MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia takich cudów ze smoczkiem to ja jeszcze w życiu nie widziałam!!!! hahahahaha
ja też mam mega dużo prasowania a chęci zero! ostatnie body z długim rękawem już ubrał i nie ma w szufladzie już żadnego, więc musze choć body poprasowaćweronikabp, MonikaS, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Karolina - mało tego, że się jelita rozleniwiają, ale można biedy ogólnie narobić tak regularnie czopki podając. Dobrze, że już wiesz co robić
mam nadzieję, że szybko wszystko się unormuje
Eta od paru dni tak ze smoczkiem zaczął cudowaćpodobno jak byłam mała robiłam dokładnie tak samo hehehe
eta, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
a propos prasowanska to ja tam lubie, najlepiej mi sie prasuje kolo polnocy,czl zmeczony a wiadomo trzeba, staram sie nie prasowac duzej gory ale mala co 2gi dzien, prasuje tylko baby, nasze to z doskoku jak sie gdzies wybieramy
nie zabijam sie na Perfect Housewife a maz lubi koszule non iron :--))
dzis zawiozlam list do hotelu, ze wracam od listop na weekendy na razie, w Irl macierzynskie trwa 6 mcy, mozna przedluzyc na 14tyg bezplatnego urlopueta, Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
ja w zasadzie to też lubię prasować, bardziej niz zmywać naczynia, ale dzisiaj to nic mi się nie chce. Siedzę ciastkami się objadam, które wczoraj upiekliśmy. Już więcej w siebie nie wcisnę
Chłopaki śpią - może aktycznie poprasować sobie troszku?
u mnie najlepiej jak wszystko na raz wyprasować bo nie mam gdzie tego trzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 16:05
Agusia2312, Galanea lubią tę wiadomość
-
Monia ja już poprasowałam prawie wszystko bo młody zasnął na godzinkę
jeszcze dosłownie tylko kilka sztuk jego ubranek i tyle , a jutro pranie znowu i hehehe znowu prasowanie! i tak w koło Macieja!!!
Monia a zmywarki nie masz???
MonikaS, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
no właśnie nie mam i bardzo tego żałuję. Mamy tak ciasną kuchnię, że nawet nie byłoby gdzie je wstawić
tzn to nie nasza kuchnia i nie nasze mieszkanie niestety - jeszcze się nie dorobiliśmy :]
teraz mogłabym prasować bo cała chata śpi hehe ale jakoś tak nie chce mi się?
przejadłam się ciastkami i teraz na nic nie mam ochotyi do tego głowa coś pobolewa.
siedzę z laptopem i szukam jakichś super ciuszków dla dzieci
o np to:
http://allegro.pl/kombinezon-jesien-zima-mis-uszka-68-74-bawelna-i4624562022.html
Piotruś śpi już od 14:30jakiś taki senny dzień dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 16:18
-
dziewczyny przypomnijcie mi nazwe tych czopków homeopatycznych
A no i bylismy u pediatry na kontroli gardełka, jescze nosek troszke zawalony ale juz lepiej. No i Marcel przez 3 tygodnie przytył tylko 150 gram, pediatra kazał za tydzien przyjechac i sie zwazyc jak przytyje przez tydzien 150 to bedzie ok a jak nie to mamy zrobic morfologie i mocz. No ale mówi ze mół schudnac przez choróbsko, no fakt mało jadł i teraz dokarmiamy go raz w nocy na spiocha wczoraj wypil az 180 w nocy podczas jednego karmienia, mam nadzieje ze teraz zacznie normalnie jesc i ładnie przybierze na wadze:) Bo nigdy takego problemu nie mielismy wrecz była sugestia ze za duzo jeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 16:36
Limerikowo, eta lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agusia - czopki viburcol
Monia kombinezon przesłodki!!!
a brak tej zmywarki to rzeczywiście lipauważam że ten kto wymyślił zmywarkę powinien dostac nobla!! mega ułatwia życie
dobre lece na spacer z Ignacymevas, MonikaS, Limerikowo, weronikabp, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
MonikaS wrote:no właśnie nie mam i bardzo tego żałuję. Mamy tak ciasną kuchnię, że nawet nie byłoby gdzie je wstawić
tzn to nie nasza kuchnia i nie nasze mieszkanie niestety - jeszcze się nie dorobiliśmy :]
teraz mogłabym prasować bo cała chata śpi hehe ale jakoś tak nie chce mi się?
przejadłam się ciastkami i teraz na nic nie mam ochotyi do tego głowa coś pobolewa.
siedzę z laptopem i szukam jakichś super ciuszków dla dzieci
o np to:
http://allegro.pl/kombinezon-jesien-zima-mis-uszka-68-74-bawelna-i4624562022.html
Piotruś śpi już od 14:30jakiś taki senny dzień dzisiaj
Monia, tak a propos linku, który wkleiłaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6f3e13dcb3c.jpg
Zosia jest biedna, raz jest pandą, raz zającem, a raz misiem
Karolina - Ależ słodziutka ta Twoja Oliwcia, jakie włoski!karolina1990, evas, MonikaS, Limerikowo, weronikabp, Agusia2312, misia_k1, alexast, eta, Nalka lubią tę wiadomość
-
Karolina, Oliwka śliczna, włoski ma cudne
Galanea, Zosia jest słodkim misiemmój Bartuś też ma misiowy kombinezon
Monia, przystojniak z Piotrusiausmiałam się jak zobaczyłam co z tym smokiem wyprawia, mój tak nie potrafi
Weroniko, Pola jak zwykle prześliczna, nie mogę napatrzeć się na te jej piękne oczęta
Paulinko super że się odezwałaś, ostatnio myślałam żeby puścić list gończy za niektórymi dziewczynamiWklej nam zdjęcie Aluni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 17:07
Galanea, MonikaS, weronikabp, Agusia2312, eta lubią tę wiadomość
-
Karolina Twoja Oliwka ma słodką dziurkę na podbródku
cudne włoski
Galanea - ja patrzę, że my dwie preerujemy w takich zwierzaczkowych ubrankach
Mój Piotruś teraz wyjątkowo wciągnął 150wow pierwszy raz
Galanea swoją drogą to przekonałaś mnie, żeby kupić bo słodko wygląda Twoja córcia w tym kombinezonieten zając był świetny
jescze muszę obejrzeć na żywo o ten:
http://www.smyk.com/cool-club-kombinezon-chlopiecy-1-czesciowy-rozmiar-74,p1099011221,ubranka-dla-dzieci-p
Evas dziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 17:31
evas, Agusia2312, Galanea, eta lubią tę wiadomość