Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra
Moja dzidzia tez bedzie wczesniej bo bede miala ccale w sumie tylko tydzien wczesniej czyli okolo 14 lutego jesli bedzie wszystko ok .Swoja dwujke dzieci rodzilam wczesniej wiec zobaczymy jak bedzie tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:02
Fedra lubi tę wiadomość
-
Sewerynka wrote:Hihi jakbym siebie słyszała jest tak samo
Gosiak bardzo zazdroszczę , że potrafiłaś wprowadzić te zdrowe nawyki w życie, ja niestety jem dużo śmieciuszków i nie potrafię tego zmienić nawet w ciąży. Nie mam cierpliwości też do stania w kuchni przy garach choć czasu mam duuuuużo, no i Mój to drugi problem schabowy i pizza jego jedyne potrawyCzyli u Nas tradycyjnie.
Sewerynka, no to mój M ma podobny gust smakowy. Po wielu latach go przekonałam, że leczo da się zjeść, no ale jeden dzień z rzędu i ewentualnie 2 razy w miesiącu, surówka może smakować no ale to też z 3 rodzaje tylko, no a kanapka z sałatą i pomidorem nie taka zła
A pizza i kotlecik z frytkami to i tak numer oneSewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85
poniewaz moj drugi porod skonczyl sie nie ciekawie strasznie popekalam i kolejny porod zagrazalby mojemu albo dziecka zyciu mogloby byc tak ze moj maz musialby wybrac kto przezyjewiec lekarze jak tylko poszlam powiedzieli ze bedzie cc wypytalam jak to tutaj wyglada i jesli z ciaza bedzie wszystko oki to zrobia w 39 cc
Mamaliye lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cześć dziewczyny
wczoraj przemilczałam,ale dzisiaj...
angelicia dodała historię dziewczyny ze styczniówek, która wczoraj rano nie ukrywam poraziła mnie... w połowie ciąży dowiedzieć się że dziecko nie dożyje porodu,że jest śmiertelnie chore... nie 4,5 czy 6 tydzień- połowa ciąży!
A Ty Vel tupiesz nogami bo masz zdrowe dziecko?? Bo nienawidzisz go że się dobrze rozwija? Nie chcesz go bo jest córką?? Czy Ty wiesz co Ty piszesz??
Kobieta na Twoim etapie ciąży wie, że nie urodzi,że ma czekać na poronienie! A Ty ryczysz przy najlepszych wynikach? o których ona marzy! ? Idź je usuń! Powiedz że chcesz bo to nie syn, którego chcieliście! No idź do cholery! Co Cię powstrzymuje?
Przecież to nie syn!
i wiesz? Szkoda mi Twojej córki. Szkoda mi tego maleństwa, za które niejedna dała by się teraz zabić.
miłego dnia dla mam!
Przedszkolanka:
A jeśli chodzi o tą dziewczynę ze styczniówek, to tak się zastanawiałam i ona już chyba od 12 tyg. musiała wiedzieć, że coś jest nie tak po prenatalnych skoro dostała skierowanie na aminopunkcję.
Oczywiście nic nie zmienia faktu tragizmu całej sytuacji bardzo jej współczuje i naprawdę nigdy ale to przenigdy nie chciałabym nawet w snach dowiedzieć się co oni czują, nawet nie chcę tego sobie wyobrażać i nigdy największemu wrogowi bym nie życzyła.
Dobra nie gadam więcej w tym temacie bo aż mnie ciarki przechodzą(OVER)
-
Sewerynka wrote:Gosiak bardzo zazdroszczę , że potrafiłaś wprowadzić te zdrowe nawyki w życie, ja niestety jem dużo śmieciuszków i nie potrafię tego zmienić nawet w ciąży. Nie mam cierpliwości też do stania w kuchni przy garach choć czasu mam duuuuużo, no i Mój to drugi problem schabowy i pizza jego jedyne potrawy
Czyli u Nas tradycyjnie.
https://pl-pl.facebook.com/avocadoveganbistro w tych dwóch przypadkach wiem, że jem zdrowo w knajpce.Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej:* Ale skrobiecie od rana:)
U mnie w Krakowie świeci słońce. Zabieram się za sprzątanie, ale ciężko o widzę
Miłego dnia babeczki:)
Penelope czekam na info jak po wizycie:)Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
Wszystko z dzieckiem w porządku , nic niepokojącego nie ma
Dziecko miało cały czas założoną "nogę na noge" wiec płci nie udało się zobaczyć, nawet przypuszczalnie. Cieszę się że zdrowe, ale że się nie dowiedziałam to mi łzy napłynęły do oczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 11:18
juska19, słoneczna 85, Sewerynka, kasia_1988, madziutek 23, Fedra, sebza, Januszkowa, megg, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Wogle się nie przywitałam bezczelna
Witam Was serdecznie :* Moja nocka dziś wyjątkowo przespana.
Mamaliye po raz drugi to powiem- cieszę się, że z nami jesteśNa pewno wiele wiele ciekawych porad od Ciebie przeczytamy:*
Przedszkolanka mi się przypomniało rano o Twoich przygodach " z mokrymi majtami" hahah, a wiesz kiedy, jak aplikowałam rano luteinęI chciałam Ci powiedzieć, że też miałam takie 3 sytuacje , że było mokro choć i tak noszę wkładkę przez tą luteinę. I już myślałam, że to wody płodowe się sączą.. Ach ta nasza wybujała ciążowa wyobraźnia
Mój mózg też słabo funkcjonuje, czasami nie potrafię skonstruować elokwentnej wypowiedzi, najgorzej jak rozmawia się z kimś na stanowisku i trzeba być na odpowiednim poziomie że tak powiem językowym ( np z doktorkiem). Co ja się wtedy napocę i język mi się naplącze heh:D
Madziutek jaki Słodki mini brzusio maszJa taki miałam przed ciążą hihih..
przedszkolanka:), madziutek 23, Fedra lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Hej:* Ale skrobiecie od rana:)
U mnie w Krakowie świeci słońce. Zabieram się za sprzątanie, ale ciężko o widzę
Miłego dnia babeczki:)
Penelope czekam na info jak po wizycie:)
ja tez miałam sie zabrac za sprzątanie ale póki co poległam jak co rano mdłości... a co do Penelopy to tez czekam... lubie to oczekiwanie... milego dniaJanuszkowa, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ty słoneczna skąd jestes?
porod boli, ale z góry ma sie swiadomosc, jak rzadko przy dolegliwosciach ciała, ze to ból ktory za pare godzin minie bezpowrotnie i to zwienczony najpiekniejszym spotkaniem życia, wiec jest to bardzo dobra wiadomosc.Fedra lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:Wszystko z dzieciakiem w porządku , nic niepokojącego nie ma
Dziecko miało cały czas założoną "nogę na noge" wiec płci nie udało się zobaczyć, nawet przypuszczalnie. Cieszę się że zdrowe, ale że się nie dowiedziałam to mi łzy napłynęły do oczu.
Penelope lubi tę wiadomość