MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w ten póki co słoneczny dzień wszystkie wyspane mamy i zmęczone brzuchatki
Ja nadal w dwupaku. Dziś wybił mi 40 tydzień.
Ciekawe jak tam Kota, chyba wczoraj się nie odzywała za bardzo ze szpitala, tylko raz?
Cisza tu, wszystkie chyba jednak śpią?
Hallo, Halo jest tu kto?Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja przepraszam, ze sie mniej odzywam, ale jeszcze uczymy sie siebie z Maja i zajmuje nam to troszke czasu. Jak wszystko bedzie dobrze to juz dzisiaj jedziemy do domku
Maja na razie to spioch, pieluszka, karmienie, spanie i tak na okraglo i bardzo dobrzeale wiem ze to sie jeszcze z 10 razy zmieni.
Ile z naszej grupki 23 czerwca urodzilo wczoraj? - bo mam wrazenie, ze zebralam ochrzan ze sie pospieszylam, a reszta nie wywiazala sie z umowyJa to nawet zapomnialam o wlasnych urodzinach jak sie Majka pojawila
Jakas taka mniej wazna dla siebie sie zrobilam.
Jak wrocimy do domku to bede Was nadrabiacEdyta84, weronikabp, Martynika, evas, alexast, ivv, MILA, onka79, Tusia84, Galanea, Duchess lubią tę wiadomość
-
Muszko jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Fajnie, że się odezwałaś, cieszy fakt, że tak dobrze Ci idzie zajmowanie się Majeczką.
Kochana nie zebrałaś ochrzanu, że wyszłaś przed szereg z porodem, my tu wszystkie trzymałyśmy za Ciebie kciuki i cieszyłyśmy razem z TobąZ naszej 23 czerwcowej umowy chyba nikt się nie wywiązał, bynajmniej nie ja, niestety.
Życzę żebyście dzisiaj wyszły do domku i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINMucha, Galanea lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Muszka jeszcze raz gratuluję i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
a ja dzisiaj wyspanajupiiii malutki tak ładnie spał w nocy
a jak wstawał to zjadał mleczko i spał dalej. Niestetytylko Piotrusia za słabo na noc ubrałam i teraz ma delikatny katarek. Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie. Już go ubrałam cieplej bo w dzień kocyk na nim nie poleży
taki wiercipięta
ale za to wyspani wszyscy jesteśmy
trzeba teraz na spacer się wybraćpóki co słoneczko ładnie świeci. Najgorsze, że u nas na klatce schodowej remont i tam ściany malują itd a ja muszę małego z wózkiem z domu jakoś wyprowadzić i Michasia z rowerem. Wczoraj mi ten jeden pan co tam robi pomagał, ale ściany nie były malowane a teraz malują i boję się, że oczywiście Michaś mi się do nich przylepi...
Mucha, Agusia2312, ivv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muszko sto lat;) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
U nas dziś Marcel w nocy fiksował przez półtorej godziny. Obudził się do picia no i po piciu zaczął płakać że niby jeszcze chce to mu daliśmy i to mu powinno starczyć a on jeszcze chciał. W końcu nie wiedział sam co chce czy pic czy spac, po dłuższym kołysaniu na rekach zasnąłuff
Mucha lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Powiem wam, że od wczoraj ciągle mam te "skurcze" i już zaczyna mnie to irytować
Pół nocy nie spałam, bo co zasnęłam to jakiś mocniejszy mnie budził i tak w kółko. Brzuch mi spadł, szyjka kłuje przy większości napinań, ale nie dzieje się nic.. Tak sobie wymyśliłam - ja i Weronika urodziłyśmy się 6., to może Martynka chce z tatusiem tę samą liczbę - 25?
haha
Mucha, Paulina1986, Edyta84, Duchess, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki! I co, żadnej się wczoraj nie udało? Ja czuje coraz większe rozdrażnienie, że nic się nie dzieje
dziś mam wizytę u położnej, która ma mi wykonać masaż szyjki na pobudzenie i przyznam szczerze, że trochę się tego obawiam - ale z drugiej strony zrobiłabym wszystko żeby już urodzić. Moje otoczenie chyba ma mnie już serdecznie dość, bo chodzę jak bomba z opóźnionym zapłonem
Duchess lubi tę wiadomość