MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:No wlasnie Weronika ja obcinalam 2 raz! I taka gafa no
Mnie tez pobolewa kregoslup ale to od noszenia malego,ciekawe jak bedzie dalej jak on narazie wazy "jedyne"4,5 kgno nic Maż niech masuje
NataliaK lubi tę wiadomość
-
U mnie też pierwszy raz obcinanie paznokietków. Ja stchórzyłam, a mąż taki chojrak i zaciął małej paluszka.
Maleństwo wycałowane przez mamunię,popsikane octeniseptem a mąż odesłany z pokoju.
weronikabp, Martynika, NataliaK, Edyta84, Tusia84, Galanea, Agusia2312, MILA lubią tę wiadomość
-
Natalia moja siora ma dwie córki i obum obcięła opuszki, małe żyja wiec sie nie stresuj:) dla mnie tez to nie lada wyzwanie, ale coz poczac, jak Krasnal później wyglada jakby kot sie na niego rzucił
weronikabp, NataliaK, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
Jej to mojej rosną paznokcie w zastraszającym tempie.. w dzień wyjścia ze szpitala w domu wieczorem jej obcinałam pierwszy raz bo miała takie długie szok! i wczoraj ponownie musiałam podciąć bo ciągle rączki przy buzi albo do buzi wkłada i później płacz jak się zadrapie..
A po kąpieli i karmieniu Gabrysiątko mówi Dobranoc
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:21
NataliaK, Bea_tina, ivv, Karola:), Galanea, am, Edyta84, RewolucjaSięDzieje, Martynika, Agusia2312, Duchess, Mucha, evas, Camilia, weronikabp, Paulina1986, MILA, misia_k1, Nalka lubią tę wiadomość
-
Tusia śliczne te Twoje skarby
zanim urodziłam Weronikę marzyła nam się trójka lub czwórka, ale teraz już wiem - NIGDY!
Podziwiam
Uciekam spać, bo jutro szpital - jak mnie zostawią to jestem odcięta od świata, trzymajcie kciuki
Przespanych nocy wszystkim
To co ciężaróweczki? Skoro 23. nie wypalił to może 25. zrobimy zmasowany atak na porodówki?Tusia84, Karola:), Galanea, Mucha, Edyta84, Duchess, weronikabp lubią tę wiadomość
-
Karola:) wrote:Tusia, w jakim wieku są Twoje dzieci ?
Pytam, bo marzę o trójce (chociaż jeszcze pierwszego nie urodziłam) ale jesteś moim idolem!
Kubuś rocznikami 8 lat, Hania 6 lat no i nasza Gabrysia 9 dni
JA Wam powiem, że mi strasznie szybko mijają te dni.. mam wrażenie, że uciekają mi przez palce i nie zdążę się nacieszyć,a już kolejny dzień za mną.. tak patrzę na Gabi i dzieci i mi smutno bo to raczej nasze ostatnie dziecko, a ja tak je kocham.. że chciałabym jeszcze :*Galanea, NataliaK, weronikabp, Karola:) lubią tę wiadomość
-
ivv wrote:Tusia śliczne te Twoje skarby
zanim urodziłam Weronikę marzyła nam się trójka lub czwórka, ale teraz już wiem - NIGDY!
Podziwiam
Uciekam spać, bo jutro szpital - jak mnie zostawią to jestem odcięta od świata, trzymajcie kciuki
Przespanych nocy wszystkim
To co ciężaróweczki? Skoro 23. nie wypalił to może 25. zrobimy zmasowany atak na porodówki?
YES, YES, YES!
Ivv, a czemu szpital?
Tusia, piękne zdjęcia, śliczne dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:43
Edyta84, Tusia84 lubią tę wiadomość
-
Tusiu śliczne te Twoje dzieciaczki
Ivv właśnie czemu jutro szpital?
Brzuchatki ja jestem jak najbardziej za 25. Zobaczymy może chociaż jednej z nas się udaA gdzie reszta Brzuchatek?
Dziewczyny tak w ogóle to Kota od wczoraj się nie odezwała, prawda?Galanea, Duchess lubią tę wiadomość
-
Też myślę, że tuli już swoją dzidzię.
Galanea troszkę wiary, może coś się rozkręci. Ile czasu będziemy blokowały listę.
A ja nie wiem czemu ciągle myślę, że akcja u mnie rozkręci się nocą. Nie wiem czemu mam takie przekonanie, hmGalanea lubi tę wiadomość
-
Edyta84 wrote:RewolucjaSięDzieje ładnie zablokowałyśmy listę co?
A jeszcze bardziej chcemy ją odblokować, ale nam nie wychodzi
Odkąd prowadzę listę (będzie dwa miesiące lata chwila) to nie przypominam sobie takiego korkaGalanea, Edyta84, Martynika, Duchess, weronikabp lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Kochane, tak się chce podzielić jednym trickiem - jak Evas pisała, że jej mały nie chce spać w łóżeczku, to mi się przypomniało. Ja miałam ten problem w szpitalu - jak tylko chciałam odłożyć małego do tego wózka, to się darł, a na moim łóżku szpitalnym spał grzecznie. Więc zdjelam z siebie nocna koszulkę i położyłam mu ją jako prześcieradło - od tamtej pory spał w wózku. Teraz w domu też mam w jego łóżku koszulkę z moim zapachem i od razu zaakceptował łóżeczko
Jest też jeden warunek - do łóżeczka trzeba odkładać dziecko zasypiajace, ale nie już spiace głębokim snemMartynika, Galanea, evas, weronikabp lubią tę wiadomość
-
mój mąż jest zaskoczony bo się pyta co robię żeby Piotruś się uspokoił a ja, że po prostu przykładam mu do główki dłoń i on od razu oczka zamyka. mąż robi to samo a tu nici, odszedł ja podeszłam przyłożyłam dłoń i śpi
a mały najzwyczajniej w świecie mnie poznaje po zapachu
a jego tak nie zna jak mnie
często też wystarczy, że postoję przy jego łóżeczku a jak się oddalę to płaczeale już coraz rzadziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:16
Galanea, Edyta84, Agusia2312 lubią tę wiadomość