Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak mi szkoda było tego maleństwa. Ja nie mogę pojąć jak można wyrzucić dziecko!!
Bietka, ja tak miałam ostatnio tylko ze nad sutkiem. Robiłam ciepłe okłady i sciagalam laktatorem przez 3 dni i nic to nie dało. Bez antybiotyku się nie obeszło niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:52
-
u nas dzis po poludniu doradca chustowy:)
ja zakladam malej spodnimd od dresu, body z krutkim, bluze i czapeczke i juz bez kocyka bo u nas 20stopni
a jeszcze odnosnie dep las to ja chodze do babki lekarza dermatologa, salon sprawdzony i mysle ze nie chodzi o kase bo klientek maja duzo, czekalam 3tyg, małej nie zaszkodze a ja sie lepiej czuje bo mialam mega problem z wrastajacymi wloskami na lydkach, a teraz juy ostatni 7zabieg bbyl
milej niedzieli, u nas pieknie:)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
megg wrote:Y nas tez problemy z kupa. Dziś wkoncu zrobił po 4 dniach. I zauważyłam że nie chce dłużej ostatnio spac bo go właśnie gazy budzą.
Na takie coś dajecie dicoflor?megg lubi tę wiadomość
-
a co do podawania sloczkow to postaram sie sama je robic ale na pewno z gotowych tez bede korzytsac np na wyjazdach
wiele moich kolezanek ktore karmily tylko kp zaczely podaac cos innego okolo 4,5 mc i ja chyba tez tak zaczneLara 82 lubi tę wiadomość
-
Moj maly dzis placze duzo. Nie ma temp. Pielucha zmieniona, zjadl i tak jeczy. Spiacy jest chyba ale wloze do wozka to tez placze. Czasem juz nie mam sil
Dziewcsyny jaki rozstep ? Skad wy bierzecie takie rzeczy? Ja nie czytam...
Nie slyszalal. Nigdy o czyns takim i tez mam falde na brzuchu. Trzeba czasu -
Megg u moich koleżanek tak samo więc też mam zamiar tak wprowadzać. Tym bardziej, że to się robi bardzo powoli trzeba bardzo obserwować, a że czas szybko mija to chwilunia i mamy 6 ms, a dziecko wcale tak duzo innych rzeczy nie je. Zresztą staram się polegać na zdaniu doświadczonych mam wokół mnie, a nie na internetowych artykułach i blogach.
megg lubi tę wiadomość
-
Katiś tu masz linki, które opisują tę przypadłość :
http://projekt-matka-polka.blogspot.com/2013/07/rozstep-miesni-brzucha-czyli-wada-ktora.html?m=1
http://m.sfd.pl/%5BART%5D_Rozst%C4%99p_mi%C4%99%C5%9Bni_brzucha_diastasis_recti_w_ci%C4%85%C5%BCy_i_po_porodzie.-t900427.html#Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:39
-
Ja od wczoraj podaję dicoflor 2x dziennie po 3 kropelki i już po pierwszej dawce były dwie kupki, a po drugiej dawce nad ranem kolejna. A wcześniej trzeba było masować brzuszek plus rurki windi, żeby kupa była.
Mój dziś coś marudzi, teraz usnął w chuście, ale wcześniej płakał, chyba zasnąć nie mógł.
I zepsuła nam się bateria w łazience w kranie. Pół łazienki w wodzieMąż pojechał po nową.
Słoneczna, ja o 22 nie mam już sił i nie kontaktuję. A naleśniki bym zjadłasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja od wczoraj podaję dicoflor 2x dziennie po 3 kropelki i już po pierwszej dawce były dwie kupki, a po drugiej dawce nad ranem kolejna. A wcześniej trzeba było masować brzuszek plus rurki windi, żeby kupa była.
Mój dziś coś marudzi, teraz usnął w chuście, ale wcześniej płakał, chyba zasnąć nie mógł.
I zepsuła nam się bateria w łazience w kranie. Pół łazienki w wodzieMąż pojechał po nową.
Słoneczna, ja o 22 nie mam już sił i nie kontaktuję. A naleśniki bym zjadła -
Słoneczna połóż się z nim i leż póki nie zaśnie. Może jest zmęczony i nie może zasnąć. A wtedy też może być niezła jazda.
Zauważyłam to u Piotrusia i jest lepiej jak po prostu prześpi się trochę w dzień choćbym miała z nim na ręku siedzieć.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Witajcie, czy mogę do Was dołączyć? Troche się wytłumaczę, termin miałam na 29.01 dlatego jeszcze w ciąży i do teraz czytałam styczniówki ale się nie udzielałam, teraz chciałam zacząć ale zrobił się tam jakiś kwas, dziewczyny przeniosły się na inne-prywatne forum i teraz jeszcze mają jakiś problem, że ktoś je tutaj czytał. A urodziłam 4.02 więc itak bliżej mi do was. Jeżeli mnie przygarniecie to obiecuję nadrobić przynajmniej 3 miesiące do tyłu i troszke początków żebyśmy lepiej się poznały i o sobie też coś napiszę
Penelope lubi tę wiadomość