, zazdro!
u mnie na razie nie ma szans na takie nagranie: 1. taki zaciesz jest przy próbie zjedzenia bobasa oraz przy łaskotkach, a do tego potrzeba dwóch rąk, 2.na widok telefonu jest cisza i obserwacja
Przez 3 dni ma nie być cieplej wody. Zajebiście. To idę się wypłukać na zapasKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najlepszego dla Leosia :*
Skrzat, Prezes
Katy
Skończyłysmy dziś słoiczek dyni. Jutro wjeżdża marchewka.
Dzisiaj kupiłam jeszcze brokulki, banana, dynia+ziemniak
Kattalinna o kurde, czemuż tak?Sela, Wowka, Hoope lubią tę wiadomość
-
No kuchta jak trzeba
Ja wszystkie te warzywa dostaję od znajomych którzy mają takie a la gospodarstwo i czasem coś dadzą. Dynię akurat kupiłam ale teraz znowu dostałam. Ale już chyba nie będę robić bo faktycznie przyjdzie mi oddawać.
Wszystko paruję i mrożę. Zrobiłam ze dwa słoiczki ale potem gdzieś przeczytałam chyba na stronie alantkoweblw ze słoiczki własnej produkcji mogą stać 2 mc. Więc pomrozilam. Surowa dynie też zamrozilam w większych kawałkach. Marchewki małe też surowe pomrozilam.
My po szczepieniach. Klocu waży równo 5kg... No szprycha. Ale żadnych niepokojących objawów nie ma.
Dostałam dzisiaj paczkę z bobovity i bardzo fajna.
W ogóle jestem podekscytowana! Kręcą serial mojej ulubionej serii książek i już wiadomo kto będzie grał Chyłkę i Zordona. Jaram się!kattalinna, Katy, Sela, Wowka, D_basiula, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Feeva, wymieniają rury od ciepła... Ogrzewania też nie ma, ale to mi nie przeszkadza akurat
Nynka,fajna kiecka. Ja właśnie zamówiłam swoją
Sezon na dynię to łapcie super przepis na pasztet
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4366ad0ab796.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 21:43
Wowka, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, ja musialam glowa ruszac jeszcze zeby sie az tak smial :p
Nynka, haha taki rozpoznawalny:p
Doszlam do wniosku, ze fajnie by bylo jakby moje dziecko chodzilo spac np. o 19 bo mialabym wtedy chwile dla siebie, a tak jak idzie spac po 21 to ledwo sie umyje, posiedze chwile na telefonie i musze isc spac..Tylko jak go do tego nakłonić? :p -
Skrzacik i Bartuś kochani! Przystojniaki:) Kamcio super śmieszek
No i wszystkiego naj dla Leosia
mi się dziś marzy żeby moje dziecko posłało do 3-4, zjadł i spał do 8. I żeby mojemu psu nie chciało się siku do rana. Ale byłoby fajnie...
Wowka, Sela, kattalinna, Katy, Mała Matylda, Hoope lubią tę wiadomość
-
Cola, mam podobne marzenia. Tylko mojemu psu może się chcieć siku
Katy, a jakby codziennie zaczynać o 5-10 minut wcześniej cały rytuał zasypiania? Może to coś da, tak małymi kroczkami?
Prezes super gość. Dalej twierdzę że zmienił nam się najbardziej, bardzo wydoroślał. No i ślinienie pałąka-to jest to!
Fermina, jakie niespodzianki przyszykował mąż?
Kręci mi się w głowie. Idę spać, może samo przejdzie.
Cola87, Hoope lubią tę wiadomość
-
Majoweczki poradzcie.
Moja córcia zawzięcie ssie kciuki.. Czy któraś z Was borykala się z tym problemem?
Dodam, że mała nie akceptuje ani butli ani smoka... W dzień wyciągam rączki lub paluszki i próbuje podać smoka, ale w nocy ssie ile wlezie, kciuk wędruje do buzi.
(rączki wyciągam tylko wtedy jak pcha za głęboko bo wymiotuje) -
Lucy ja niestety nie wiem co można zrobić jak smoka nie akceptuje...znajomi mieli ten problem ale z 3 latkiem to wiem że mu te kciuki plastrowali, ale nie pamiętam czy to pomogło. Zresztą u niemowlaka to nie za bardzo bo jest ryzyko żeby połknął .