MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupilam dzisiaj malej balony...czarne w biale kropy i biale w czarne kropy i pani napelnila mi je helem
jak wracalysmy do domu to Majka zacieszala sie w glos i rozmawiala ze swoimi nowymi dmuchanymi kolegami
bosko to wygladalo!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 20:02
alexast, weronikabp, Galanea, eta, Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Ja kupilam dzisiaj malej balony...czarne w biale kropy i biale w czarne kropy i pani napelnila mi je helem
jak wracalysmy do domu to Majka zacieszala sie w glos i rozmawiala ze swoimi nowymi dmuchanymi kolegami
bosko to wygladalo!!!
Ps. Natalia cóż za jednomyślnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 20:29
NataliaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika hahaha niezle
naprawde te balony super sprawa,nagralam filmik ale jedynie nutka moze go widziec na facebooku bo ma mnie w znajomych a tu nie wiem jak sie wkleja,ale radosc jest przednia. Nigdy nie widzialam tak zachwyco ego Franka. Swoja droga i tak od 18 zaczal swoje pianie do ksiezyca, te wieczory wypompowuja ze mnie wszystkooo...
weronikabp, eta lubią tę wiadomość
-
NataliaK wrote:Topa spokojnie, wszystkie czytamy po łebkach w ciągu dnia
wszystkie dzieci są sliczne i zajebiste
Weronika i Excella, cóż mogę rzec, ślicznoty
My właśnie wróciliśmy od pediatry no i zmieniamy mleko,jeśli nie przejdzie + plamy które po jedzeniu Frankowi wyskakują(plamy czerwone) mogą być początkiem nietolerancji laktozy i za jakiś czas kontrola jeśli bez zmian no to już mamy winowajce. Dodatkowo niestety lekarz zauważył nadmierne napięcie mięsniowe, mamy skierowanie do neurologa, fuck ;| przez to mogą być rzadko kupy bo nie potrafi się rozluźnić, heh w życiu bym nie pomyślała
i na jakie mleko przechodzicie??? -
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Weronika hahaha niezle
naprawde te balony super sprawa,nagralam filmik ale jedynie nutka moze go widziec na facebooku bo ma mnie w znajomych a tu nie wiem jak sie wkleja,ale radosc jest przednia. Nigdy nie widzialam tak zachwyco ego Franka. Swoja droga i tak od 18 zaczal swoje pianie do ksiezyca, te wieczory wypompowuja ze mnie wszystkooo...
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Kupilam je na Garwolinskiej, na miejscu mi napompowali i jeszcze jakims zelem napelnili zeby dluzej hel nie ulecial (bo z takich normalnych podobno szybciej ucieka). Maja strone internetowa urodzinkowo.pl. A ogolnie to balony z helem mozna w promenadzie tez kupic.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd2b158d2be7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 21:37
NataliaK, weronikabp, Galanea, eta, Tusia84, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia pediatra,potarmosil w roznych pozycjach i to stwierdzil,mamy skierowanie do neurologa. Mleka jeszcze nie wybralam,analizuje sklady i wezme napewno jakies ktore ma tylko laktoze w skladzie,bez glukozy bo ta mi zbedna i zapychajaca bez powodu czyli grono sie zaweza bo np hipp,gerber,enfamil,reszty jeszcze nie ogarnelam ale kilka juz odpadlo.
Weronika tylko sie nie nabijaj z muzy w tle maz zapuscil sobie wiejskie radyjko i tanczyl na gorze z odkurzaczem
Mucha w takim razie jutro max pojutrze tam jadeweronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula222 wrote:Galanea wow jaki sprzęt ! Zazdroszczę
DziękiPóki co się sprawdza, Zosia zasypia w minutę, a ja w końcu czuję się mobilna i mogę coś porobić. A bujaczek kupiłam używany poprzez tablicę, trzy razy taniej niż nowy
Kurcze, tak czytam, jak Wasze dzieciaki się cieszą, to aż zazdroszczę, bo u mnie na razie skąpe uśmiechy i to też nie każdego dniaweronikabp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Wstawilam jeszcze zdjecie balonow przywiazanych do wozka
generalnie to ten sklep jest niedaleko mnie.
O,widzisz, to z Weronika jedziemy po balony i idziemy na spaceryy jak mieszkasz niedaleko)
weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNataliaK wrote:Nie no Muszka balony genialne,ja mam pstrokate serduszko w roznych kolorach
O,widzisz, to z Weronika jedziemy po balony i idziemy na spaceryy jak mieszkasz niedaleko)
po szczepieniu na pewno sie umawiamy, z Muszką i innymi chętnymi
mam nadzieje ze zaszczepimy w przyszłym tyg. Jutro rano USG brzuszka. Galanea a jak Zosia? Jak kupy i wysypka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 21:57
Mucha, Galanea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Dzięki za pamięć Kochana
Wysypka dużo lepiej wygląda po kąpieli w kalium, z jednego policzka właściwie zniknęła, została na drugim - strona, na której Zosia układa głowę. Przypuszczam, że to potówki, bo na ciele też są.
Czekam na wyniki kupki, w czwartek będą.
Po wczorajszym horrorze dzisiaj Zosia grzeczna i spokojna
No i zmieniam pediatrę, zapisałam już Zosię na czwartek do innego, polecanego przez położną i od razu pójdę z wynikami, bo tutaj to niczego nie mogłam się dowiedzieć. Także wypytam o wszystko, co mnie niepokoi. Balonik również chodzi do tej lekarki i z tego co wiem, jest zadowolonaja juz przeżywam te szczepienia, nie wiem jak ja je przetrwam.
Galanea lubi tę wiadomość
-
cześć
przepraszam, nie nadrobię już Was
słuchajcie - umówiłam się z koleżanką i mąż miał sam dziećmi się zająć. starszy po moim wyjściu płakał bo chciał ze mną i z tego płaczu zasnął i przyszła kolej na Piotrusia. płakał i płakał aż mąż zadzwonił do mnoe po radę bo nic nie pomagałostwierdziłam, że przez tel nie pomogę a że byłam może ze 200m od domu postanowiłam na tą chwilę zapaść i pomóc małego uspokoić a płakał już z godzinę. weszłam do domu wzięłam na ręce i płacz w tej sekundzie się urwał
czary mary
Piotruś wie które to kochające ręce mamusi
dałam mu cycka i położyłam lulu. a potem spowrotem do knajpki z koleżanką
mina męża i koleżanki, która to widziała - BEZCENNA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:07
Galanea, eta, weronikabp, azi, misia_k1, excella, Niesforna, alexast, Agusia2312 lubią tę wiadomość