MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
O widzę , że dziewczynki spakowane
Ja tez
w środku jest woda z dziubkiem i nawet fartuch dla tatusia taki niebieski
ach juz jestem spokojna i korci mnie żeby już rodzić
Wiem , wiem musze jeszcze poczekać ale tak z 3 tyg i lecę na porodówkę
Tak się zastanawiam ile nasz synek już waży - w 31 tyg ważył 2 kg mam nadzieję że ma już 2,5 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 19:16
evas, Duchess, Agusia2312, Limerikowo, Tusia84, Galanea lubią tę wiadomość
-
Topa śliczny brzuszek:)
Ja jeszcze nie jestem spakowanaPrzeraża mnie fakt że bede miała wypełnioną torbe po brzegi i jeszcze zapas wody itp:) heh jak ja sie zabiore:)
Zmykam prasować i już dzis nie zajrze do Was:) Miłego wieczoru i spokojnej nocy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 19:33
evas, weronikabp, eta, monalisa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
my juz po ktg, znowu kicha - slabe ruchy, wiec jutro powtorka z rozrywki na 10 rano i decyzja lekarza czy szpital czy jeszcze nie
badz co badz od rana kluje mnie z przerwami w kanale i wrocilismy juz z miasta taxi
w sumie ginka powiedziala,ze ze z takim ktg odsylaja ze szpitala, ale ja mam OWP wiec zastanawia ją, bo szalu ruchow nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 19:45
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:my juz po ktg, znowu kicha - slabe ruchy, wiec jutro powtorka z rozrywki na 10 rano i decyzja lekarza czy szpital czy jeszcze nie
badz co badz od rana kluje mnie z przerwami w kanale i wrocilismy juz z miasta taxi
Duchess - you have a mailLimerikowo lubi tę wiadomość
-
topa42 wrote:Kurcze tez tak macie że ciągle boli was jakby pachwina ? Mnie cały czas boli po lewej stronie a dziś dostałam tak ataku skurczu że ruszyć się nie mogłam po 5 sek przeszło. Eh w poniedziałek wizyta ciekawa jestem co lekarz powie bo ostatnio mówił że nic nie widzi groźnego, że pewnie coś się wszystko rozciąga.
i u mnie się sprawdzilo tzn . zaparcia, nacisk dziecka i bol gotowy.
Ide pod prysznic o 20 ktg i ide spać z pompąale dzisiaj juz lepiej po Dicloflenagu wygladaja zapisy ktg
weronikabp, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
jutro mam powtorke ktg w sumie chyba nie jest najgorsze,ale i nie najlepsze i jutro lekarze zdecyduje czy ide do balnicy, na ktg i wizyty chodze prywatnie do gabinetu, musze podkreslic ,ze jestemy zadowoleni z ginki, gabinetu, wizyt,info, wszystkie badania zlecone etc
w domku jak leze to czuje te ruchy, slabiej, ale sa co jakis czas w sekwencji
moze Mala juz ma syndrom gabinetu i bialego fartucha? ;--))) -
ja ani torby spakowanej, ani koszul do szpitala nie mam, ale jutro może zakupię jak znajdę jakieś fajne, a jak nie to od razu zamawiam upatrzone w internecie i w następnym tygodniu mobilizuję się do prania i pakowania wszystkiego!
monalisa cieszę się że dziś już lepiejevas lubi tę wiadomość
-
evas wrote:No to wygląda na to, że tylko ja ociągam się ze spakowaniem torby
Ale boję się, że jak już będzie gotowa to zaraz urodzę.
ja też jeszcze nie spakowana
mąż wrócił to powoli zacznę coś tam w torbę pakować tylko musi mi ją z szafy ściągnąć...
Limerikowo ja też jutro ktg do powtórki, też coś nie tak ale nie chciała mi nic powiedzieć. Tzn domyślać się tylko mogę. Jutro rano powtórka i zobaczymy co będzie. Brzuch to mi dzisiaj dęba staje, że hej ale to mały tak się wypina - aż niemiło.
Chyba chodzi o to, że jego tętno strasznie mocno skacze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 20:15
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
No wlasnie Fler sa takie np 2h pod rzad do polud i po polud, ze wcale nie czuje lub wydaje mi sie,ze nie czuję, ciezko mi to teraz juz rozpoznac plus lozysko mam na przedniej scianie
dzis w nocy np kopala mnie pod zebrami Mala to czulam bol i budzilam sie 2/3x plus jak wstalam do toalety to tez krecila sie ciut potem
a np rano od 8 do 9 jak czekam az sie 75g Euthoryxu wchlonie i ona czeka na sniadanko to potrafi ladnie kopac i krecic sie
nie mam juz pojecia, moze nmoje dziecko spi totalnie nieruchomo??
dzis jak lezalam pod ktg byly slabe ruchy wg dyplomowanej poloznej, ale ja nawet ich nie czulam
Monika o ktorej masz jutro ktg do powtorki? bede o Tobie myslec by wyszlo ok
ja na 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 20:16
-
ja też o Tobie będę myśleć
myślę, że o podobnej godzinie, dzisiaj miałam o 11 - nie wiem dokładnie bo muszę do nich jutro z rana zadzwonić i mi wtedy powiedzą na którą
wiesz jak ja patrzę na Twoje zapisy i swoje z pierwszej ciąży to jeszcze mam tak dziwnie, że wygląda jakbym miała jeden wielki skurcz bez przerwy bo wartość jest cały czas na 40 zamiast na 0Limerikowo lubi tę wiadomość