Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
PatrycjaP wrote:Tak Sue wszystko dobrze. Crp już w normie. Dwa dni temu pisałam Wam o gorączce. Wziełam apap tak jak radziłyscie i nie ma już gorączki, został tylko kaszel i katar.
Czytam Was ale mało piszę, bo pełno roboty po remoncie miałam
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Sue
Dziękuję bardzo
Dobrze, że gorączka przeszła. Mnie podczas choroby też apap uratował życieNo i wyleżałam to i wypociłam paskudztwo.
A jak remont, już wszystko gotowe?
-
Godzinę temu okazało się ze mam 4 cm, znów na salę porodową. Ból okropny. Dali mi Epidural i od pół godziny NIC nie czuję, nic!!!! Gadam sobie przez tel. PrzebiLi pęcherz płodowy czy co to tam jest. Przebrana I gotowa do porodu, ale może parę godzin jeszcze potrwać. Przez tyle godzin myślałam że zejde, gazu powdychałam ale wymiotowałam po nim i jak najarana się czułam. Ten kto wymyślił Epidural powinien dostać Nobla!!!!! Po prostu nie ma nic, żadnego uczucia , zadnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 16:39
PatrycjaP, Gosiak, Lara 82, Maarta:), megg, asia888, Angélique89, Sue, Bietka, przedszkolanka:), Januszkowa, dorocia2324, kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja od początku mówiłam że chcę Epidural. Dziewczyny, ja po prostu nie mam pojęcia jak można przeżyć poród bez znieczulenia, gdyby to miało się dalej ciągnąć w tych bólach to ja bym oszalała. Nie dowiem się jak to jest gdy boli potem bo mam niby partych też nie czuć, może trochę w plecach. I
asia888, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue? u nas porod zbliza sie wielkimi krokami.....
juz 39 skonczone...
ciekawe kiedy sie zacznie.
Troche mnie to wkurza ze musze byc w gotowosci z tymi depilacjami itd
mysle zjem sobie cos ale potem zastanawiaam sie czy np juz kukurydze powinnam jesc zeby nie bylo sensacji:))
wlasnie wsunelam Princesse- w Biedrze po 66 gr:))
jem poki moge:)
Sue lubi tę wiadomość
-
Penelope, ja też chcę epidural i nie będę wogóle się zastanawiać. Dlaczego cierpieć tyle godzin skoro można ulżyć. No chyba że s trakcie zmienię zdanie
Wiecie co, przepraszam że Wam dziś tak marudzę ale mam do kitu humor. Kolejne smsy dostaję z pytaniem czy czuję cały czas ruchy dziecka!? Okropnie mnie to wkurza!!! Może to przez ten dzisiejszy nastrój, ale do jasnej chol... co to jest za idiotyczne pytanie?! Opierniczcie mnie jeśli przesadzam to mnie może postawi do pionu! Przez te kretyńskie smsy dostaję tylko świra jak tylko się młody nie poruszy przez chwile.Penelope, asia888 lubią tę wiadomość
-
Penelope no ja mam nadzieje, ze mnie tez zdaza podac, dlatego musze do K-c w w tej pieprzonej cz-wie niby jest ale nie daja bo twierdza ze jest za malo anestazjologow.
A mozesz chodzic zeby siku zrobic np.
I daj znac jak twoje rozwarcie czy zwolnilo po tym?
Aha no i Ty dostalas jakas kroplowke z oxy? -
Topola to strasznie wkurzajace..
ja mowie ze dam znac jak urodze........
albo jak ktos pyta co slychac? to mowie ze odezwe sie za pare dni...
jak ktos pyta czy juz urodzilam to mowie ze nie , termin dopiero za tydzien:)
ktos mowi- daj znac jak bedziecie jechac na porodowke to mowie - dam znac jak juz urodze i wysle zdjecie:)Topola, Sue lubią tę wiadomość
-
Najchętniej też bym wyłączyla telefon. Ale wiem, że dopiero by się wtedy zaczęło. Bombardowaliby do męża, sąsiadów, szpitala i bóg wie gdzie tam jeszcze. Więc odpisuje krótko i chłodno jak słoneczna.
Ale krwi mi to napsujesłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa spie bez podkładu, przeciez tylko 5-10% kobiet zaczyna poród od wód, w moim przypadku limit się pewnie wyczerpał! A tak zupełnie poważnie - czas go rozłożyć.
Penelope jesteś dzielna, najważniejsze, że Zdziebądziński w końcu zrozumiał, że doba hotelowa się kończy!
Mnie też wkurza ciągła depilacja. Zamiast robić to raz w tygodniu, bo w ciązy jakoś porost wszelakiego owłosienia u mnie zwolnił to poprawiam co 2-3 dni, żeby być gładka jak lustro
Sloneczna, a Ty juz latalas po tych schodach?
AH, powiem Wam, że nie mówienie ludziom o ciązy jest z jednej strony dobre - ja takich telefonow nie otrzymuje i chwala Bogu.
Laurka zaginęłaś nam gdzieś? Gdzie jesteś nasza american-girl?Penelope lubi tę wiadomość
-
Najbardziej sie boje ze zaczne nagle rodzic- wody itd i zanim zadzownie do meza ( najgorsze co moze byc to w godzinach szczytu- a maz pracuje w centrum)
zanim przyjedzie i zanim dojedziemy do spzitala....
boje sie ze nie zdaze:)
lepiej by bylo na wieczor lub nad ranem rodzic:) -
angelcia wrote:Ja spie bez podkładu, przeciez tylko 5-10% kobiet zaczyna poród od wód, w moim przypadku limit się pewnie wyczerpał! A tak zupełnie poważnie - czas go rozłożyć.
Penelope jesteś dzielna, najważniejsze, że Zdziebądziński w końcu zrozumiał, że doba hotelowa się kończy!
Mnie też wkurza ciągła depilacja. Zamiast robić to raz w tygodniu, bo w ciązy jakoś porost wszelakiego owłosienia u mnie zwolnił to poprawiam co 2-3 dni, żeby być gładka jak lustro
Sloneczna, a Ty juz latalas po tych schodach?
AH, powiem Wam, że nie mówienie ludziom o ciązy jest z jednej strony dobre - ja takich telefonow nie otrzymuje i chwala Bogu.
Laurka zaginęłaś nam gdzieś? Gdzie jesteś nasza american-girl?
jutro bede chodzic co dwa schodki.
wczoraj bylam na dlugim spacerze ale bardzo bolaly mnie plecy i szyjka klula.....
ja nie mowilam dalszym znajomym bo to dopiero by bylo;))
mam teraz wiekszy spokoj no ale mimo wszystko rodzina i najblizsze osoby tez moga wykonczyc:)