MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagda a to krwawienie od czego było? Co lekarz mówi? Trzymaj sie tam dzielnie
właśnie sie obudziłam a tu wpis od Ciebie.
Nutka - ja rownież znam b dobrze niemiecki:-) moze ja mam inny i ty inny puder po prostu
Vikus - swieczulki zapalilas? Romantyczne karmienie zaliczone
No i zeby było śmiesznie, ja mam jakieś skurcze właśnie, no nic obserwuje co to, czy to zaraz minie czy nie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 02:23
vikus001, evas, Nalka, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skończyłam karmić, u nas na szczęście jest prąd
.
Magda, ale żadnego rozwarcia nie masz? nic a nic? Bo przy skurczach to przecież szybko może pójść.U mnie długo dochodziło do 3 cm, ale z 3 do 10 doszło w 2 godziny...przychodzą tam do Ciebie sprawdzać?vikus001, eta, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Wiesz co, miałam wrażenie, że ta położna nie potrafiła sprawdzić mi rozwarcia, tzn. sama tak to skwitowała pod nosem, że nie może go sprawdzić. coś tam gmerała i gmerała i stwierdziła, że tu porodu jeszcze nie widać, później było to ktg, to sama się zdziwiła, ze tu takie skurcze. Później była tylko raz słuchać tętna, ale rozwarcia nie badała, zwłaszcza, ze bole jakoś zbytnio się nie rozwinęły, po olewa mnie brzuch i się spina, ale bardziej przypomina mi to intensywne bole miesiączkowe + ból krzyża niż porodowe. Udało mi się nawet przysnąć na godzinkę, jak się obudziłam to myślałam, ze skurcze całkowicie przeszły, ale nie...
Modelka, evas, eta, MonikaS, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Magda, trzymam.kciuki aby akcja poszła szybko i sprawnie.
MonikaS, troche Cie rozumiem.w kwestii dziecka. Mój.syn to dobre dziecko, ogolnie sie dobrze dogadujemy, nie marudzi, nie płacze, no chyba z jest zmeczony lub chory. Ale gdy tylko mój mąż wraca z.pracy to wstepuje w Małego diabeł, zaczynaja sie krzyki, płacze i wymuszanie. Wtedy mam.ochote.ich dwoje spakowac i wystrzelic w kosmosto taki synuś tatusia, tatus nie zabrania, nie krzyczy i Mały to wykorzystuje.
Bylam wczoraj na ktg, zapisal mi sie jeden maly.skurcz. jeszcze tydzien mam brać no spe na twardnienia a juz jak zczne 37tc to moge odstawicMonikaS, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
O kurde Magda kurcze jeszcze trochę i będziesz Staśa tulic. Mi niestety ponowne skurcze się nie pojawiły. Czop siedzi ze 4 x kawałek odpadła i to tyle. Wczoraj jak bylam z córką ma zakupach i na rynku po owoce i warzywa to kilka razy mnie dopadl skurcz i na tym koniec. O 18 poszlysmy do ciotki na 5 piętro się wdrapalam i nadal nic. Tańczę śpiewam , a ona nue chce wyjść
Dziś w nocy moj m chodził chyba z 10 razy do wc ,smarkal, psikal, kaslal, dzis go wygonie do drugiego mieszkania niech się tam wykuruje przez weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 06:25
evas, eta, Agusia2312, Limerikowo, monaaa lubią tę wiadomość
-
Kurcze właśnie poszłam budzić Laure do szkoły , a ona 38,3 stopnie gorączki, kurde udusze tego mojego m . Synuś u dziadków został wczoraj ale ponoć tez nie wyraźny. Kurde zaszczele jak mnie zarażą. Ale sie wkurzylam obu wyeksmituje dwie ulice dalej do domu , a sama wezmę i wywietrze mieszkanie i włączę jonizator moze nic nie złapie.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Hej kobiety
Ja też co się w nocy przebudziłam to zaglądałam jak tam akcja ale nie pisałam nic bo z tego tel nie lubię.. szczególnie kiedy człowiek pół-przytomny
Madzia się nie odzywa.. rozkręciło się czy odpoczywa i śpi...
Kciukasy za akcję, żeby się nie namęczyła tam tymi przechodzącymi skurczami.weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Kurcze, leżę tu i czekam na 7 jak na zbawienie, aż zacznie się coś dziać na oddziale. Niech mi podłączą ktg, niech zbada lekarz, zaczynam podejrzewać, ze to był fałszywy alarm, brzuch pobolewa, ale ciężko to podciągnąć pod poród, sama nie wiem
A jaki miałam sen, ze nadal mnie lekarz i mówi, ze nie ma rozwarcia, ale on zna domowy sposób jak to zmienić, przyniósł mi fiolkę (taka jak do pobrania krwi) jakiegoś dżemu i kazał zaaplikować to sobie w wiadomym miejscu, pomogła mi w tym położna. Po jakimś czasie wrócił lekarz, zeby sprawdzić rozwarcie i wyciągnął wielki tampon i mówi jak pani chce mieć rozwarcie jak sobie włożyła coś takiego, a mu na to, ze nic nie wkładałam, ze on tam musiał być od ostatniej miesiączkiparanoja, co? Chyba za bardzo się przejęłam tym rozwarciem
weronikabp, Tusia84, excella, evas, vikus001, eta, MonikaS, Limerikowo, Karola:), ivv, nutka, monaaa, Galanea lubią tę wiadomość
-
Hahahah, Magda, uśmiałam się z Twojego snu
I trzymam kciuki za to, żeby to jednak nie był fałszywy alarm, tylko poród jak się patrzy
Mati - ja mniej śpię, ale to dlatego, że co godzinę-dwie wstaję ostatnio do toalety. Nawet w ciągu dnia mam wrażenie, że chodzę rzadziej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 06:53
-
Natalia dzisiaj ma próbę oksy więc też fajnie by było gdyby ją ruszyło
No i Monika dzisiaj ma cc więc kolejny czerwcowy dzidziuś dziś pojawi się na świecie na 100%
A jak reszta Limerikowo, Paula ???Modelka, weronikabp, evas, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia mocccnnooo trzymam kciuki, wierze ze utulisz dzis Franusia
Magda tez mam nadzieje ze sie sytuacja wyklaruje, ciekawe co lekarz powie..
Paula jak tam...? Czy juz tulisz Franka?
Monika powodzenia na CC, mocno trzymam kciuki!
Ale by było 3 chłopaków jednego dnia ? A moze 4 ?)
Tusia84, evas, vikus001, eta, MonikaS, Galanea lubią tę wiadomość
-
No to jestem po spotkaniu z lekarzem, badaniu i ust, i co? Falstart
Czekam na ktg i wracam do domu
Mam czekać na pożądną akcję, może dzisiaj, może jutro, albo za tydzień lub dwa. Chyba jednak ten Gdańsk mi pisany
Więc nic z tego, Stachu buduje napięcie, by wystrzelić w końcu jak kula armatnia
Przepraszam Was wszystkie Kochane, które nie przesłały nocy przez mojego łobuzaweronikabp, czekajajaca, evas, Tusia84, AISAK, Nalka, vikus001, eta, MonikaS, Modelka, Agusia2312, ivv, nutka, Galanea lubią tę wiadomość
-
Natalia, Magda, Monika trzymam kciuki za was i wasze maluchy.
nutka - ja tez mieszkałam w Niemczech i ciągle tego języka używam, ale powiem szczerze że w ulotce pudru nie doczytałam że można go używać do pupy. Wręcz przeciwnie, dlaczego też kupiłam drugi puder do pupci.
ciekawa jestem jak u Pauli.
mały od rana aktywny. Mój humor poniżej zera.weronikabp, MonikaS lubią tę wiadomość