Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anne92 wrote:No to kawałek drogi masz Ale nie martw się, na pewno będziesz na czas. Podobno tylko na filmach tak szybko to idzie
Ostatnio jak widziałam na topiku, gdzie dziewczyny opisywały porody, to nawet zdarzyło się, że kilka pierworodek w dynamicznym tempie urodziło, także lepiej dmuchac na zimne. Kto wie, może i moja dzidzia się pospieszy i oszczędzi mi kilkunastu godzin bólu -
http://static.pokazywarka.pl/w/h/x/685969f15385e8c05d060accd1251c98_orig.jpg
A to ja sie chwale swoim serduszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 11:29
Anne92, PRINCESKAWACH, Natka94, marmi, kasiarzyna, jomi81, Astoria, Kłosia, kolka, Katowiczanka, qatynka, aiwlys, Aga89, Talla lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
kasioua wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was ma bol plecow? Mnie boli od wczoraj w odcinku ledzwiowym, tak jakby w gordym prawym posladku. Najbardziej przy chodzeniu. Z czego to moze byc? ;(
Mnie raz bolało jak za długo przy zmywaniu naczyń stałam Bóle pleców i pośladków mogą się podobno zdarzać. Nie stresuj się, zapamiętaj żeby zapytać o to lekarza przy następnej wizycie -
Kasioua, czytałam o takich bólach na parenting.pl w opisie któregoś tygodnia ciąży. To przez powiększającą się macicę i ucisk na nerw kulszowy. Mogą boleć plecy, pośladki, a nawet pachwiny i uda, zazwyczaj po jednej stronie. Podobno powinno pomóc położenie sie na przeciwnym boku, ale niestety też tylko doraźnie.
Gdyby ból był bardzo mocny, albo doszły inne objawy, warto skonsultować to z lekarzem. -
Angie38 wrote:kochane, a może te z Was które są z Warszawy mogą mi kogoś polecić?Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
jomi81 wrote:Ja piję jedną dziennie. Z ekspresu, z mlekiem. Przed ciążą piłam 4 kawy dziennie, mam bardzo niskie ciśnienie, więc gdybym odstawiła zupełnie bym chyba umarła W ciąży z córką też piłam jedną kawę. Natomiast poza tą jedną kawą piję praktycznie tylko wodę.
jomi ja też tak mam z kawą, z tym, że piłam 3 neski dziennie ze względu na niskie ciśnienie. Teraz piję jedną rano i jest ok. Gdybym nie wypiła to bym chyba spała cały dzień -
kasioua wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was ma bol plecow? Mnie boli od wczoraj w odcinku ledzwiowym, tak jakby w gordym prawym posladku. Najbardziej przy chodzeniu. Z czego to moze byc? ;(
-
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Malineeczkaa wrote:A miała któraś z was tak jak ja? Siedzę, leże czy stoję to nieważne, ale nagle łapie mnie ból podbrzusza i momentalnie siadam i masuje go, aż przestanie bolec. Bywa, ze zaraz przestaje,a bywa tak,ze trzyma dobre 15 min.. Nie krwawie, nie plamie, poza tym jest ok i troszkę mnie to martwi..