MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna, niestety prawda jest taka ze na podlodze jest malo bo sie zwyczajnie w swiecie drze. Mamy mate a teraz na milolajki kupilam jej zabawke wlasnie do lezenia pod nia lub ba brzuszku przed nia. ma podest do stopek. zaraz poszukam link i Wam pokaze.
http://allegro.pl/interaktywne-pianinka-cymbalki-94140?ref=side-navigation&order=pd&p=4
Za 129 zl, interaktywne pianinko.
Sorki ze nie bezposredni link ale w tel nie moge skopiowacWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 11:53
Galanea, weronikaipola lubią tę wiadomość
-
karolina1990 wrote:Ja nie znosze jak ktos mowi "a to czy tamto dziecko nie placze tyle" albo "czrmu ona tak marudzi"- no szlag mnie trafia. a moja tesciowa tak wlasnie do czasu robila. Bo jej wnuk ktory jest 3 mce mlodszy od Oliwii jest oaza spokoju- duzo spi, sam sobie cichutko lezy, kompletne przeciwienstwo Oliwkii. No nie ukrywam ze zazdroscilam im troche ze maja tyle luzu, ze nie ma tego ryku calymi dniami. Ale teraz sie pozmienialo- maly teraz im daje popalic a tesciowa od razu zamilkla.
Tez nienawidze takiego gadania, a swojego czasu duzo takich rzeczy slyszalam, jak Zosia miala kolki. A teraz nagle slysze od wszyztkich, ze jest cudownym dzieckiem i nie dadza na nia zlego slowa powiedziec. Wrrrr... Jakie to falszywe. -
Cudne te Wasze dzieciaczki
Polunia, przepięknie rozmawia, mam wrażenie ze on naprawdę coś opowiada
Oliwka faktycznie wygląda jak mały chochlik, minkę ma taką jakby chciała coś za chwilkę zbroić, sama słodycz
Zosia to chyba chce Frania przegonić w podłogowych wygibasach
A z Tymka to rośnie przystojniak, w te oczy to będą się panny wpatrywać
Wygląda na to, że Artur to zaraz i ze spacerówki wyrośnie, zdrowiej szybko kolego, to mama zabierze Cię w podróż nową bryką
Marcelku, dużo zdrówka, pogoncie juz te choróbska.
Ja oczywiście czytam Was na bieżąco, ale czasu brak by odpisywać. Weronika dziękuję za pamięćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:19
weronikaipola, Galanea, Martynika lubią tę wiadomość
-
Evas, ta mina wlasnie przewaznie zwiastuje zbrojenie czegos
Moja tesciowa to wogole "mistrz" takich tekstow i wszystko wie najlepiej. a na wizyte do nas przyjezdza o godz 19-20 kiedy mala jest kąpana i idzie spac- doprawdy swietna pora na wizytyevas lubi tę wiadomość
-
już po bioderkach wszystko ok, jak to dr powiedział bioderka są dojrzałe hehe i mówi do mnie - widać wesoły chłopak z niego. A Piotruś jak zaklęty wpatrzony w tego lekarza uśmiech od ucha do ucha dziąsła w pełnej okazałości zawsze tak ma do obcych
teraz smacznie chrapie w przedpokoju w wózku. Obudzi się to jedzonko i do oszołoma podjedziemy w sensie auchan. Muszę odebrać kasę za tablet, którego mi nie naprawili.
Karolina właśnie u mnie to główny powód tego, że mam brzuch jak w ciąży zaawansowanej - nie picie wody. Teraz już się pilnuję i naprawdę widać poprawę do szczęśćia jeszcze trochę brakuje ale już jest lepiej. Od razu lepiej się czuję.
Śliczne te nasze dziewczynki i Zosia i Oliwka i Polunia i inne księżniczki oczywiście chłopaki to przystojniachy Martynika a Twój synek to zaraz i ze spacerówki wyrośnie
zobaczcie jak nasze wszystkie dzieciaczki się do zdjęć uśmiechają a jeszcze niedawno walczyłyśmy o uchwycenie uśmiechu na zdjęciuweronikaipola, Galanea, karolina1990, Martynika, Nalka, Bea_tina, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTymon czaruje oczętami jak Oliwka Ale nunę to on ma, że hej jak mówi Martyna, zazdraszczam takiej nuny! )
Martyna - spacrówka rzeczywiście wygląda na solidną jak mówiła Natalia, a Artur tak szczęśliwy, że w ogóle choróbska po nim nie widać
Głupimi tekstami najlepiej się w ogóle nie przejmować.
Galanea, karolina1990, Martynika, excella lubią tę wiadomość
-
a nas nikt nie odwiedza i jest spokój co prawda był czas, że strasznie mi było przykro z tego powodu, że w odwiedziny nikt się nie kwapił...a teraz się tym nie przejmuję
mamy jedną taką ciocię, która oczywiście lubi zawsze coś przypiąć. Np ostatnio mówi - ale on blady jak ściana. A za chwilę dorzuciła - w sumie to Michał też blady... a ja tak aż zbaraniałam bo Michał opalony jeszcze po lecie a Piotruś wcale nie taki blady - przynajmniej tak mi się wydaje. Wszyscy raczej mówili, że Piotruś ma taką śniadą cerę... ale już nic nie powiedziałam bo po coWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 12:46
karolina1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Natka współczuję!!! Ja już nie raz uciekłam z przed kasy i zakupy zostawały w wózku
Moja teściowa, też uważa, że Pola jest zawsze głodna i ją nie dokarmiam..ech ma w nosie zalecenia lekarskie, nie rozumie, że dzięki nim Pola w ogóle zaczęła jeść na nowo.
U mnie w domu total pobojowisko, pasternak z ziemniaczkiem i indyczkiem średnio dziś córci posmakował, więc pluła ile wlezie, dałam jabłuszko z bananem, które bardzo lubi to też pluła choć jadła, tym razem ze szczęscia
-
A ja się z moją prawie w ogóle nie widuję, choć raz jak Artur był malutki i mi się przy niej bardzo rozryczał ze zmęczenia to też oczywiście była opcja, że jest głodny .Aż dziw bierze, że nasi mężowie nie pękli w dzieciństwie, skoro przy byle pierdnięciu "byli głodni" .
-
Galanea, a Wy ten rezonans będziecie mimo wszystko robić?
Weronika, wspominałaś chyba kiedyś (o ile dobrze pamiętam), że pod Twoją nieobecność gdy wrócisz do pracy Polą będzie się zajmować teściowa.Nie boisz się, że "położy" te wszystkie zalecenia dot.żywienia?weronikaipola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynika wrote:Galanea, a Wy ten rezonans będziecie mimo wszystko robić?
Weronika, wspominałaś chyba kiedyś (o ile dobrze pamiętam), że pod Twoją nieobecność gdy wrócisz do pracy Polą będzie się zajmować teściowa.Nie boisz się, że "położy" te wszystkie zalecenia dot.żywienia?
Apropos Madamamo gdzie znalazlas taka super Nianię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 14:40
Martynika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, Łukaszko na bieżąco jest tarmoszony hihi chyba obcałowywanie nigdy mi się nie znudzi
Weronika tak, materac mam wysoko, ale niestety będę musiała obnizyć, bo jakby się dobrze podciągnął to by przeskoczył, a z nim to nigdy nic nie wiadomo
Natalia, czyli Franek też idzie tylko tam, gdzie jest potencjalne niebezpieczeństwo?? Makto, z tym to masakra, czasami to mam wrażenie, że on specjalnie tam idzie cwaniak ale za to jaki fitness haha -
nick nieaktualny