Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę sie Wam pochwalic:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddeb27e0963a.jpg
Ciasteczka wg tego przepisu: http://www.gotujimieszkaj.pl/2018/02/3-skadnikowe-ciasteczka-twarogowe.html?m=1
Nie polecam!!!!
Edit: jeszcze je pieke, mialy sie piec 10min, pieke juz 25. Odwrocilam,niech przybrazowieja,moze cos z tego bedzie ahahhahahahha
Ch*jowa pani domu bylaby ze mnie dumna
Smacznego tłustego czwartkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 14:50
-
mała matylda
mam wrażenie-ale nie dam ręki uciąć-że raz widziałam anex w sklepie i wydawał mi sie taki maaały w porównaniu do mojego camarelo...nawet męzowi pokazałam, ze jakie to male a kształt podobny
ze jane jest mniejsze to wiem, ale ta firma w ogóle specyficzna
córka urodzona w grudniu, syn w sierpniu, zimy były w gondoli, nie załuje tak duzej, ale i moje dzieci na długości szybko rosły poza centylem 95!
druga sprawa-czy dziecko zechce jezdzić w gondoli? znam takie, które nie chcialyMała Matylda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamska wrote:Hej
Po ostatniej wizycie tez jestem wystraszona wczesniejszym porodem. Gin stwierdziła ze szyjka jest krotsza niz ostatnio ale nie określiła ile ?nawet dopytywalam ale badala mnie tylko na fotelu. Zwiększyła mi magnez i luteine. Jakie wy dawki przyjmujecie bo ja 200 mg cena jest porazajaca. Kupilam 2 opakowania zaplacilam ok 300 zl a na dodatek po pierwszej aplikacji od razu mialam jakies takie pieczenie ktore sie powtarza jak to wyplywa. Jak bedzie mi kazała odstawic to kasa umoczona. Po dwoch tygodniach mam zrobic USG ocena stanu szyjki. Ogólnie to chyba mam podobnie do ciebie JS bo stwierdziła ze wszystko mam nisko maluch ulozony posladkowo i naciska.
Ja na luteinę miałam dofinansowanie 30 tabletek po 5 zł jakos.
Z tym ze ja brałam 100 mg 2x2Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 14:55
-
nick nieaktualnyQuote:
MajowaMamusia, ma pierwszym zdjęciu, które zamieściłaś jest plecak
Na drugim jest wózek dokładnie taki jaki ja chcę (szary), chyba że wpadnie mi w oko coś z nowej kolekcji. Wózek, który oglądałam miał dokładnie taką torbę jak na zdjęciu. Ten Twój widziałam tylko z taką torbą jak poniżej lub z plecakiem
Asix widziałem ten wózek, spodobał mi się, mąż stwierdził, że "miska" materiałowa niepraktyczna. -
Refundowana jest luteina 50 i 100, po refundacji kosztują grosze. Nie refundowana jest 200 i kosztuje ok 150 za pudełko...
u mnie lekarka nie chciała się zgodzić na branie 2x100 za jednym zamachem, a wiem że niektóre dziewczyny tak biorą żeby było taniej.
-
nick nieaktualnyMała Matylda wrote:
MajowaMamusia, ma pierwszym zdjęciu, które zamieściłaś jest plecak
Na drugim jest wózek dokładnie taki jaki ja chcę (szary), chyba że wpadnie mi w oko coś z nowej kolekcji. Wózek, który oglądałam miał dokładnie taką torbę jak na zdjęciu.
hmm widziałam w sklepie wóżek właśnie z plecakiem i nie był tak montowany na rączce jak na tym zdj które wstawiłam. Ciężka sprawa, tyle rzeczy trzeba wziąć pod uwagę.
Asix widziałem ten wózek, spodobał mi się, mąż stwierdził, że "miska" materiałowa niepraktyczna. -
Hoope wrote:Ta Twoja ma 83 cm ale anex sport ma znajoma i mi podała 75 cm. Kurcze, wózki trzeba oglądać z miarką, bo nikomu nie można wierzyć
Tak samo waga, nie zgadza się z tym co podaje producent. A to czasem decyduje o zakupie.
No to faktycznie bo na stronie były inne wymiary. My waga aż tak się nie kierujemy bo mieszkamy w domu wiec noszenia nie będzie duzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 15:03
-
MajowaMamusia wrote:
Asix widziałem ten wózek, spodobał mi się, mąż stwierdził, że "miska" materiałowa niepraktyczna.
ój mąż też tak stwierdził ale zapytałam go czy będzie dinroweru podczepial i jeździł po bagnach to już nie miał nic do gadania; )
A misa jest tylko wokół z materiału a pod spodem jest plastik; )
-
MajowaMamusia, to może plecaki są mocowane na dwa sposoby? Albo ja coś źle zinterpretowałam - sprzedawca opowiadał nam o zaletach plecaków gdy staliśmy przy wózku, który miał mocowanie na środku rączki, jak na Twoim pierwszy zdjęciu, stąd wywnioskowałam że to właśnie plecak. Nie oglądałam dokładnie, bo wolę jednak torbę i tam były takie, które mi się podobały, to na nich się skoncentrowałam.
-
Katka, wchodzisz mi na ambicję
Mam w domu zapas pączków - jest 5 rodzajów nadzienia, więc szkoda nie spróbować każdego
Przezornie przed konsumpcją wysłałam męża po wyniki krzywej cukrowej:
Na czczo - 75
Po 1h - 153
Po 2h - 107
Chyba uczczę to pączkami... a wagę wyrzucękamciaelcia, kattalinna, Katka. lubią tę wiadomość
-
hej
udalo mi sie kupic proszek do prania i płyn lovela w Biedronce w promocji
Mam nadzieje, ze nie tylko ja rzuciłam sie na paczki, o ktorych myslalam juz po przebudzeniu a pomyslec, ze ja nigdy nie lubilam slodkosci a teraz pochłonęłabym wszystko co slodkie i wbrew przesadom czekam na synka:) mialam dzis robic glukoze ale paczki wygraly
Kojarzycie wozki marki Breqo? dokladniej chodzi mi o model Viking,czy moze ktoras z Was sie z nim spotkala?
Udanego popołudnia wszystkim -
Kamcia, dziękuję za publikowanie norm krzywej na forum
- na moim wyniku ich nie ma, wyszukiwarka wypluła tylko normy na czczo i po 2h, dzięki Tobie rozgryzłam znaczenie wyniku po godzinie
Już miałam do Ciebie pisać z prośbą o przypomnienie ich, ale znalazłam wcześniejszekamciaelcia lubi tę wiadomość