Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie dzis bardzo boli zoladek. Chyba ostatnio za duzo nie zdrowych rzeczy zjadlam. Trzeba przystopowac.
Leze sobie na hamaku, Kuba wariuje na dworze a Natan bawi sie zabawki i obserwuje brata w wozku. Jak on sie smieje do Kubusia. To jest cos cudownego!
Codziennie dajecie wody dzieciaczkom? -
dorocia232 wrote:Leze sobie na hamaku, Kuba wariuje na dworze a Natan bawi sie zabawki i obserwuje brata w wozku. Jak on sie smieje do Kubusia. To jest cos cudownego!
Codziennie dajecie wody dzieciaczkom?
Ja wody nie daję, mała pije niechętnie bardzo. Zamówię butelkę z NUKa polecaną przez Marcelę i zobaczymy jak będzie. Bo chciałabym jednak dopajać w Hiszpanii.
Ale za to w taką upalną pogodę Janeczka cyckowała co 1-1,5hWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:27
-
Pia Gizela wrote:ja mojego wyciągam z chusty ja zaśnie, bo ma takie potówki na twarzy od przytulania, że masakra, nie wiek kiedy wyleczę
No i w chuście wiem, że pośpi mi najdłużej, jak próbuję wyjmować (rzadko bardzo), to jeśli się nie obudzi przy samym wyjmowaniu, to potem jednak której pośpi. -
Kurna juz nie wyrabiam. Moje dziecko budzi sie co 20 minut w nocy z placzem! Juz nawet probowalam "dac sie jej wyplakac", ale jak po 30 minutach sie nie uspokoila i nie zasnela, to musialam znowu wstac. Daje jej piers czesciej niz zaraz po urodzeniu. Possie, oderwie sie, zasypia. Odczekuje troche, odkladam. 10-20 minut pozniej budzi sie z placzem! Dzis bylam tak wykonczona, ze po raz pierwszy nie szkoda mi bylo wyjsc z domu i wskoczyc do samochodu. Niestety z tego wszystkiego wyszlam z domu bez portfela, takze zdechne dzis rowniez z glodu.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
dorocia2324 wrote:A mnie dzis bardzo boli zoladek. Chyba ostatnio za duzo nie zdrowych rzeczy zjadlam. Trzeba przystopowac.
Leze sobie na hamaku, Kuba wariuje na dworze a Natan bawi sie zabawki i obserwuje brata w wozku. Jak on sie smieje do Kubusia. To jest cos cudownego!
Codziennie dajecie wody dzieciaczkom?
Ja jeszcze ani razu nie podalam wody. Powinnam?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
megg wrote:hej dziewczyny
dawno mnie nie bylo ale pamietam ze dzis wiele z waszych dzieciaczkow ma pol roczku wiec weszlam zlozyc zyczenia
wszystkiego naj!
my mielismy pol roczku 11.08
Franus wazy okolo 10 kg, podnosi sie na raczkach i obraca sie ale jeszcze nie pelza
mamy za to 2 zabki i niestety przez to placzliwe noce
podobno na zabkowanie polecja z niemiec Osanit, moze zamowie
milego wieczoru, pozdrawiamy
10 kg?? Wow! My chyba dobilysmy do 6,5 kg. To juz chyba ciezko Ci go nosic?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Hej z rana byłam u gina,zasugerował żeby jednak wstrzymać się ze staraniami ze 3 mies żeby organizm mógł się zregenerować. Pobrał cytologie i kazał zrobić usg piersi. Właśnie czekam na fryzjera
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Moj bardzo chetnie pije wode. Wczoraj wypil na 2 razy 60ml. Dzis wypil 30ml i chyba juz nie bede mu dzis dawala bo nie jest tak goraco. I teraz nie wiem czy dawac codziennie.
Uwielbiam patrzec jak Natus smieje sie do Kubcia, jak sie chichocze jak on skacze przy nim, jezdzi autkami, mowi do niego i smieje sie. I tak jak piszesz Gosiak az caly sie wyrywa do niego, nogi i rece sa w ruchu I nie raz jak Kuba sie przytula do Natanka to ten go lapie za szyje i przyciaga do siebie jakby przytulal go Dlatego polecam miec chociaz 2 dzieciGosiak lubi tę wiadomość
-
Mamy już wszystkie prezenty - bo przed chwilą przyszła piramidka, pająk i piesek Lamaze.
Moje dziecko już raczkuje po całym domu. Do kociej fontanny dochodzi z szybkością światła
Na razie na szczęście nie zlokalizowała kocich misekmonika_, LadyDi, kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
My dzisiaj byliśmy na basenie. Młody finał aż miło, teraz śpi przy cucu
Dzisiaj przyszła. Książka blw jutro jedziemy do teściów, to zacznę edukować teściową na jej podstawie
Ja mało wody podaję. Tylko z doidy cup czasami. Więcej na siebie wyleje niż wypije, bo jeszcze język Wypycha jak do cyca
Mam chustę kółkową od koleżanki i powiem Wam, że robi robotę. Na spacery teraz praktycznie tylko w chuście, bo wózek ( gondola i spacerówka) nie jest lubiany przez moje dziecko. Może jak usiądzie, to się przekona
Fedra lubi tę wiadomość