MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBea_tina wrote:Galena dziewczyny z kwietniówek(kozgo) używa sab simplex.
maggda jak nie macie jeszcze ataków kolek tylko gazy, to sprubój masazu(zataczaj okręgi na miekkiej części brzucha, zgodnie ze wskazówkami zegara). Ja piję też herbaty z koprem, ale my nie mieliśmy kolek, tylko gazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 17:06
Bea_tina, NataliaK, ivv lubią tę wiadomość
-
Galanea wrote:Delicol - jest od pierwszych dni życia. Do tego piję koper włoski. Ale nie jestem przekonana czy pomaga, bo raz jest lepiej, raz gorzej. Możliwe, że jest to zależne od mojej diety, w związku z tym już nie wiem co mogę jeść
Ograniczyłam mleko i jego przetwory, bo laktoza może powodować kolki.
Czy któraś z Was używa Sab Simplex?
Jak.dużo pijesz tego kopru. Bo zbyt czeste stosowanie może przynieśc odwrotny efekt od zamierzonego, czyli zamiast łatwych gazów mogą być zaparcia. Też zostałam pod tym wzgledem uświadomiona i pije raz dziennie albo wcale.
Tak sie.ciesze że Monalisa.sie obudzila, to jedyna dobra wiadomosc dzisiaj ktora tak poprawila mi.humor. Wracaj do zdrowia kochana i do swoich dzieciaczków !
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany, co za wiadomość, normalnie pobeczałam się jak dziecko!!!
już sobie wyobrażam Małą, która nareszcie dostanie się w objęcia Monalisy i Monalisę, która w końcu zobaczy i przytuli swoją rodzinę.
Coś wspaniałego!!!weronikabp, Mucha, Martynika, celia, ivv, Limerikowo lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
excella wrote:Jak.dużo pijesz tego kopru. Bo zbyt czeste stosowanie może przynieśc odwrotny efekt od zamierzonego, czyli zamiast łatwych gazów mogą być zaparcia. Też zostałam pod tym wzgledem uświadomiona i pije raz dziennie albo wcale.
Raz - dwa razy dziennie. Złamałam się za namową K. i podałam małej mmWydudliła butelkę, przy piersi wyła i prężyła się. Nie wiem już co jest. Może nie toleruje mojego mleka albo jest za leniwa do ssania? Bo pije z 5-10 min. i zasypia, a za godzinę spowrotem ryk. Na razie śpi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonalisa jasny gwint aż mam ciarki!!! kochana cudownie!!!! aż mi lepiej na sercu, już niedługo utulisz córeczke!!!!!:*
Weronika, Polunia miała spadki a Frankowi puls skakał do 195... później się okazało że to przez to że był podduszony...
Dziewczyny błagam nie piszcie że mm to coś złego, bo wtedy czuje się cholernie źle... sama małego dokarmiam bo nie mam wyjścia , już przełknęłam to że nie mam tyle mleka ale jak ktoś pisze że mm to najgorsze dziadostwo to ja mam świeczki w oczachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 18:34
weronikabp, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Martynika wrote:Dziewczyny, Monalisa się obudziła!!!!!
Laura napisała, że jest jeszcze pod aparaturą, ale jutro wyjmą Jej rurkę z buzi.
Tak się cieszę!
Monaliso, wszystkie trzymałyśmy za Ciebie kciuki!
Tak sie ciesze!!!
Duzo zdrowka!!!!!
-
nick nieaktualnyNatalia ja się nie przejmuję złymi opiniami o mm. Każdy pisze co uważa. Ja uważam, że to nic złego i tak jak ja nie mam za wiele mleka od samego początku, musiałam nastawić się na karmienie mm. Teraz to już karmię tylko mm. Mała przybiera prawidłowo na wadze, nie jest głodna, więc co w tym złego że podaję mm?
Ja oczywiście czytam wszystkie opinie, ale szczerze mówiąc i brzydko mówiąc spływają po mnie złe opinie o mm. Ja nie krytykuję nikogo za to, że krami piersią to chciałabym też, aby karmienie mm też nie było krytykowane, ale wiadomo nie każdy potrafi się powstrzymać
I nie pisze tego posta do kogoś bezpośrednio, piszę po prostu swoje zdanie, bo po to jest forum.
Pozdrawiam wszystkie mamusie te karmiące naturalnie i te karmiące mmBea_tina, Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Beatina a Twoje dziecko mając 2 mc śmieje się już głośno? Bo słyszałam że już może
A ciekawość mnie zżera
Paula śmieje się do zabawek, ale czy głośno? Słyszę Go czasami z drugiego pokoju, więc można powiedzieć, że jak na malucha to głośno:) chociaż nie wiem, czy nie możnaby było podpiąć tego uśmiechu to szczęśliwego gaworzenia, o ile coś takiego istnieje;PPaula222 lubi tę wiadomość