Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka myslalam ze jestes pielęgniarką - musialam cos pomocić
dzis byl obchod - zapytali tylko czy boli, powiedzialam ze wszystko przeszlo. I tyle. A innym dziewczyna mowili ze lezec i odpoczywac. Wiec moze jutro wypisza)
Kafabi proszę wrzuc zdjęcia pokoiku. Na miniaturce malo widac a baardzo mi sie podoba -
PatrycjaP wrote:Laurka myslalam ze jestes pielęgniarką - musialam cos pomocić
Patrycja fajnie by bylo. Nie musialabym sie marwtic kazdym rachunkiem do zaplacenia ;]
A w ogole to jest wsrod nas jakas pielegniarka? Teraz jak to napisalas, to zaczelo mi sie wydawac, ze ktoras cos kiedys wspominala... A moze ktoras ma w bliskiej rodzinie?
Ja sie rozgladalam za herbata z lisci malin, ale nic nie widzialam. Malinowa a i owszem, ale z lisci malin?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyWracam marudząca JA... Teraz doszły mi bóle lędźwiowe, bliżej już jak dalej, uff!
Witam wszystkie nowe Mamuśki!
Co do porodów - ja po prostu nie wierzę, że my już zaczynamy...
Co do MM nie kupuję, chce walczyć o pokarm.
PatrycjaP Deri i Groszek są obeznane w tematach lekarskich - tak mi się wydaje więc bij do nich z takimi pytaniami, a nóż.. może coś wiedzą na ten temat -
Groszek, Bietka, gratki udanych wizyt i pozbycia się pessara.
Teraz niech się dzieje wola nieba..
Pia, trzymam kciuki za wizytę! Daj znać po
Suri, ja nie mam w ogóle apetytu, jedzenie w siebie wmuszam, bo trzeba. A jak wypiję filiżankę kawy, to jestem pełna i nic więcej nie wcisnę.
Zrobiłam zupę jarzynową i nawet nie mam ochoty jej jeść..
Bietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo prostu nie chce. odczuwam dyskomfort na sama mysl o tym.
mozecie mnie publicznie zlinczowac ale nie uwazam ze to jakid wyznacznik gorszej czy lepszej matki ze nie chce karmic piersia. Wiem ze najlepszy jest pokarm matki ale ja tez zostalam eychowana na sztucznym i nie widze jakiejkolwiek roznicy z osobami ktore byly karmione na naturalnymcath, kafabi, Lara 82, Fedra, Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Suri, my nie jesteśmy fanatyczkami
Nikt Cię tu nie będzie linczował, bo przecież masz prawo do tego
Nie daj sobie wmówić tego, moja koleżanka córeczkę karmiła tylko przez 2 tygodnie i w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby ją krytykować.
Suri97 lubi tę wiadomość
-
Suri97 wrote:mozecie mnie publicznie zlinczowac ale nie uwazam ze to jakid wyznacznik gorszej czy lepszej matki ze nie chce karmic piersia
Znam dużo dzieci które były karmione mm i są zdrowe. Ja też nie chce długo karmić mówiłam max 2 miesiące mi to po prostu nie odpowiada. Jak widzę w banku np dziś kobietę z cyckiem na wierzchu to mnie jakoś dziwnie się zrobiło. Ale to tylko moje odczucie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 19:06
-
PatrycjaP wrote:Laurka myslalam ze jestes pielęgniarką - musialam cos pomocić
dzis byl obchod - zapytali tylko czy boli, powiedzialam ze wszystko przeszlo. I tyle. A innym dziewczyna mowili ze lezec i odpoczywac. Wiec moze jutro wypisza)
Kafabi proszę wrzuc zdjęcia pokoiku. Na miniaturce malo widac a baardzo mi sie podoba
A proszę bardzocath, AsiaSzw, megg, Sue, PatrycjaP, Angélique89, NASTA, Lara 82, gusiaa, Patrycja20, Fedra, asia888, Penelope, agaaa28, Kathy's, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Mnie ciagnac to do karmienia nie ciagnie, ale od butelki i mleka w proszku odpycha mnie na maksa i nie mam ochoty sie za przeproszeniem pi***olic z podgrzewaczami, wyparzaczami i suszarkami - dla mnie to jest za duzo. Cycek zawsze jest i wszystko gotowe na zawolanie.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A ja miałam dziś kolędę
Nie wiedziałam, że będzie, więc kompletnie nie przygotowana
Przyjęłam księdza w dresie, bo nie zdążyłam się nawet przebrać
I nie wiedzieć czemu, ksiądz wlazł do kuchni i się przy otwartej zmywarce modlił
Ale cieszę się, że przyjęłam, bardzo miły ksiądzNa 12 mieszkan w klatce, tylko ja przyjęłam księdza, bo tak mi ministranci powiedzieli, jak zapytałam za ile ksiądz będzie "Za 5 minut, jest w drugiej klatce, a tu tylko Pani przyjmuje księdza"
słoneczna 85, Laurka, Francuska25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KAFABI cudownyy ten pokoik :0 100 procent mojego klimatu
Mam rzeczy do pokoiku mojej corki w podobnym stylu. Tylko tak samo jak u Laurki gołe sciany póki co..Jak zrobimy to pokazemyTe paski mnie zainspirowaly i chyba zrobię takie same albo podobne
Powiedz mi co to wisi na suficie nad łózeczkiem ? Bardzo fajna forma - gdzie to mozna kupic ?
W ogole mamy podobny gust moja coreczka będzie miała na drugie imię tak jak Twoja na pierwszekafabi, laureczka25 lubią tę wiadomość