Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez jeszcze 3, i chyba jeszcze troche bedziemy je miec. Ola ostatnio jakis niejadek jest. Wy tu piszecie ze 310ml a ona najwiecej wypila 130ml i to dawno temu. Teraz 120 ml w nocy i to od swieta a tak to ok 90ml co 2-3h. U nas cisza od 19.30 bo nie bylo wieczornej drzemki.
Ola dzis byla w biedronce, jezdzila w spacerowce no zlote dziecko bylo
Wspanialosci dla jubilatow!!!
Przystojniacy rosna!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:27
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Przyjdzie Baryłka, zrobi Skrzatowi BAM BAM , co ma już ostro wytrenowane, weźmie fit Barbarę za włosy jak już jej urosną i pozamiatane.
A my z Patk pójdziemy te bąbelki w winie szukać. W sumie Wowka też możeKaty, Wowka, Patk, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
No to więcej patryczkowych oczkow dla cioć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 17:40
Katy, Cola87, Wowka, Patk, Fatalita, Feeva, kattalinna, Hoope, Sela, MajowaMamusia, Mała Matylda, pawojoszka, D_basiula, J.S, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się Patryczek ma cudne oczyska
Skrzacik fit elegancik
jeszcze mi się przypomniało że przez ta całą akcję z przedawkowaniem leku u suni zapomniałam Wam o drugiej napisać. Przyszedł opis z tomografii...łagodne zwyrodnienie stawu śródstopia 3 i 4 czy jakoś tak to tam pisali. Czekałam aż skończymy z jedną sunia kroplówki i idę z drugą zobaczyć co możemy zrobić. Choć z tego co czytałam zwyrodnienia nie da się wyleczyć, a jedynie opóźnić rozwój. Z drugiej strony dobrze że to nic gorszego.
Wowka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Skrzatto jest mega ruchliwy, więc ucieknie przed większym kolegą, co będzie robił bam bam
A matka bąbelki wypije, a jakże. I zagryzie pavlovą lub mlekiem z tubki
Kattalinna, zdanie rodziny jest spójne. Skrzat jest do mnie podobny, jak pokazuje językuśmiech żaby w deszcz jest ojcowy
Stylówę matka walnęła, bo robiła zdjęcia do zaproszeń na chrzciny. Tyle narobiłam, że nie mogę się zdecydować...kattalinna lubi tę wiadomość
-
Amygdyla u nas tez sie ostatnio cos malej poprzestawialo, nadrabiala w nocy a w dzien po 1min cyckala, ale juz ja chyba rozkminilam... Poprostu ona chyba juz nie potrzebuje tak czesto jesc w dzien i teraz karmie co ok 3 h, czasem zdarzy sie lekko ponad 3h i ciagnie cycka ladnie, 5-8min i to nie jest wiszenie na cycku bo slysze ze przez ten caly czas jak przelyka.
Na dobe wychodzi nam roznie, 7-9 karmien.
My juz po kontroli. Mala dobrze sie rozwija, ladnie trzyma glowke, dr pochwalil ale malutka juz jest na tyle kumata ze nie lubi jak ktos obcy ja dotyka, a juz szczegolnie facet
No i jestemy po tym szczepieniu, dostala doustne na te rotawirusy i pozniej po jednym wkluciu w uda. Straszne to bylo do teraz mam przed oczami, jak duze przestraszone oczy zrobila, gdy poczula wklucie, po czym placz. Samej mi sie chcialo plakac. Ale zaaraz po tym ja ubralam, wzielam na raczki i juz po placzu.
A mi do tej pory plakac sie chce
W ciagu dnia byla pogodna, duzo sie smiala, marudzenia tyle co zawsze, temperatury nie miala podwyzszonej. W nocy bede kontrolowac temp przy karmieniach tylko.
Przez ile najblizszych dni powinnam jeszcze ta temperature kontrolowac???
Aaaa i najwazniejsze... Wazymy 7590gi mierzymy 66cm
Tanda ja sie nie pukne w czolo, bo my wlasnie tez zamierzamy wprowadzax wlasnie taki system karmien..
Dr powiedzial ze mozemy zaczac juz podawac posilki ale chyba sie jeszcze wstrzymamy 2-3 tyg.
W kazdym badz razie mamy zaczac od warzyw, maz z racji tego ze pracuje w klinice dla dietetykow i cukrzykow i jest tam kucharzem, juz sie zdeklarowal ze bedzie coreczce gotowal)
Trzymajcie kciuki zeby ta noc po szczepieniu uplynela nam szybkoni bezbolesnie... -
Hoope te bąbelki! Tak tak tak! Ja zorganizuje mleczko w tubce
A fakt Baśka włosów ni ma, może kiedyś będzie miała fajny biust jak w tej piosence.
Kamcia dla tych oczu pewnie leciałaby na dwa fronty
Dzieci śpią a matkom dureństwa w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:49
kamciaelcia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kurcze fajna ta bluza,a pewnie już nie będzie
Kamcia ja wierzę w te 70 cm bo Adaś miał tyle pod koniec września! Też długi chłopak, w środę ważył 7840g. Podobnie jak Patryczek. Fałdek jakiś dużych nie ma ale za to drugi podbródek już tak ;p dlatego mąż go nazywał Rysiu Kalisz
-
Kamcia, to są właśnie te co dziesiąte
Mam sposób. Macham nad głową Skrzata taką kudłatą poduszką, on macha konczynami i się śmieje, a ja robię za paparazziFatalita, kamciaelcia, kattalinna, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Ja też się pochwalę fotkami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdd939a1df61.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d77bbbd1b98.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cacb14931df3.jpg
Ostatnia moja ulubienaWowka, Patk, kattalinna, Cola87, kamciaelcia, Katy, Fatalita, Hoope, MajowaMamusia, Mała Matylda, pawojoszka, D_basiula, Sela, J.S, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
Czy ktoś mi odpowie jak wrzucać te zdjęcia żeby nie były tak dziwnie powykręcane??!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 12:28
kamciaelcia, Cola87, Katy, Feeva, kattalinna, Fatalita, Hoope, MajowaMamusia, Mała Matylda, pawojoszka, Wowka, D_basiula, Sela, J.S, MonikaJ lubią tę wiadomość