Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia, ja również 😕
Jak Zosia miała kilka dni to miala takie coś ba podniebieniu tylko że małe, położna mówiła, że to nic groźnego i czasami takie coś się robi. Wyczytalam, że to byla perła ale perły robią się najwyżej do 5 mż 😕.
To nie jest raczej ropa, bo to dość twarde i przy dotyku nie boli, ropne jak by było to by bolało..hmm pojadę w przyszłym tyg.do lekarza to pokażę jej to. -
nick nieaktualnyCola, wszystkiego najlepszego ☺
Nina, fajnie że u Was już dobrze i mąż wraca do zdrowia,Zosia gwiazda 😘
Super, że Zosia tak chętnie idzie spać do łóżka. Zuzia śpi od pierwszej nocy w swoim łóżeczku, także ominęło nas przyzwyczajanie do spania samej. Mam nadzieje, że z drugim będzie tak samo.
Ulubione książki Zuzi z okienkami z serii Świat Maluszka,bardzo lubi je otwierać ☺ Pucio leży i się kurzy, napalilam się na kupno, ale chyba za dużo się tam dzieje, póki co tylko przeruca kartki. -
nick nieaktualny
-
Nina, obrażam się za to spanie Zosi! Chyba już tylko my zostaliśmy z intruzem w łóżku, w dodatku pijawką... 😉
Jak Ci udało się zrobić to zdjęcie? Dwa!? Nie wiem co to, nie kojarzę. Ja ten ropień to chyba na wyrost. Ale nie da się przyjrzeć. Nawet mam wrażenie, że jak się śmieje to tak specjalnie zakrywa jak widzi, że zaglądam 😉
Nina83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Nina jaki ja mam budyń ciążowy to porażka ja autentycznie myślałam że to twój mąż taki młodzik i że zaczął szkole średnią. Jak ja czytam te posty to pojęcia nie mam. Co malutka ma w buzi też pomysłu nie mam pierwszy raz widzę.
Kamcia współczuję kiepskiej nocy Patryk też dziś się budził i poplakiwalNina83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia, no właśnie tez tak myślę, że skoro nie ma stanu zapalnego to nie trzeba specjalnie do lekarza, ale my na szczepienie więc przy okazji jej pokażę to 😉
Oj tam, oj tam..Kattallina nie ma co się obrażać 😉 na pocieszenie przypominam, że owszem śpi w swoim łóżeczku ale obok mojego łóżka 😂 -
nick nieaktualny
-
pawojoszka
no własnie, Patrys zaliczał przebudzenia (a on w nocy nigdy sie nie budził), siadał, i ee, mocniejsze eeeee, ale o 5 to i Piotra obudził ostatecznie
musiał zasypiac na nowo
widac, że przezywał, no i to nie zęby
Piotrek jedynie pokazał swoje awanturnicze zachowanie którego kilka dni nie było, ale udało sie ogarnąc najmniejszym kosztem
oboje zalicza spanko
pogoda chyba sie sprawdzi z prognozą-czeka nas deszcz -
nick nieaktualny
-
Hej hej,
Kattalinna jeszcze ja z pijawka w łóżku. W zasadzie jak czytam, ze Wasze dzieci zasypiają same, przesypiają noce, ze tyle potrafią gadać, same jeść łyżeczką to mam wrażenie ze zyje w jakiejs innej czasoprzestrzeni. Albo po prostu matka ze mnie jak z 🐐🍑🎺
Mloda tez przezywa zlobek, w nocy zaliczyla wiecej pobudek, do tego chyba znowu zaczela zgrzytac zebami. Emocje ☹️ Niestety nadal nie przeskoczylismy etapu zupy, nie chce jesc, wrzeszczy, wisi na ciociach i ameno. Wczoraj odebralam ja z siwym od placzu nosem 😭
Nina nie wiem co to, ale wygląda ze od zeba. Pokaz lekarzowi na najblizszej wizycie. -
nick nieaktualnyHej hej Dzień dobry, podczytuje ale doba, tydzien nawet za krótki😳 czas leci jak.szalony.
Widziałam, że się żłobki, przedszkola i szkoly pozaczynaly. Zlobkowiczom powiem, zee beda gorki i dolki, u mas czasem caly tydzien super, czasem nagle w srodku tygodnka placz przy rozstaniu. Nawet nie mam teorii czemu tak.
Cola 100 lat!!😙
Nina jakoś nie zarejstrowalam że Ty masz az takiego starszaka w domu😳
Pawojoszka jak wlosy syna?
Wiecej nie pamiętam...
Ja znowu sama, już mam serdecznie dość pracy męża. Do tego młody złapał wirusa wymioty, biegunka od wtorku. Zachowuje sie super, po wymiotach tylko slabo na szczęście one tylko dwa razy. Może macie jakieś sposoby? Bierze smecte, enterol, elektrolity i kobylaka, wszystko siłą oczywiście.
Poza tym mlody mega sie zmienil, taki droslak już, biega, ucieka, na szczęście w wozku lubi. W domu sie nudzi wiec sa afery...już chyba przywyklam...
A mam pytanie czy macie jakies super sposoby na plamy po marchewkach itd? Mam teraz tyle ciuchow poplamionych ani tego nosic ani komuś dać. A ciuchy prawie nowe...
I drugie kiedy sie odpieluchowuje??🤔 ja podejmkwalam proby ale mlody jezdzi na nocniku i go nosi....Cola87 lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek,
Nina, wspaniale Cię widzieć 😊 cieszę się że wszystko zmierza ku lepszemu i mąż wraca do zdrowia i sprawności 😊 Zosia śliczna dziewczynka, w ogóle ładna z Was rodzinka 😊
Cola, jakie 32...? 😂 ja też nie czuję się na tyle, to nie może być prawda 😂
Mam pamięć do liczb i miejsc/sytuacji, a za to za grosz pamięci do twarzy 😉
Majowa, my mamy lampkę jeża z Ikea. Ma regulację jasności i można włączyć jakieś kolory, ale nie używam tej opcji. Działa na prąd i na baterie, jest miękki i można go myć. Po za tym lubię leśne zwierzątka w dziecięcych pokojach 😊
Współczuję wszystkich ciężkich nocy i zbyt wczesnych poranków. My rodzinnie pospalismy do 8:30 😊
Kattalinna, to że Skrzat śpi w swoim pokoju nie oznacza, że nie śpi u nas 😉
Pisałam tego posta z godzinę, więc jak coś naskrobałyście w międzyczasie to będę po za tematem 😃MajowaMamusia, Nina83, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWariancja, spokojnie u nas też nie ma mowy o samodzielnym jedzeniu sztuccami.
Nocnik u nas jest be, sadzam Zuzie,po sekundzie wstaje i już nie chce usiąść, więc jeszcze jest niegotowa.
Najlepszy odplamiacz jaki miałam to z fm zamawiałam, kombajn, wszystko usunie.
Ma ktoś lampkę na pilota miś, oryginalna z rabbit friends? Widzę że na ali rządzi i jest za połowę ceny. -
Nynka powies pranie na sloncu. Z marchewki, pomidorow mi zawsze schodzi.. Wyciągam z pralki brudne, po całym dbiu na sloncu sciagam czyste.. Jeszcze jak jest takie swieze zabrudzenie to w zimnej wodzie przepieram trixhe mydlem. Slonce działa 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2019, 12:05
Nynka lubi tę wiadomość