Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia ma 4 * wg adac
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1783&%3CosCsid%3E
Plus jest taki ze dziecko moze ciagle tylem do kierunku jazdy, rtylem jest na isofixa a przodem na pasy- te pasy tolipne rozwiazanie ... Myslelismy nad maxi cosi 2 way pearl ale placi sie aooro za sama baze a tylem moze byc jakos do 18 mscy ... -
Dzień dobry,my juz po spacerze do rossmana, teraz siedzę na ławce bo młody śpi. Wykupilam chyba całe mleko 2 w promocji, no cóż, potrzebuje na wyjazd
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Witam,
Ją padam po dsiejszej nocy, poza karmieniem małej wstawalam co chwilę do M sprawdzać co z gorączka i leki podawać, dopiero od 3 rano przestał goraczkowac, teraz tak ok 36,8-37, rano poszlismy zjeść jeszcze raz mocz małej, po zakupy na targ i gotuje rosolek dla M, a zaraz się zbierany za obiadek z mała - zupka kalafiorowa, dziś jemu wcześniej bo o 13.15 szczepienie.......i kolejną noc nie przesłana będę mieć bo zawsze po szczepieniu czuwam jakoś mocniej
Spryciule z tych Waszych czworakujacych i siedzących dzieciaczkow- mój leniuszek troszkę więcej się rusza, turla się już z maty na dywan i stopami zaczyna operować"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Swoja droga jakos 18 maja 2014 jezdzilismy na rowerach z malzem i bylismy w gdyni na ul. Bocianiej nawet gniazdo tam bylo i bociek i mamy to uwiecznione na fotce!! A to dokladnie w tym czasie mialam owulacje i iui hyhy kto by pomyslal ;p
Tak wiec Gosiak do roboty 5 teczka sama sie nie zrobi ;pGosiak lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z 3 city jutro mam spotkanko w gdansku glownym w bochemii czyli kolo targu weglowego.. Jade z mala ok 14 mozecie poradzic cos do zaparkowania? Nie chce z nia krazyc bo jak zacznie mi sie drzec to bede w czarnej dupie... nie wiem czy ten parking tam duzy czynny jest? W madisonie drogo na maxa jakies rady?
-
Mój nie reaguje, chociaż babcia twierdzi że tak A spotkałam dzisiaj sąsiadke i mówi że mój syn to cała mama, chciałam ją zapytać czy ja też mam takie pućki
Gosiak lubi tę wiadomość