MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAisak to prawda, to największa radocha te nasze "rozmowy" hehe
Natka ja zakładam body na krótki na to taki cienki sweterek lub bluzę, też cienką, do tego takie legginsy które mają też stópki, to w domu, jak wychodzimy do wkłądam ją w taki dresowy kombinezon, nie jest za gruby, myśle ze idealny na te pogodę, mam takie 2, do tego czapeczka i jak wieje to kapturek od kombinezonu ;)kocyk dobieram grubością do pogody, mam takie jakby na drutach robione z tk maxa, bardzo fajne i ciepłe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:07
NataliaK lubi tę wiadomość
-
Edyta84 wrote:Aisak nasze dziewczynki są z tego samego dnia i mają tak samo na imię. Dopiero zauważyłam
Tak, tak- nawet kiedyś tam w postach pisałam do Ciebie o tej nowince:) Jaki rozmiar ubranek nosi Twoja Hanna? w sumie to chyba zależy od wagi ur. Moja miała 3550g.Edyta84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AISAK wrote:Tak, tak- nawet kiedyś tam w postach pisałam do Ciebie o tej nowince:) Jaki rozmiar ubranek nosi Twoja Hanna? w sumie to chyba zależy od wagi ur. Moja miała 3550g.
Moja Hania urodziła się z wagą 3400 . My nosimy od tygodnia rozmiar 62 -
Kochane, mam prośbędo dziewczyn, które borykają się z problemem napięcia mięśniowego. Polećcie błagam jakąś dobrą rehabilitantkę/nta w Warszawie.
Wczoraj poszliśmy z Ignacym do poleconej przez neurolożkę, emerytowanej jak się okazuje, rehabilitantki. Powinnam była wyjść już w momencie, gdy zobaczyłam długie, odrapane z lakieru paznokcie, ale zostałam i synek przypłacił to histerią, a ja miałam w nocy koszmary. Jakiś dramat. Gruba baba w skórzanych szortach, z cuchnącym oddechem, mieszkanko ciasne, zawalone kurzołapami i durnostojkami. A najlepszy punkt całej tej terapii to próba wmówienia mi, że moje wody były zielone, Ignacy podduszony a 10 punktów dostał "na odczepnego". Grrr, wrrr. Nadal mnie telepie. -
Edyta84 wrote:Moja Hania urodziła się z wagą 3400 . My nosimy od tygodnia rozmiar 62
kurcze ja 62 to od 3 tyg- juz 68 poszło w ruch. W pażdzierniku chrzciny a ja się waham jaki rozmiar wziąć, a że wybieram się do Wawy na początku września - to chciałabym tam coś zakupić fajnego.
-
A nie możesz wziąć skierowania od pediatry do poradni rehabilitacyjnej dla dzieci i po prostu pójść państwowo? tam na pewno nie będzie starych, paskudnych bab.My chodzimy do przychodni na Szajnochy, już miesiąc, jestem bardzo zadowolona.
madamama lubi tę wiadomość
-
Szukam kogoś, kto dojedzie do nas do domu, bo aktualnie nie jestem mobilna - chyba że to niesamowity czarodziej, to wtedy na klęczkach pójdę. A z NFZ nie korzystamy.
Czy możesz Martynika podać nazwisko terapeuty z tej przychodni? Często mają też praktyki prywatne, a nuż...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:03
-
nick nieaktualnyMuszka wg mnie najlepszy jest tk maxx w blue city bo w centrum to pororzucane jak szmaty wszystko i nawet jak ladne to czesto brudne
Martynika tylko nie idz do centrum,ostatnio poszkam a tam co?brak jakichkolwiek dzieciecycg rzeczy.
Madamama ja bylam w medicoverze i neurolog byl bardzo dobry,starsza kobieta ale mega z wiedza,jak bedziesx chetna podam ci nazwisko. Z podejsciem do dziecka i zdiagnozowala od razu i asymetrie i napiecie.madamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadamama wrote:Natalio, neurolog, która od razu prowadzi rehabilitację? Bo neurologa, który stwierdził napięcie i asymetrię też mam, tylko problem z kimś, kto nas z tego wyprowadzi.
Ja aktualnie chodze do centrum damiana i tamtejsza rehabilitantka jest bardzo ok,jesli o to ci chodzi.madamama lubi tę wiadomość
-
Edyta84 wrote:Aisiak moja Hania jest drobna, chyba? Poza tym jak się urodziła to miała 54 cm, wiec była króciutka. Twoja urodziła się większa i dłuższa pewnie? Ja na chrzciny kupowałam sukieneczkę w rozm. 56
Moja też miała 54 cm hehe. Zbieg okoliczności. 6.08. ważyła 4,8, jutro szczepienie mamy wiec dowiem się ile waży. Nie jest raczej z pulchnych. Taka akurat.