Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
dawno mnie nie bylo ale pamietam ze dzis wiele z waszych dzieciaczkow ma pol roczku wiec weszlam zlozyc zyczenia
wszystkiego naj!
my mielismy pol roczku 11.08
Franus wazy okolo 10 kg, podnosi sie na raczkach i obraca sie ale jeszcze nie pelza
mamy za to 2 zabki i niestety przez to placzliwe noce
podobno na zabkowanie polecja z niemiec Osanit, moze zamowie
milego wieczoru, pozdrawiamy -
Jak dobrze, że mój kot (odpukać) to okaz zdrowia Chociaż raz nam spadła z okna i raz włożyła łapę w stelaż łóżka i jej spuchła. Oj martwiliśmy się, a co dopiero takie rzeczy!
O, przypomniało mi się jeszcze, że jak wyje nam ze szczoteczek pastę do zębó to potem wymiotuje pianą! I musimy się pilnować. -
Moj syn dzis bardziej marudny. Miala byc kapiel ale zasnal a potem obudzil sie z placzem i dalismy sobie spokoj. Ululalam w wozku. Wykapalam sie i ogladam tv. Czekam jak sie przebudzi, dam cyca i polozymy sie spac.
Pytanie: czy do pierwszego ziemniaczka czy marchewki dodawac trzeba juz olej? Czy od poczatku moze byc ten kokosowy czy taki np holle? -
Sloneczna dalam nospe wczoraj tez od wczoraj od 17 narazie nie bylo biegunki wiec super wiec poki co nie daje smecty by potem zaparcia nie miala dzis dalam jej pare kulek karmy starej bo juz sie domagala;) poki co jest ok wiec super dziekuje za wskazowki;)
-
U mnie dzis 21 stopni. Prawde mowiac to moglo by byc tak z 25-26 stopni ale lepsze to niz te upaly nie do wytrzymania.
Natan caly czas budzi sie czesto w nocy a zabkow brak. Po prostu musi sobie possac cycusia i tyle. To lozko mamy takie niewygodne i jak spi z nami Natus to wstaje cala polamana i obolala Moze kiedys dorobie sie wielkiego loza -
u nas wkoncu chlodniej 25stopni, bylysmy juz na spacerze i w lidlu- sliczne ubranka sa, kupilysmy taki dresowy kombinezon granatowy bo czerwonyc, juz nie bylo, dwupak leginsow i zapezpieczenia do domu i wode dla niemowlat, naprawde warto zajrzec bo jakosc ciuszkow z lidl jest dobra, np ze smyka z cool club nie dosc ze drozsze to nam sie rozciagaja w szerz:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
a i czekamy na zabawki z olx, za 115zl mamy garnuszek i aparat fischera i kule tup tup vtech- uzywane ale bdb stan, koniec zakupow zabawkowybh przynajmniej do pazdziernika:p"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017