Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
J.S wrote:Ewfka, zamowilam niebieski z rozowym serduszkiem, taki optymalny. Wlasnie niedawno mamaginekolog na instastory mowila, ze w wiekszosci ludzie zamawiaja niebieski
-
J.S wrote:Ewfka, zamowilam niebieski z rozowym serduszkiem, taki optymalny. Wlasnie niedawno mamaginekolog na instastory mowila, ze w wiekszosci ludzie zamawiaja niebieski
Ja mam różowy z niebieskim serduchem
Polecam, wszystkie papiery posegregowane
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
mało się udzielam od czasu do czasu ale czytam codziennie. jestem pod wrażeniem waszej wiedzy. to mija pierwsza ciąża mieszkam sama z mężem i raczej wszystkiego dowiaduje się albo od gin albo od was:) dużo czytając.
prenatalne mam na 30.10 im bliżej tek wizyty tym bardziej nasilajansie źle myśli.
wszystkie dolegliwości ustały i czuje się taka pusta w środku. może.to ta okropna jesień.
o segregatorze słyszałam i też planuje zakup. moja siostra miałam i bardzo sobie chwalila. -
Dziś byłam kontrolnie sprawdzić czy z dzidziusiem ok. Usg było przez powłoki brzuszne. Wszystko było ładnie widać. Serduszko biło 182, pytałam czy nie za szybko, lekarz powiedzial, ze jest w porządku.
Badania prenatalne mam wyznaczone na 14.11.
7.2015 Aniołek [6tc]
11.2015 Aniołek [9tc]
1.2016 Aniołek [6tc]
11.2016 Synek 10pkt:) -
Jestem zaskoczona, bo minęły mi mdłości, apetyt wrócił. Piersi mnie w ogole od początku nie bolą. Podbrzusze też nie doskwiera. Generalnie czuję sie całkiem normalnie, jakoś tak mało ciążowo
7.2015 Aniołek [6tc]
11.2015 Aniołek [9tc]
1.2016 Aniołek [6tc]
11.2016 Synek 10pkt:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDużo tych dziewczynek super, ja się bardzo ucieszyłam na myśl że u mnie będzie dziewczynka i cały dzień miałam uśmiech na twarzy;)
Ale lekarka powiedziała że musi potwierdzić jeszcze mój lekarz prowadzący za miesiąc na następnej wizycie i wtedy będzie już pewność bo teraz to tylko przypuszczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 22:31
-
Brzuch mnie strasznie boli, do tego bylam w toalecie i sama nie wiem czy juz mam jakies przywidzenia, czy widzialam malenka nitke krwi...wzielam nospe, bo chhyba umre ze strachu, chce zeby przestalo mnie bolec to moze zasne, bo jak nie to przede mna dluga noc a jak jest pozno to umysl dopiero pracuje..
-
Hej
Po nospie w nocy przeszlo, dzisiaj jednak znowu odczuwam dyskomfort i chyba profilaktycznie wezme po sniadaniu. Pobiore ja tak 2-3 dni. Najwazniejsze, ze nie ma plamien, juz sama nie wiem czy tam cos bylo czy nie, totalnie zglupialam. Dzisiaj jade pobrac krew do Pappy akurat do mojego lekarza, tylko nie jestem pewna czy akurat w tych godzinach on jwst, to od razu wejde i sie zapytam co z tymi bolami. Mialam juz tak, ja wiem ze ta panika jest jakby nieuzasadniona bo sie rozciaga wszystko, ale wiecie jak to jest, kazdy jakis niepokojacy stan zaraz doprowadza do paniki.
Dzieki dziewczyny, ja pije melise, ataram sie zrelaksowac i nie myslec