Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej.
Gosiak, dzieki! Juz lepiej. To chyba po tym zatruciu mnie trzymalo!!
Ale test zrobilam bo slabo mi bylo ciagle:)
A wiecie juz ktora lutowka jet w ciazy? bo ja wiem:)
Nam sie poorzesuwaly drzemki i mamy ok 7.40-7.50 pierwsza
Potem ok 11 i 16
A zasypia ok 20
Tak sie nam normuje.
Niestety wybudza sie podczas drzemek, gryzie reke.. Placze..
No ale jeszcze nie jest tak tragicznie- daje camilie -
cześć!
hahaha, Gosiak, rozgryzłaś mnie ale swoją drogą ludzie to mają pomysły, nie ma co. Peruki dla niemowlaków, jakieś poidełka jak dla chomika
No i szkoda, że test negatywny. Jakoś od kiedy zaszłam w ciąże ekscytuje się każdą ciążą, zbliżającym się porodem i dziećmi, także miło by było usłyszeć, że któraś jest w ciąży znowu
Ja też bym wolała wpadkę niż planowanie. Coraz częściej łapię się na tym, że myślę o drugim dziecku, jakby to było itp., ale rozsądek podpowiada coś innego. Póki co biorę tabletki, ale planuję odstawić jak wrócę do pracy i zobaczymy co z tego wyjdzie, no i kiedy pojawi się okres, bo one mi go blokują. Tak sobie pomyślałam, że to przez nie pewnie waga mi stoi w miejscu, w końcu to hormony...
Zoja mi dziś przespała całą noc! Obudziłam się o 6:28 i pierwsza myśl "o cholera! Nie karmiłam Zoi w nocy. Pewnie nie żyje!". Wiem, że durna jestem, no ale tak od razu pomyślałam! Pędem do łóżeczka, a ona oczy jak 5 zł i się po cichutku bawiła pieluszką i ochraniaczem. Normalnie byłam w szoku. Na wieczór podałam jej kaszkę na mm, może to spowodowało, że przespała całą noc, albo po prostu była tak zmęczona, bo wszystko inne było tak jak zawsze. Zobaczymy dziś, bo też dziś dałam jej tą kaszkę.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Wasze dzieci reagują już na imię?
kafabi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi